Sorin Cazacu (Caza Powerlifting Timișoara), două medalii de aur și două de argint la Masters la Campionatul Mondial de Powerlifting. FOTO

Timișoreanul Sorin Cazacu a devenit dublu campion mondial și dublu vicecampion al lumii la World Masters Powerlifting Championships, desfășurat săptămâna aceasta la Oradea, unde a încheiat cu brio participarea celor de la CS Caza Powerlifting pentru lotul ”tricolor” al României, obținând două medalii de aur și două medalii de argint după ce la începutul întrecerilor fiica sa Alexandra cucerea o medalie de aur. 

Sorin Cazacu s-a impus la genuflexiuni cu o performanță de 320 de kilograme ridicate și la total cu 797,5 kilograme ridicate, campion mondial masters absolut al categoriei sale de greutate, încheind al doilea la împins din culcat cu 232,5 kilograme și tot pe locul 2 la îndreptări, cu 245kg, dublu vicecampion al lumii.

Ziua a cincea la Campionatul Mondial de Powerlifting din România a adus și o participare a unui alt sportiv de la CS Caza Powerlifting Timișoara, și anume Marius Tutunaru, proaspătul vicecampion european de juniori U18 reușind să se claseze pe locul 4 la întrecerea mondială mulțumită unor recorduri personale, 220 de kilograme ridicate la genuflexiuni respectiv 222,5 kg la îndreptări.

”Sportivul este antrenat de colegul meu Darco Marcov și țin pe această cale să-i mulțumesc pentru munca depusă. Mulțumim firmei Rossini Timisoara pentru ajutorul acordat și tuturor celor care au fost alături de noi”, a spus Sorin Cazacu, sportiv, antrenor și conducător la CS Caza Powerlifting, totodată competitor de lot național și vicepreședinte federal, care a mai precizat: ”Vreau sa multumesc familiei mele,sotia mea Codruta Cazacu si fica mea Alexandra Cazacu care au trait aceleasi emotii ca si mine la acest campionat! Multumesc FRPowerlifting,d-lui antrenor federal Panazan Ovidiu Presedintele federatiei! Multumesc Marcov Darco care astazi a muncit alaturi de mine ca sa pot face aceste rezultate! Multumesc prietenilor mei Radu Uță Dragos Taralunga Vucea Vivian Viviani Cafe, Eugen Cacherda Vitabolic , Cristian Szime, Cosmin Şorban Smartfit Studio Giuliano De Sabata Traian Florin Suciu Lupas Power Ioana Lupas tuturor celor care au fost alaturi de mine si sportivii mei!”

Fotografiile…

 

Acest articol a fost publicat în Powerlifting și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Powerlifting: