Jocuri de noroc sau activități de noroc pe care să le eviți

Există sute, dacă nu chiar mii de variante de jocuri de noroc în care poți să pierzi foarte mulți bani, dar și să câștigi foarte mulți bani. Diferențele dintre aceste nu sunt deloc vizibile, dar jucând și acumulând experiență, îți dai seama care sunt acele jocuri la care nu merită să te joci niciodată. În acest articol îți vorbim despre câteva dintre ele sperând că nu te vei mai atinge niciodată de ele.

Loteria națională

Pe cât de promițătoare poate părea o loterie, pe atât de dăunătoare poate deveni pentru cei care joacă la un astfel de joc de noroc. Nici măcar Shining Crown gratis nu este atât de dăunător. În fiecare țară este organizată o loterie care de cele mai multe ori este condusă de instituții oficiale. Această loterie este un bun semnal de speranță pentru majoritatea celor care plasează bilete. Este foarte convenabil să obții un câștig uriaș de 10 milioane de dolari doar cu un bilet plasat cu 5 RON. Cine nu ar vrea să câștige o asemenea sumă de bani? Este foarte simplu de înțeles de ce unii oameni plasează astfel de bilete. Nu știi niciodată ce îți rezervă viața.

Problema apare pe termen lung, când loteriile continuă să alimenteze această poftă de câștiguri și nu fac altceva decât să îți ia în mod regulat câte 5 RON. Dacă plasezi 4 bilete pe lună, asta înseamnă 240 RON cheltuiți într-un an. Iar suma aceasta este cea mai mică sumă pe care o cheltuie un jucător obișnuit. Sunt oameni care plaasează bilete de 240 RON în fiecare săptămână. Dacă nu ești câștigător niciodată, nu faci altceva decât să pierzi bani jucând la loterie.

jocurile-de-keno

jocurile-de-keno

Jocurile de Keno

Jocurile de Keno sunt foarte asemănătoare cu loteriile. La o loterie clasică, nu vei vedea niciodată un poll complet de peste 80 de numere sau de peste 100 de numere. Aceasta este practic singura diferență dintre cele două. La un Keno clasic, din cele 80 de numere, vor fi extrase aproximativ 20, iar dacă numerele de pe biletul tău se află printre cele extrase, biletul este câștigător. Astfel, jocurile de Keno sunt exact același lucru cu loteriile naționale sau private. Principiile sunt identice și modul de funcționare este identic.

Altă diferență care este notabilă pentru jocurile Keno și care fac aceste loterii mult mai nocive poate chiar și decât sloturile este că extragerile se fac la fiecare 5 sau 10 minute, iar suma minimă pentru fiecare extragere este de 2 RON, 5 RON. Jucătorii plasează de obicei mai mult variante, să zicem de 10 RON, dar face acest lucru zilnic. Deci 7 zile pe săptămână rezultă o sumă totală de 280 RON cheltuiți săptămânal. Este adevărat că șansele de câștig sunt mult mai mari în comparație cu loteria națională, dar asta nu înseamnă că jocurile Keno sunt recomandate.

Sloturile

Am ajuns și la vedeta acestui articol care nu va fi niciodată exclusă din niciun discurs în care se vorbește despre cele mai neprofitabile jocuri de cazino din istorie. Sloturile sunt cel mai mare dușman al tău dacă ești gambler. Ecranul de joc al păcănelelor este atât de simplu de înțeles și este așa de ușor pentru oricine să plaseze un pariu încât aceste mașinării sunt metoda perfectă pentru a convinge pe oricine să arunce câteva zeci de lei în speranța că va pleca din cazino cu mai mulți bani în buzunar decât când a intrat.

Sloturile au printre cele mai mici rate de plată din tot cazinoul și îți răpesc foarte repede banii deoarece rundele sunt extrem de rapide și scurte. Chiar și la mize mici de doar 1 sau 2 RON, 50 de rotiri pot trece chiar în 10 minute, iar suma cheltuită este extrem de mare. Jucătorii obișnuiți care se încred în sloturi nu au absolut nicio idee despre cât de nefavorabile sunt șansele de câștig.

situatii-gambling-ilegale

situatii-gambling-ilegale

Situații de gambling ilegale

Gamblingul ilegal se face de cele mai multe ori pe bani mulți. Tocmai de aceea este și ilegal deoarece este organizat în cadre ascunse, numai pentru cei care vor să joace pe mize mari care în mod normal nu sunt permise în cazinourile licențiate. Deci nu este suficient că poți pierde sute de mii de dolari, dar riști să mai fii și condamnat la închisoare pentru o asemenea ilegalitate. Chiar mă întrebam când va apărea ceva mai rău decât sloturile. Iată că totuși există lucruri pe care le putem face pentru a pierde cu adevărat mulți bani.

Dacă ești suficient de pasionat de cazinouri încât ești dispus să riști banii pentru care ai muncit sute de ore, atunci măcar joacă-te la jocurile care îți oferă șanse de câștig reale.

Concluzie

Nu este ușor să afli că jocurile pe care le îndrăgești cel mai mult sunt și cele care îți scot cei mai mulți bani din buzunare. Dar asta ar trebui să te facă să te întrebi de ce jocurile cele mai simple, oferă cele mai mici câștiguri. Cineva face profit de pe urma ta, iar asta trebuie să se schimbe.

 

Acest articol a fost publicat în Poker și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − = 6

 


Ultimele articole din categoria Poker: