Strategii de gestionare a bugetului la pariuri

Pariurile online vin la pachet cu o mulţime de responsabilităţi, astfel încat să fie ţinute sub control pentru a putea rămâne o activitate care să îţi ofere divertisment şi, în anumite situaţii fericite, profit. În cazul în care nu există o atitudine corectă faţă de pariurile sportive, acestea pot fi foarte periculoase.

Există o mulţime de persoane care au dezvoltat o adevărată dependenţă faţă de pariurile sportive şi au foarte mult de pierdut din cauza acestei slăbiciuni. Pentru ei şi pentru aceia care nu îşi doresc să treacă prin asta, am decis realizarea unui material în care le vom oferi mai multe strategii de gestionare a bugetului la pariuri.

Descoperă cum poţi gestiona bugetul la pariuri citind strategiile din rândurile imediat următoare.

Limitele reprezintă cheia succesului

De departe cea mai eficientă strategie pe care o poţi folosi pentru a-ţi gestiona bugetul la pariuri în mod eficient este folosirea limitelor. Cum poţi folosi limitele la pariuri? Există numeroase lucruri pe care le poţi face.

Înainte de toate, dacă ai stabilit deja un buget la pariuri, ceea ce îţi şi recomandăm să faci, atunci îl poţi împărţi la numărul de zile dintr-o lună calendaristică. În acest fel vei obţine bugetul maxim pentru pariuri pentru o zi calendaristică.

Având bugetul calculat pe zile, nu vei paria mai mult decât îţi permiţi şi totodată vei avea suficienţi bani pentru a te putea bucura de pasiunea ta pentru pariurile sportive timp de o lună, fără a epuiza bugetul. Iar daca vei obţine şi profit, cu atât mai bine.

Dacă bugetul tău pentru pariuri este suficient de generos pentru a-ti putea permite sa pariezi mai multe pariuri zilnic, atunci poate fi o idee inspirata sa mai setezi o limita: numarul maxim de pariuri intr-o zi. Niciodata sa nu joci mai mult de 5-6 bilete intr-o zi, deoarece astfel dependenta de pariuri ar putea aparea.

O alta limita care te va putea ajuta sa gestionezi eficient bugetul la pariuri este limita de timp. Mai precis, seteaza o limita de timp pe care sa il folosesti pentru pariuri in fiecare zi. Aceasta nu ar trebui sa fie mai mare de o ora.

Cu cat petreci mai putin timp la pariuri, cu atat mai mult va creste riscul de a te lasa dus de val. De aceea, limita de timp se poate dovedi a fi de mare ajutor.

Pariază procente mici din buget

O alta strategie eficienta de a gestiona bugetul stabilit pentru pariuri implica folosirea unor mize mici. Mai precis, sfatul nostru este sa mizezi maxim 5% din bugetul tau. In acest fel, bugetul stabilit va putea fi folosit pentru mai multe pariuri si nu va fi epuizat inca de la primele bilete de pariuri.

Chiar daca o miza mica iti va aduce si un profit mai redus, in caz de reusita, obiectivul tau este acela de a avea control absolut asupra bugetului si nu de a te imbogati. Altfel spus, mai bine castigi mai putin si mai des, decat sa pierzi banii rapid in speranta unui castig foarte mare.

Alege un operator responsabil

O agentie de pariuri responsabila va promova, la randul sau, jocul responsabil. De aceea, daca iti propui sa iti gestionezi eficient bugetul pentru pariuri, atunci trebuie sa joci la o agentie care a implementat masuri pentru jocul responsabil.

Multe agentii au facut asta deja, iar Casa Pariurilor este una dintre ele. Poti sa citesti Casa Pariurilor pareri si te vei convinge ca functiile care promoveaza jocul responsabil iti pot fi si tie de folos. Alege aceasta agentie de pariuri iar mai apoi gestionarea bugetului va fi mai usor de realizat

De asemenea, este important sa fii si tu responsabil. Nu paria sume mai mari decat iti permiti sa pierzi si trateaza pariurile corect. Lasa emotiile departe si mizeaza doar atunci cand esti capabil de a analiza obiectiv fiecare pariu jucat.

Gestionează pierderile

La pariuri sportive sansele de a pierde sunt mai mari decat cele de a castiga. Asa ca vei pierde adesea. Este important sa gestionezi in mod corect pierderile si sa nu incerci sa gestionezi banii rapid, prin plasarea de pariuri cu mize mai mari.

In mod obisnuit, banii pierduti la pariuri sunt foarte greu de recuperat, asa ca nu ar trebui sa stai mereu cu gandul la ei. Pur si simplu trebuie sa treci peste.

Aplica strategiile de mai sus iar gestionarea bugetului la pariuri va fi mai usor de realizat.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Poker și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + = 11

 


Ultimele articole din categoria Poker: