Alexandra Cazacu (CS CazaPowerlifting Timișoara), campioană mondială la îndreptări

Alexandra Cazacu, sportivă a CS CazaPowerlifting Timișoara, a devenit campioană a lumii cu o performanță de 132,5 kilograme în proba de îndreptări a categoriei juniori U18 din cadrul IPF World Powerlifting Championships rezervat cadeților, juniorilor și masters, întrecere ce a avut loc la Oradea.

Sportiva din Timișoara, componentă a lotului reprezentativ al României la competiția găzduită de țara noastră, a obținut locul I în proba de îndreptări, devansând exponente ale powerliftingului din Polonia și Rusia, aur la nivel mondial pentru ”tricolori”.

Alexandra Cazacu este fiica lui Sorin Cazacu, multiplu laureat național și internațional ca sportiv în powerlifting, totodată antrenor și președinte al CS CazaPowerlifting Timișoara dar și vicepreședinte federal. ”Astăzi am trăit cele mai mari emoții, să trec de la agonie la extaz, să-mi văd fiica pe primul loc la un Campionat Mondial!”, a spus Sorin Cazacu, care duminică a trecut cu brio examenul de arbitru internațional în powerlifting.

Sorin Cazacu a mai spus: ”Vreau sa multumesc antrenorului federal, d-lui Pănăzan Ovidiu, președintele F.R. Powerlifting, căruia am să-i rămân recunoscator pentru că datorită lui copiii noștri și noi reușim să strălucim în cele mai frumoase moduri! Mulțumesc soției mele Codruța Cazacu, care a trăit aceleași emoții ca și mine și a fost alături de noi 100%! Mulțumesc colegilor de lot Oproiu Cristian și Moise George, mulțumesc prietenilor mei Radu Uță, Dragos Țarălungă, Vucea Vivian, Viviani Cafe, Cosmin Şorban, Smartfit Studio, Eugen Cacherda, Vitabolic, Cristian Szime. Mulțumesc fraților mei de la Oradea Lupas Power, Ioana Lupaș, mulțumesc sportivilor mei care au fost alături de noi aici la acest campionat, Giuliano De Sabata și Traian Florin Suciu. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și de echipa mea! Urmează încă câteva zile de foc, mai am doi sportivi juniori și eu care voi concura sâmbătă 28 august.”

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Powerlifting și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × = 15

 


Ultimele articole din categoria Powerlifting: