CS Phoenix Buziaş, locul 3 pe echipe şi în probe individuale la a IX-a ediţie a Cupei Petrolistul, Westermann şi Fulga pe 1-2 în Prahova la feminin

Popicarii bănăţeni de la CS Phoenix Buziaş au izbutit mai multe clasări pe podium la finele acestei săptămâni cu ocazia celei de-a IX-a ediţii a „Cupei Petrolistul”, rezervată la Ploieşti sportivilor veterani, timişenii situându-se pe locul 3 atât în concursul pe echipe cât şi în probe individuale masculine, dar chiar pe primele două trepte în întrecerea feminină, prin Doina Westermann şi Rodica Fulga. 

Sportivele master din Banat dominând competiţia feminină, Doina Westermann cu 477 de popice doborâte iar colega sa de club de la Phoenix Buziaş, Rodica Fulga, cu 463, a doua în ierarhia feminină, completată pe podium de Adriana Antonesei, de la CS CFR Iaşi, cu 452 de popice doborâte.

În plan colectiv, echipa CS Oraş Tălmaciu s-a impus la o diferenţă de 100 de popice doborâte faţă de a doua clasată, CS CFR Iaşi, în cadrul concursului categoriei de vârstă peste 60 de ani, podiumul fiind completat de buzieşeni, pe locul 3, ierarhia formaţiilor fruntaşe fiind după cum urmează.

1. CS Oraş Tălmaciu – 2.045 popice doborâte.

2. CS CFR Iaşi – 1.945 p.d.

3. CS Phoenix Buziaş – 1.894 p.d.

În clasamentul categoriei de vârstă 50-60 de ani, victoria i-a aparţinut unui prahovean, pe locul secund clasându-se tot un popicar din Copou iar pe podium şi Radu Haţegan, de la clubul buzieşean. 

1. Cornel Ciopec (Petrolul Băicoi) – 529 popice doborâte.

2. Lucian Cârligeanu (CS CFR Iaşi) – 524 p.d.

3. Radu Haţegan (CS Phoenix Buziaş) – 507 p.d.

Popicarii sibieni s-au situat pe primele două trepte ale podiumului grupei Open de vârstă 60-70 ani, urmaţi de o sportivă master bănăţeancă.

1. Liviu Mailat (CSO Tălmaciu) – 526 popice doborâte.

2. Vasile Cioacă (CSO Tălmaciu) – 513 p.d.

3. Doina Westermann (CS Phoenix Buziaş) – 477 p.d.

Dehelean, al doilea de la stânga

Ardealul la putere şi la categoria de vârstă peste 70 de ani, cu Silvestru Hăran (CSO Tălmaciu) în frunte cu 533 popice doborâte. Urmat pe podium de Sorin Cotlarciuc (CS CFR Iaşi), cu 463 popice doborâte, şi Aurel Dehelean – foto (CS Phoenix Buziaş), cu 446 p.d.

De notat şi vârsta celui mai în etate participant la cea de-a noua ediţie a „Cupei Petrolistul”, şi anume Silviu Sasu, de la un club prahovean, Petrolul Băicoi, longeviv în a doborî popice în pragul a 80 de primăveri. 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Popice, Sport de masă și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− cinci = 4

 


Ultimele articole din categoria Popice: