Alexandru Cazacu (CS Caza Powerlifting Timișoara), dublu campion european juvenil, în Ungaria

La nici două săptămâni după ce, pe plan intern, a debutat în sezonul 2015 cu 4 medalii de aur la cadeți exclusiv prin recorduri naționale, Alexandru Cazacu a devenit la Oroshaza și dublu campion european într-o competiție juvenilă, timișoreanul care în 17 iulie va împlini 18 ani ridicând astfel în forță flamura grupării locale CS Caza Powerlifting, alături de cea tricoloră.

Cristian Oproiu (stânga), Sorin Cazacu, dublul campion Alex Cazacu, George Moise și Ovidiu Pănăzan

Cristian Oproiu (stânga), Sorin Cazacu, dublul campion Alex Cazacu, George Moise și Ovidiu Pănăzan

 

 

Clubul de pe malurile Begăi a aliniat zilele trecute 2 sportivi la startul Campionatului European De Powerlifting pentru categoriile de subjuniori și juniori, găzduite pe tărâm maghiar, la Oroshaza.

Unde, în cadrul categoriei -93 kilograme, adolescentul Alexandru Cazacu, fiu al multiplului campion național Sorin Cazacu, care-i îndrumă pașii în powerlifting, a devenit dublu campion european grație a două medalii de aur în probele de împins din culcat, cu 157,5 kilograme, și la îndreptări, cu 232,5 kg.

George Moise, antrenat de Cristian Oproiu și legitimat la aceeași grupare timișoreană, a ocupat locul 5 în cadrul categoriei -66 kilograme a competiției continentale din Ungaria.

Sorin Cazacu și timișorenii de la CS Caza Powerlifting în lotul delegației României la întrecerea din țara vecină adresează mulțumiri și pe această cale susținerii primite din partea lui Ovidiu Pănăzan, secretar general al Federației Române de Powerlifting, administrațiilor, Primăria Timișoara și Consiliului Județean Timiș, și firmelor Vitabolic, Tonik Gym și Adrian Wtx.

Acest articol a fost publicat în Powerlifting și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + = 10

 


Ultimele articole din categoria Powerlifting: