Sorin Cazacu merge înainte în powerlifting, ”bronz” european la împins din culcat

Sorin Cazacu s-a retras vara aceasta din haltere dar nu-și abate pașii de la ridicarea greutăților și urcările pe podiumul de concurs, fait accompli și zilele trecute la nivel continental în întrecerile de powerlifting, în țara vecină, în cadrul Campionatului European la categoria de concurs împins din culcat. Timișoreanul, prezent la Budapesta si in calitate de arbitru international, a ocupat locul 3, cucerind medalia de bronz.

Multiplul laureat timișorean Sorin Cazacu a izbutit la o săptămână după împlinirea a 49 de primăveri să mai gâștige o medalie internațională, de astă dată la nivel european, în Ungaria, în powerlifting, cu 240 de kilograme ridicate, ceea ce i-a asigurat locul 3 și medalia de bronz continentală la împins din culcat.

Iar ca participarea să fie o reușită deplină, timișoreanul a arbitrat printre altele și un record mondial stabilit la Campionatul European de Împins Culcat de la Budapesta.

Unde a concurat și un alt timișorean, Silviu Popșa, legitimat la rândul său tot la CS Universitatea din Alba Iulia, care a reușit să ocupe locul 5 cu 232,5 kilograme ridicate. ”Mulțumim clubului Universitatea din Alba Iulia, antrenorului federal, președintele F.R. Powerlifting Ovidiu Pănăzan! Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi!”, și-au manifestat recunoștința cei 2 ridicători de greutăți din Timișoara sub steag ”tricolor”.

Și de la o competiție peste hotare la alta, Sorin Cazacu însoțind-o în ultima decadă din august la Istanbul pe fiica sa Alexandra, ”tricoloră” în lotul Federației Române de Powerlifting la ”Mondialul” juvenil din Turcia.

Sorin Cazacu, lansator și promotor al grupării bănățene CS Caza Powerlifting Timișoara, al cărei președinte, antrenor și sportiv este, concurând și pentru CS Universitatea din Alba Iulia dar activând și ca vicepreședinte federal al F.R. Powerlifting și arbitru intern și internațional, a adresat mulțumirile sale ”în mod deosebit colegului meu președintele al F.R. Powerlifting, antrenor federal, psiholog, nutriționist, pedagog, manager de competiție – prietenul Ovidiu Pănăzan, pentru absolut tot ce a făcut pentru mine, ca eu să reușesc acest rezultat deosebit! Mulțumesc familiei mele, soției Codruța Cazacu, pentru susținerea necondiționată. Mulțumesc prietenilor mei Radu Uță, Dragoș Țarălungă, Bogdan Bondar, Bogmiradi Bogmiradi, Cosmin Şorban, Smartfit Studio, Eugen Cacherda, Vitabolic, Lupaș Power, Romeo Tulkos,  Emil Chițu, Clubului Sportiv Universitatea din Alba Iulia! Tuturor celor care sunt alături de mine!”

Fotografiile

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Powerlifting și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 9 = unsprezece

 


Ultimele articole din categoria Powerlifting: