Salbă de medalii pentru popicarii mureşeni. GALERIE FOTO

Antal Matilda consemnează categorica dominație impusă de juniorii de la Electromureş Romgaz şi CSM Tîrgu Mureş în Campionatele Naţionale individuale ale categoriei de vârstă sub 23 de ani, disputate sâmbătă şi duminică pe arena clujană Gheorgheni.

Competiţia, ce a reunit peste 45 de popicari de la cluburi din întreaga ţară, a cuprins întreceri doar la două probe individuale, respectiv individual clasic şi perechi, cu doar 4 sportivi pe o arenă cu 8 piste, pentru a se putea păstra distanţarea fizică impusă de regulile sanitare actuale.

Elevii antrenorilor Orosz Istvan şi Seres Jozsef au cucerit 7 medalii – 4 de aur (toate cele puse în joc), două de argint şi una de bronz.

Performerele competiţiei au fost…

La fete – Ciobanu Maria, care cu rezultatul de 614 popice doborâte s-a impus la individual clasic, şi a devenit dublă campioană naţională, câştigând împreună cu colega sa Seres Bernadett şi proba de perechi, cu un total de 1173 p.d, respectiv Fekete Reka, care a obţinut două medalii de argint, la individual clasic cu 597 p.d. şi perechi (1155 p.d.) alături de Szabo Julia Emese, toate de la Electromureş Romgaz. Rezultat promiţător a obţinut şi tânăra sportivă Bordianu Roxana (15 ani), de la CSM Tîrgu Mureş, care s-a clasat pe locul 4 la individual clasic, cu 568 popice doborâte.

La băieţi – Szasz Tibor Levente a câştigat ambele probe, cu 595 popice doborâte  pe cea de la individual clasic şi  proba de perechi (1130 p.d.) alături de Benke Zoltan jr.

Medalia de bronz a fost cucerită de Szasz Attila Alfred, la individual clasic, cu 575 p.d. Un loc 4 a mai fost obţinut la proba de perechi de către Szilagyi Ervin şi Szasz Attila Alfred (1091 p.d.) toţi de la CSM Tîrgu Mureş.

Aceste rezultate confirmă faptul că tradiţia popicelor mureşene va fi dusă mai departe, noua generaţie vine din urmă.

Acest articol a fost publicat în Popice, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 1

 


Ultimele articole din categoria Popice: