Electromureș Romgaz, campioană națională și record național la junioare U23

Echipa de popice junioare Electromureș Romgaz Târgu-Mureș a căștigat o nouă medalie de aur și titlul de campioană națională, la turneului final al Campionatului Național rezervat jucătoarelor sub 23 de ani, competiție desfășurată pe moderna arenă de popice cu 8 piste a complexului sportiv Gheorgheni din Cluj, în zilele de 29 și 30 mai 2021, cu un nou record național de 3406 popice doborâte, în prima zi a competiției.

Jucătoarele de la Electromureș Romgaz au dominat întrecerea de la Cluj, câștigând ambele reuniuni ale turneului, cu un total de 6.663 de popice doborâte (3406 p.d. + 3257 p.d.). Cele mai valoroase rezultate individuale pe parcursul celor două zile au fost obținute de: Budoi Noemi, cu 634 popice doborâte, Szabo Julia Emese 603 p.d., Seres Bernadett 593 p.d., Ciobanu Maria 561 p.d. și Fekete Reka 554 p.d.

Echipa campioană le-a mai avut în componență pe; Stana Diana Maria, Nagy Alexandra Bianca, Molnar Izzabela și Vita Anita.

La prima participare la un turneu final, tinerele popicare de la CSM Tîrgu Mureș, antrenate de Orosz Istvan, au reușit să se claseze pe locul 2, titlul de vicecampioană fiind obținut cu un total de 6.379 popice doborâte (3162 p.d.+3217 p.d.). Din tabăra vicecampioanei, cele mai valoroase rezultate fost obținute de: Bordianu Roxana 583 p.d.. Janosi Halmagyi Kriszta 568 p.d., Fancsali Jessica Tamara 553 p.d., Kadar Nora 518 p.d., Adam Erzsebet Alexandra 513 p.d. și Szabo Vivien Melinda 500 p.d. Din echipa vicecampioană mai fac parte: Robu Cristina, Bako Blanka, Ciula Geanina Corina și Harcsas Olivia Henrietta.

Locul 3 și medalia de bronz au revenit formației Conpet Petrolul Ploiești, cu 6277 p.d., care a devansat formația Rapid București, a patra calificată pentru faza finală.

Acest articol a fost publicat în Popice și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = opt

 


Ultimele articole din categoria Popice: