CS Caza Powerlifting, 14 medalii din care 6 de aur la Campionatul Național de împins din culcat și locul 2 pe echipe

CS Caza Powerlifting Timișoara nu s-a dezmințit nici la ediția din acest an a Campionatului Național de împins din culcat, cucerind la Sibiu nu mai puțin de 14 medalii, dintre care șase de aur, prin care a obținut și locul 2 în clasamentul pe echipe, după cei de la Unirea Alba Iulia respectiv înaintea bihorenilor de la Lupaș Power. Cu ultimele 14 medalii adjudecate pe Cibin cu 14 sportivi, gruparea de pe Bega se pregătește acum în calitate de gazdă organizatoare a competiției ”Cupa Timișoara”, cu participanți amatori și profesioniști și din Bulgaria, Cehia, Slovacia și Ungaria, întrecerea din 9 decembrie de la 12,30 urmând a se derula la Smartfit Studio 2.

CS Caza Powerlifting, multiplă medaliată la Sibiu

Nu mai puțin de 5 medalii au cucerit la Naționalul de împins din culcat reprezentantele sexului frumos din gruparea timișoreană CS Caza Powerlifting, Laura Bacria obținând medalia de aur și titlul de campioană absolută a întrecerii, Alexandra Cazacu, fiică a sportivului, antrenorului și conducătorului clubului de pe Bega, Sorin Cazacu, două medalii de argint, una la junioare II și alta la seniori, iar Fabiana Stroe și Ștefania Coșăreanu, ambele medalii de aur, în vreme ce Constantina Bunii s-a situat pe locul 4.

La masculin, dublul medaliat continental George Moise s-a clasat pe locul 1 la tineret respectiv pe 3 la Open, cucerind totodată aurul și la seniori.

Adrian Călușeriu a cucerit o medalie de argint la seniori, la fel și Alexandru Cazacu, fiul conducătorului clubului, dar la categoria tineret, pe când Cristian Ungureanu a obținut medalia de bronz la seniori, Relu Antonică argintul la Master 1 și bronz la seniori, pe 3 clasându-se și în Openul la Master 1, în vreme ce Dimitrie Ivanovici a cucerit aurul la tineret și argint la seniori.

Dintre ridicătorii de greutăți de la CS Caza Powerlifting, Andrei Oancea a obținut pe Cibin între juniori II de 14-18 ani locul 5, iar Bogdan Onolov a încheiat pe 4 într-o foarte disputată întrecere a seniorilor la categoria 74 de kilograme, cu 180 de kilograme, fiind la un pas de argint, ratat pe încercări nereușite la 192 și 197 de kilograme, în timp ce Cristian Oproiu n-a punctat.

Sorin Cazacu a mulțumit susținerii asigurate de Primăria Timișoara, Consiliul Județean Timiș, firmelor Smartfit Studio, în frunte cu Cosmin Șorban, respectiv Vitabolic, lui Eugen Cacherda, și în general ”tuturor celor care ne-au sprijinit în această pregătire”. Cupa Timișoara va fi organizată în colaborare cu DJST Timiș și Smartfit Studio.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Powerlifting și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − = 0

 


Ultimele articole din categoria Powerlifting: