Eveniment. Timișoara Saracens RCM UVT prezintă noile echipamente de joc joi la ora 18, la Iulius Mall

La nume nou, vestimentație nouă. După ce recent, la sediul clubului, a înfățișat noile echipamente de prezentare, Timișoara Saracens RCM UVT, conform denumirii începând cu acest an, va pune în scenă diseară la ora 18, la etajul II al complexului comercial Iulius Mall, un eveniment de prezentare a noilor echipamente de joc, tot Nike, în care deținătoarea la zi a Cupei României va debuta duminică de la ora 11 în Superliga 2015, contra Stelei, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, unde va reveni astfel în premieră pentru un meci oficial după aproape 7 luni de la semifinala de coșmar a sezonului trecut.

10983240_1021006094593810_4718571617986708155_n

 

Caravana balonului rotund repornește așadar la drum în 2015, cu șase cluburi la start în Superliga, mai puțin finalista Farul față de ediția precedentă, iar printre inițiativele grupării din Ronaț de a stârni interesul în jurul unui nou sezon, pe care galben-albaștrii îl abordează cu numele partenerului londonez Saracens în titulatura oficială, se numără și această invitație adresată iubitorilor rugby-ului de a descinde joi seară la evenimentul de prezentare a noilor echipamente de joc Nike.

Clubul timișorean a dezvăluit deja designul trusourilor pentru 2015, câțiva dintre rugbiști urmând să le poarte la prezentarea ce are loc joi 26 martie de la ora 18 pe platforma din fața magazinului Intersport, la Iulius Mall Timișoara. Conform grupării de pe Bega, ”îmbrăcăm noi culori de luptă și vă prezentăm echipamente de joc cu care vom încerca să cucerim titlul național și Cupa României la rugby”, cu îndemnul ”fiți alături de noi! Împreună scriem istorie!” Ambele tricouri de joc sunt în dungi orizontale, roș-negre, purtând culorile londonezei Saracens, respectiv galben-albastre.

Rugbiștii au schimbat totodată și locul de antrenament pentru pregătirile în sala de forță, începându-le la SmartFit 2, în zona Cetății. Prim divizionara bănățeană, ocupantă a locului 3 în ediția 2014, va organiza și o conferință de presă înaintea debutului în noul sezon, programată mâine de la ora 14.

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 1 = patru

 


Ultimele articole din categoria Rugby: