Salbă de medalii pentru popicarii de la Electromureş. Sâmbătă, manșa I a turului I în Liga Campionilor, la München, cu SKK Poing 98

După cele 12 medalii cucerite la Hunedoara de sportivele de la Electromureş Romgaz în cadrul finalelor Campionatului Naţional de popice în probele individuale la categoria Tineret (performerele competiţiei fiind mureşencele Ciobanu Maria cu patru medalii de aur şi Fekete Reka cu 2 medalii de aur, una de argint şi două de bronz), fetele au reuşit să urce de opt ori pe podium şi la întrecerile finale ale seniorilor.

Competiţia ce a reunit popicari de la cluburi din întrega ţară, s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute pe arena de popice din Târgu-Mureş şi a cuprins întreceri la toate cele cinci probe de concurs respectiv, individual clasic, perechi, tandem, tandem mixt şi sprint.

A urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere, devenind campioană naţională, Dan Monica, la individual clasic, cu 568 popice doborâte. Medalia de argint a fost obţinută de Duka Tilda – Ciobanu Maria la proba de perechi.

Iar medaliile de bronz au fost obţinute de:
– Fekete Reka – Ciobanu Maria / perechi
– Duka Tilda – Seres Bernadett / tandem
– Fekete Reka – Ciobanu Maria / tandem
– Budoi Noemi / tandem mixt
– Ciobanu Maria / sprint
– Szabo Julia Emese / sprint.

La masculin s-au obţinut alte cinci medalii, toate de bronz, prin:
– Boer Laszlo – Benke Zoltan sen./ perechi
– Lukacs Levente / tandem mixt
– Boer Laszlo / tandem mixt
– Majos Ferencz / sprint
– Nagy Simon Laszlo / sprint

Pentru senioare urmează meciul din runda I al Ligii Campionilor, în deplasare, cu echipa  germană SKK Poing 98. Jocul se va disputa sâmbătă, 27 noiembrie 2021, de la orele 13, la München (Poing). După cum semnalează cei de la Electromureș, returul se va avea loc la Târgu-Mureş, în data de 11 decembrie 2021.

Acest articol a fost publicat în Popice și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 8 = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Popice: