Powerliftingul timișorean, 11 medalii cu 9 sportivi la ”Naționalul” de împins din culcat clasic si echipat din Bihor

Ridicătorii de greutăți din powerliftingul timișorean, în frunte cu mentorul lor, Sorin Cazacu, au cucerit 11 medalii la Campionatul Național de împins din culcat clasic si echipat ce s-a desfășurat în localitatea Beius la sfârșitul săptămânii.

Nouă sportivi de la CS Caza Powerlifting Timișoara și de pe malurile Begăi legitimați la CS Unirea și CS Universitatea, grupări din Alba Iulia, au urcat pe podiumul de premiere al întrecerilor din județul Bihor.

În cadrul Campionatului Național de powerlifting împins din culcat echipat, Alexandra Cazacu a triumfat vineri pentru CS Unirea Alba Iulia la categoria de greutate -57 kilograme, juniori I U23.

Gianni Hlibocianu, concurând pentru CS Caza Powerlifting Timisoara, a cucerit la rândul său locul I la categoria -93 kg, juniori I U23.

Alexandru Cazacu (CS Unirea Alba Iulia) a obținut locul 3 și medalia de bronz între seniori la categoria -120 kilograme. Iar tatăl său, Sorin Cazacu (CS Universitatea din Alba Iulia), a cucerit două medalii de argint la categoria -120 kg, la seniori și masters 1.

În vreme ce Giuliano De Sabata (CS Caza Powerlifting) s-a clasat al patrulea la seniori la -93 kg.

Alte distincții pentru sportivii timișoreni și în cea de-a doua zi de concurs, sâmbătă, în cadrul Campionatului Național de împins culcat clasic, Sebastian Ciobanu (CS Caza Powerlifting) devenind campion național al categoriei -83kg juniori II, U18.

Octavian Hărmănescu (Caza Powerlifting TM) a obținut medalia de bronz a seniorilor la categoria -74kg si una de campion național la masters 1 (peste 40 de ani).

Giuliano De Sabata (CS Caza Powerlifting TM) s-a clasat al doilea la categoria -93 kg a seniorilor, la fel și colegul de club Florin Suciu la masters 1 în cadrul aceleiași categorii de greutate -93 kg.

Silviu Popșa (CS Universitatea din Alba Iulia) devenind campion național si campion absolut al competitiei la categoria +120kg, iar în agenda sa urmează participarea la categoria supergreilor din Europa în cadrul Campionatului European de Clasic din Polonia, programat la începutul lunii viitoare, în 4 decembrie.

Sorin Cazacu și-a manifestat recunoștința față de toți cei implicați în buna activitate a powerliftingului: ”Vreau sa multumesc colegului meu presedintele F.R. Powerlifting, antrenorul federal Ovidiu Pănăzan, iar lui Florin Lupas de la Lupaș Power Gym pentru frumoasa organizare a acestui campionat! Mulțumesc CS Unirea Alba Iulia și CS Universitatea din Alba Iulia. Mulțumesc prietenilor Radu Uță, Dragoș Țarălungă, Cosmin Sorban de la Smartfit Studio, Eugen Cacherda de la Vitabolic, lui Bogdan Bondar – Bogmiradi Service și tuturor celor care au fost alături de noi în acest an competițional”.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Powerlifting și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 0

 


Ultimele articole din categoria Powerlifting: