CCIAT acordă în premieră în istoria Galei Excelenței în Afaceri un Trofeu de Excelență pentru Sport, decernat clubului campion național de rugby Timișoara Saracens SCM UVT

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează cea de-a 24-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș pentru 2016, eveniment devenit unul de referinţă în vestul României, carte de vizită a succesului și performanței în afaceri. Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din județul Timiș este programată vineri 27 octombrie 2017 la ora 18 iar CCIAT va acorda cu această ocazie în premieră un Trofeu de Excelență pentru Sport, adresat celor din disciplina cu balonul oval.

Topurile județene sunt organizate de către camerele de comerț teritoriale, pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național. Pentru realizarea clasamentului, se prelucrează numai bilanţurile depuse în termenul legal la Ministerul Finanţelor Publice.

Timișoara este și orașul în care rugby-ul a renăscut în acest deceniu ca fenomen sportiv iar dat fiind emulația generată CCIAT va acorda pentru prima oară în istoria Galei Excelenței în Afaceri un Trofeu de Excelență pentru Sport, decernat câștigătoarei trofeului național Superliga CEC Bank 2016/2017, clubul de rugby Timișoara Saracens SCM UVT.

Distincția este acordată conform inițiatorilor demersului pentru palmaresul impresionant al grupării din sportul cu balonul oval, pentru titlurile și trofeele câștigate în competiţiile interne şi internaţionale, dar și pentru buna relație pe care o are cu mediul de afaceri timișorean. Premiul va fi înmânat de Primarul Municipiului Timișoara, Nicolae Robu, și de Lucian Galoşi, doctor în medicină, de la Reha Clinic – susținătoare a clubului de rugby.

La eveniment, din partea clubului Timișoara Saracens SCM UVT vor participa Dușan Filipaș, vicepreședinte, și talonerul Eugen Căpățână, unul dintre cei mai vechi jucători autohtoni ai echipei campioane.

 

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Rugby: