CS Caza Powerlifting Timișoara, 6 medalii din care 4 de aur la Naționalul de împins culcat clasic

O zi triplu vicecampion național la haltere, în ziua imediat următoare savurând în calitate de antrenor și conducător de club obținerea de către CS Caza Powerlifting Timișoara a unui număr și mai mare de medalii în powerlifting, semn al versatilității și dinamismului timișoreanului în vârstă de 45 de ani Sorin Cazacu, vineri pe podium la Arad ca sportiv iar sâmbătă împărtășind la Sibiu cu componenții grupării sale cucerirea a 6 medalii.

Prilejul a fost oferit astăzi pe malurile Cibinului de ediția din anul în curs a Campionatului Național de împins culcat în stilul clasic, sub egida Federației Române de Powerlifting, formația bănățeană izbutind să câștige în Ardeal nu mai puțin de 4 medalii de aur, completate de câte una de argint respectiv bronz.

Izbânzile au fost conturate de Antonia Malița, concurând în cadrul categoriei de greutate 72 de kilograme, campioană națională de juniori I și senioare precum și campioană absolută la ambele categorii de vârstă, respectiv Laura Elena Bacria, în concursul categoriei 63kg, campioană națională de seniori, precum și Andrei Oancea, campion național de juniori II.

Clasările timișorene pe podium au fost completate de Victor Sîrbu, vicecampion al țării, și Adrian Călușeriu, medaliat cu bronz în competiția de la Sibiu.

Perseverența și reușitele în timp ale lui Sorin Cazacu au catalizat coagularea unui colectiv capabil să-i urmeze exemplul individual și să sporească potențialul grupării CS Caza Powerlifting. Reconectat așadar brusc la powerlifting după alinierea vineri la start la nivel național la Arad în haltere, Cazacu cată acum spre reperele calendarului competițional de toamnă, incluzând în cazul său o întrecere pe plan mondial, nicăieri altundeva decât în Mongolia. Până atunci, mulțumiri din partea antrenorului și totodată președintelui clubului timișorean după concursul de pe Cibin pe adresa ”lui Cosmin Șorban, Smartfit Studio și tuturor celor care au fost alături de noi!”

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Powerlifting și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = patru

 


Ultimele articole din categoria Powerlifting: