Dușan Filipaș, vicepreședinte Timișoara Saracens: ”Au fost senzaționali! Elefantul se mănâncă pe bucăți, mai sunt două obiective”

Timișoara Saracens RCM UVT și-a trecut în cont primul trofeu al anului 2015 în rugby-ul românesc, Cupa Regelui, și încă la ediția inaugurală a acestei întreceri K.O., ce-i drept de o mai mică anvergură însă disputată în ultimul act tot cu aceiași rivali băimăreni, depășiți cu 3-1 la eseuri dar la mustață grație dropgolului lui Rose din prelungiri, 24-22. Filmul finalei, în consemnarea precedentă, iar aici, primele declarații la cald. Vicepreședintele celor din Ronaț, Dușan Filipaș…

timisoara-saracens

 

”Am arătat și astăzi că avem o echipă de nota 10 și cred că am demonstrat și de această dată că suntem cei mai buni. Au lipsit numeroși internaționali dar Timișoara a mai arătat acum și că are o singură echipă. Băieții au fost senzaționali. Într-adevăr, ne-a fost puțin frică, mai pe final, dar am cucerit trofeul! Și mai sunt două obiective, căci elefantul se mănâncă pe bucăți”.

Deși fără 8 selecționați în lotul ”Stejarilor” pentru Cupa Mondială din Albion, unde România va debuta contra Franței miercuri 23 septembrie, peste 11 seri, la Londra, și fără un internațional fijian, Timișoara Saracens a câștigat astăzi la București și a cincea finală în ultimii tot atâția ani contra băimărenilor cu 4 jucători la lot, Filipaș precizând că savurarea victoriei e lăsată pentru întoarcerea pe malurile Begăi, duminică seară după ora 19, la Heaven.

”Vom continua să facem istorie pentru Timișoara și pentru rugby”, a mai spus Dușan Filipaș, care a salutat evoluția ofensivă a învingătorilor: ”Am jucat tot meciul la mână și am reușit cele 3 eseuri!”

Vicepreședintele clubului timișorean a socotit pașii care mai sunt de făcut de cei din Ronaț pentru a completa un sezon perfect, în Superliga – în care îi așteaptă după IRB World Cup fazele finale eliminatorii, Cupa României și noua provocare a preliminariilor continentale inter-cluburi.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: