Chiar și fără Chester Williams, RCM mvt UV Timișoara vizează a treia victorie la rînd

Conferinţa de presă din ziua ce precedă partida contra rugbyştilor de la Dinamo, din etapa a 6-a a Superligii, pe care campioana o va aborda cu optarul Carpo (foto) în rol de căpitan, a fost iniţiată de un scurt preambul, cordial parcă, din partea directorului de marketing, Adrian Cireap, către suporteri: „Ziua de mâine este foarte importantă pentru că întâlnim un adversar vechi și de tradiție. De cele mai multe ori când o echipă de la Clubul Sportiv Dinamo București a venit pe Bega, echipele din Timișoara și-au dorit mai mult ca oricând victoria.”

Cu privire la revenirea în Ronaț, programată pentru mîine la ora 10 (TVR 2 – în direct), ca un prim joc în decurs de 4 zile, ultimul din tur avînd loc sîmbătă de la ora 14, pe Cluj Arena, cu revigorata localnică U, Adrian Cireap a continuat spunând: „Terenul e bun, s-a tăvălugit, s-a însămânțat, iar până se vor rezolva lucrurile de la stadionul CFR în totalitate, vom rămâne în Ronaț cel mai probabil. Ora meciului nu este una prielnică pentru spectatori, având în vedere și faptul că este în cursul săptămânii. Am încercat să îl mutăm, dar ne-am lovit de refuzul celor de la Dinamo, probabil din cauza biletelor de avion.”

În lipsa lui Chester Williams, întrebat dacă echipa simte absența acestuia, antrenorul secund, Daniel de Villiers, a spus: „Cred că avem un lot matur, lideri de grup, și ne putem continua ascensiunea și în lipsa lui Chester. Sper să nu întâmpinăm probleme prea mari până la revenirea lui Chester”.

După spusele oficialilor prezenţi la conferinţa de presă din această zi, antrenorul principal al timişorenilor, Chester Williams, este plecat în căutarea de tinere talente, pentru că RCM mvt UV Timişoara nu înseamnă doar 2012-2013, ci și viitorul. Primul meci în care va reveni pe banca Timișoarei, va fi cel mai probabil cel din deplasarea de la Baia Mare.

Pe lângă antrenorul secund și directorul de marketing, la conferința de presă a fost prezent și căpitanul de mâine, Daniel Carpo: „Chiar dacă la prima vedere meciurile par facile, trebuie sa ne mobilizăm pentru că în iarbă lucrurile nu sunt niciodata așa cum par. Trebuie să dovedim că suntem o echipă puternică și fiecare trebuie să fie conștient de importanța jocului.” Pentru Dinamo este prima deplasare înafara Bucureștiului, unde a cedat pe alte terenuri Stelei și concitadinei CSM.

În încheiere, Adrian Cireap a făcut un apel către toți suporterii: „Avem nevoie de susținerea fanilor, mai ales pentru că ținta noastră este unul dintre primele locuri, având în vedere playoff-ul”.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Rugby: