Investițiile pe termen lung sau pe termen scurt – există oare șanse de a câștiga la cazino?

Când se gândesc la jocuri de noroc, mulți oameni consideră că este vorba de investiții mici și de câștiguri mari, într-un timp foarte scurt. Deși există și astfel de cazuri, ele sunt rarități și trebuie tratate că excepții. De cele mai multe ori, persoanele care obțin un profit prin practicarea acestui hobby, folosesc diverse modalități de a-și gestiona bugetul pe care-l alocă. Răspunsul la întrebarea “Cum câștigi mai mult la cazino?” este puțin mai complex și este prezentat în continuarea articolului.

Cât de important este să ai un joc responsabil?

În primul rând, trebuie conștientizat și acceptat faptul că gambling-ul nu este o sursă sigură de venit și că el poate să aducă anumite recompense financiare, uneori, ocazional. Un jucător își poate crește șansele de câștig, dar nu poate influența desfășurarea evenimentelor, adică nu poate să prezică rezultatele finale.

Primul pas pe care îl poți face pentru a diminua riscurile este să alegi un operator licențiat. Astfel, elimini posibilitatea să faci investiții care duc la câștiguri pe care nu le poți retrage, dar și posibilitatea de a acumula datorii către stat, de care nu știi. Un bun exemplu de o agenție de încredere la care poți juca fără să riști probleme legale este eFortuna Casino, care aduce și multe alte beneficii. Membrii săi pot beneficia de surprize substanțiale și au o gamă vastă de jocuri din care să aleagă.

În al doilea rând, este bine ca niciodată să nu faci investiții majore pentru că nu există garanția că le vei recupera. Pentru a face o dozare eficientă a bugetului pe care-l poți inclusiv pierde, construiește-ți un plan financiar. Cu ajutorul său, vei avea puși deoparte toți banii necesari pentru responsabilitățile financiare lunare (ex.: întreținere, utilități, mâncare, abonamente) și elimini stresul ca banii pe care îi joci să îi scoți pentru a amortiza investiție.

Investițiile pe termen scurt sau pe termen lung – Cum câștigi mai mult la cazino?

Indiferent că este vorba de gambling-ul online sau offline, conform mai multor principii matematice, dacă depui de mai multe ori vei avea mai multe șanse de a câștiga. Suma pe care o investești nu trebuie să fie mare pentru ca acest lucru să fie valabil. Astfel, mai mulți specialiști sunt de părere că jucărea unei sume mari într-o singură rundă este o greșeală majoră.

Pentru a exemplifica cele menționate anterior, iată un caz concret. Dacă din salariu, după ce ai eliminat cheltuielile necesare și ai și pus câțiva bani în fondul de urgență, rămâi cu 100 RON pe care să îi joci, cum îi vei folosi?

Ideal este să îi împărți la cele 4 săptămâni ale lunii, însemnând că poți să plasezi un total de 25 RON săptămânal. Ulterior, gândește-te de câte ori pe săptămână ai avea timp să te joci la cazino. Dacă de 5 ori, de exemplu, atunci la fiecare sesiune este bine să plasezi un total de 5 RON. În cazul în care ești atras de păcănele, în loc să setezi ca o rotire să aibă valoarea de 5 RON, o poți modifica să fie, de exemplu, de 0.25 RON sau de 1 RON, având astfel mai multe șanse de a câștiga.

Folosindu-te de această divizare vei avea o gestionare cât mai bună a venitului, dar și posibilitatea să controlezi mai mult jocul responsabil. Este destul de ușor să te lași dus de val în gambling, la fel ca la cumpărăturile care au reduceri. Poate te gândești “Ce mai contează încă 5-10 RON”, dar când tragi linie și faci calculele, vei observa că totalul investit a fost poate de 500-1.000 RON.

În plus, folosindu-te de o schemă de acest fel, vei avea posibilitatea să aplici inclusiv sisteme sau strategii și vei tinde să cauți modalitățile optime de a te juca. Cu ajutorul ofertelor, dar și al beneficiilor de care poți profita ca membru la cazinourile licențiate de top, poți trece la nivelul următor. De multe ori, ele conțin bani virtuali sau chiar Rotiri Gratuite, ceea ce înseamnă că poți prelungi o sesiune de joc, fără a face o investiție care să-ți depășească pragul maxim investit în ziua respectivă.

Fii perspicace și caută cele mai bune modalități prin care să investești puțin și să câștigi mult, chiar dacă acest lucru înseamnă să joci mai multe runde, pe parcursul mai multor zile. Imaginea de ansamblu contează mult, așa că nu o ignora.

 

Acest articol a fost publicat în Poker și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ opt = 9

 


Ultimele articole din categoria Poker: