Timișorenii, 27 de medalii la Campionatul Național de powerlifting clasic la Iași, 17 de aur. Și 5 recorduri naționale Alexandra Cazacu: FOTO

Ridicătorii de greutăți din Timișoara, antrenați de Sorin Cazacu la CS Caza Powerlifting, au câștigat la sfârșitul săptămânii trecute 27 de medalii la Campionatul Național de Powerlifting Clasic pentru juniori, tineret, seniori și masters, desfășurat la Iași, reușind 17 clasări pe locul I, 3 pe locul secund și 7 pe a treia treaptă a podiumui.

Sport de forță, powerlifting-ul a revenit în… forță în capitala Moldovei, rezultând un concurs reușit, cu multe medalii și recorduri naționale, bănățenii de la CS Caza Powerlifting Timișoara făcându-și din plin simțită prezența pe podium.

Pe care a urcat și mezina lotului timișorenilor, Rebeca Lohmuller, îndrumată la Clubul Sportiv Caza Powerlifting de Sorin Cazacu, junioara 2 în vârstă de 14 ani concurând la categoria de greutate -76 kilograme și cucerind mai multe medalii la U18, una de aur si 3 de bronz, însă una de bronz chiar și la senioare.

Sebastian Ciobanu a ridicat în cadrul categoriei -83kg, iar sportivul de 16 ani junior II a obținut 4 medalii la grupa de vârstă U18, una de aur, una de argint și două de bronz.

Alexandra Cazacu, fiică a lui Sorin Cazacu, legitimată fiind la Unirea Alba Iulia, a concurat la categoria -57 kg, ca junioară I la 18 ani obținând 7 medalii de aur dintre care 4 la U23 și 3 la senioare, stabilind totodată si 5 recorduri naționale. Patru în cadrul categoriei de vârstă U23 (la genuflexiuni 117,5 kg, la îndreptări 120 kg, 130 kg ți 137,5 kg), iar la seniori 137,5 kg la indreptări.

Giuliano De Sabata, ridicând pentru CS Caza Powerlifting la categoria -93 kg a urcat pe podiumul seniorilor, cucerind 3 medalii, dintre care două de argint și una de bronz. Florin Suciu a concurat la Masters 1 pentru CS Caza Powerlifting, la categoria -93 kg, reușind adjudecarea a 4 medalii de aur.

În fine, Silviu Popșa, legitimat la CS Universitatea din Alba Iulia, concurând la categoria +120 kg, între seniori, a obținut 4 medalii de aur, o nouă competiție cu Popșa implicat anunțându-se între 28 noiembrie și 4 decembrie. Până atunci, timișorenii și la Campionatul Național de împins din culcat de la Beiuș, în Bihor, peste o lună, pe 4-5 noiembrie.

Sorin Cazacu, sportiv, antrenor și conducător la CS Caza Powerlifting, precum și vicepreședinte federal în F.R. Powerlifting și arbitru internațional, a ținut să-și arate recunoștința pentru toți cei care-i sprijină pe ridicători: ”Mulțumesc colegului meu, Președintele F.R. Powerlifting, antrenorul federal Ovidiu Pănăzan, le mulțumesc prietenilor mei Radu Uță, Dragoș Țarălungă, Cosmin Șorban de la SmartFit Studio, Eugen Cacherda de la Vitabolic, Octavian Oancea, Bogdan Bondar, Bogmiradi Service, Avocat Emil Chițu. Mulțumesc Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia și Clubului Sportiv Universitatea din Alba Iulia, nu în ultimul rând mulțumesc soției mele Codruța pentru susținerea necondiționată!”

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Powerlifting și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 4

 


Ultimele articole din categoria Powerlifting: