CS Caza Powerlifting Timișoara, multiplu medaliat la Cupa Hercules

Finele acestei luni îl va găsi pe sportivul timișorean Sorin Cazacu în vâltoarea ediției pe 2018 din competiția mondială World Master Poewerlifting Championships, programată în Mongolia, la Ulan Bator, dar până atunci și-a condus cu succes la ”Cupa Hercules” elevii și colegii clubului pe care îl cârmuiește.

CS Caza Powerlifting Timișoara a obținut o serie de medalii de aur în întrecerea de la Băile Herculane, gruparea de powerlifting de pe Bega reușind mai multe clasări pe locul I în cadrul ”Cupei Hercules”, derulată în organizarea lui Avram Rădoi.

Alexandra Cazacu, fiică a lui Sorin Cazacu, a cucerit medalia de aur cu o reușită de 85 de kilograme la stilul îndreptări, în cadrul categoriei de greutate 47 de kilograme, Antonia Malița s-a clasat prima la juniori cu 120 de kilograme ridicate la juniori iar Tina Bunii a încheiat în frunte la seniori, medalie de aur la categoria 63 de kilograme.

Clasări pe prima treaptă a podiumului și pentru băieții de la CS Caza Powerlifting, Andrei Oancea la categoria juniorilor I, Victor Sârbu la categoria 66 de kilograme, Relu Antonică la 83kg, Adrian Călușeriu la 105kg, Alexandru Cazacu la juniori în cadrul categoriei 120 de kilograme iar Sorin Cazacu între seniori, la aceeași categorie de greutate. ”Mulțumim organizatorului Rădoi Avram, lui Dragoș Țarălungă și Cosmin Șorban, Smartfit Studio și Vitabolic, lui Eugen Cacherda, Primăriei Timișoara și CJT, tuturor celor care au fost alături de noi”, și-a manifestat recunoștința după întrecere Sorin Cazacu.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Powerlifting și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × unu =

 


Ultimele articole din categoria Powerlifting: