50.000 lei, premiul pentru RCM. Plus cotizaţia la BC

Consiliul Local al Primăriei Timişoara va hotărî în cadrul şedinţei sale de marţi, conform promisiunii primarului Gheorghe Ciuhandu, exprimată marţea trecută, cu ocazia acordării Diplomelor de Excelenţă componenţilor RCM MVT UVT Timişoara pentru cucerirea Cupei României, premierea clubului de rugby cu suma de 50.000 ron, pe ordinea de zi fiind şi aprobarea plăţii variind în preajma echivalentului a 100.000 euro pentru BC Timişoara, lider în Divizia A de baschet masculin, club al cărui membru cotizant este Consiliul Local, co-asociat în participaţiune cu câte 2.150.000 lei pe an cu Consiliul Judeţean Timiş.

Tot pe ordinea de zi a şedinţei din 13 decembrie figurează două iniţiative care o privesc direct pe Poli, una pe linie liberală, care are o propunere de proiect în ideea unui contract de asociere de natura celui existent până la finele anului trecut, şi în baza căruia edilii ar contribui financiar până în vară la susţinerea clubului alb-violet, şi o alta a grupului PSD, implicând preluarea unui procent din acţiunile clubului, dar doar în urma câtorva demersuri implicând şi un audit la secund-divizionară.

În altă ordine de idei, sâmbătă, AST Druckeria a întâlnit oficialităţi ale autorităţilor locale, tocmai pentru discutarea modalităţilor de sprijinire a clubului polist, urmând ca asociaţia suporterilor timişoreni să emită un comunicat oficial în timp util.

Până atunci, cert este doar faptul că rugbyştii au adus trofeul Cupei României pe Bega iar astăzi vor fi remuneraţi ca atare, conform propunerii şi hotărârii Consiliului Local: „Având în vedere Referatul nr. SC2011-27018 / 05.12.2011 al Primarului Municipiului Timişoara, domnul Gheorghe Ciuhandu; Având în vedere avizele Comisiei pentru studii, prognoze, economie, buget, finanţe, impozite si taxe, Comisiei pentru dezvoltare urbanistică, amenajarea teritoriului şi patrimoniu, Comisiei pentru administrarea domeniului public şi privat, servicii publice şi comerţ, regii autonome şi societăţi comerciale, Comisiei pentru administraţie local, juridică, ordine publică, drepturile omului şi problemele minorităţilor şi Comisiei pentru cultură, ştiinţă, învăţământ, sănătate protecţie socială, turism, ecologie, sport şi culte din cadrul Consiliului Local al Municipiului Timişoara; Având în vedere prevederile Legii 69/2000 a educaţiei fizice şi sportului; Având în vedere prevederile Legii 273/2006 privind finanţele publice locale, modificată; În conformitate cu prevederile art. 36 alin. 2 lit. (b), (d) si alin. 6 pct. 6, din Legea 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată şi modificată; În temeiul art. 45 alin.2 din Legea 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată şi modificată;
Consiliul Local hotărăşte: Art.1: Se aprobă contributia financiara pe anul 2011, pentru premierea echipei de rugby a clubului sportiv Rugby Club Municipal MVT Universitatea de Vest Timişoara, in suma de 50.000 lei de la bugetul local, cap.67.02. „Cultura, recreere si religie” ( 67.02.05. „Servicii recreative si sportive”), pentru performanţa unică de a câştiga editia 2011 a „Cupei României” şi pentru obţinerea locului 3 în Campionatul Naţional SuperLiga. Art.2: Premierea echipei de rugby se va efectua în cadrul unei festivităţi organizate de către Municipiul Timişoara şi clubul sportiv Rugby Club Municipal MVT Universitatea de Vest Timişoara, în termen de 15 zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri. Art.3: Suma alocată va fi utilizată pentru premierea echipei de rugby masculin a clubul sportiv Rugby Club Municipal MVT Universitatea de Vest Timişoara, respectiv pentru jucători, antrenori, stafful tehnic, conform Anexei la prezenta hotărâre”.

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + = 8

 


Ultimele articole din categoria Rugby: