GALERIE FOTO + Vali Calafeteanu, autor a 18 puncte în derby: ”Sunt mulțumit, chiar dacă a fost fără punct bonus”

De ziua lui Alexandru Mihai Țăruș, brașovean cu numărul 1 astăzi în XV-le roș-negrilor, care a împlinit 26 ani, Timișoara Saracens RC UVT a depășit-o pe CSM Știința Baia Mare pentru a treia oară în nici o jumătate de an, la cel de-al cincilea eșec la rând al ”Zimbrilor” campioni contribuind cu vârf și îndesat numărul 9 Valentin Calafeteanu, care a deschis rapid scorul cu o lovitură de pedeapsă, fructificându-le apoi pe toate, 3 din 3, și a ochit toate cele 3 transformări, la potou adăugând și un dropgol, pentru rezultatul final: 33-14. Iată GALERIA FOTO și spusele internaționalului…

”A fost neîndoielnic un meci ce trebuia tratat ca o finală și mă bucur că am avut atitudinea potrivită, chiar dacă a fost o parte a meciului în care le-am dat băimărenilor șansa să se apropie, ca rez. Însă am accelerat când a trebuit și am făcut diferența, așa încât sunt mulțumit, chiar dacă a fost fără punct bonus (n.n.: 3-1 la eseuri). Am revenit acolo unde ne este locul, pe prima poziție!”, a spus Calafeteanu.

Eugen Apjok, antrenor al campioanei en-titre, rămasă însă cu o singură victorie, repurtată în meciul inaugural al întregii ediții, 19-5 cu CSM Olimpia pe 28 martie, a explicat că sunt ”decizii care ne costă și din păcate pleacă de la jucătorii cheie”.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sase = 6

 


Ultimele articole din categoria Rugby: