Lume a sportului, lume a rugbiului, trezește-te și adulmecă tirania. Autoritățile te mint, Covid-19 e un truc iar cura de grijă e mai toxică decât ”virusarea”. Champions Cup și Challenge Cup cu sferturi, semifinale și finale cu spectatori în Europa, plus noi grupe din 11 decembrie, SCM Timișoara gratulată de FRR pentru neprezentare. Foștii campioni, nici un joc de peste două luni…

Echer docil și obedient în fața unor impuneri normative fără pic de ancorare și justificare științifico-medicală reală, panicată fără filtrul rațiunii în fața unor false alarme ”de urgență” și ”alertă” dinspre Ministerele ”Fratelui cel mare” mimând grija pentru om, Federația Română de Rugby și-a săpat zelos în această toamnă groapa propriului sport cu balonul oval, tăindu-i și mai mult craca în loc să-i apere interesele, prin a înclina fricos să valideze non-combatul în rămășițele unor palide întreceri înlocuitoare de umplutură. Căci anul trecut pe vremea asta erau bifate deja primele 9 etape ale Superligii, campionat care în toamna lui 2020 n-a mai avut parte de startul unei noi ediții, programate fiind în schimb străvezii triunghiulare ale Cupei României, până la urmă cu un singur meci jucat din 6 pe hârtie în zona Baia Mare – Cluj – Timișoara, foștilor campioni din Ronaț chiar mulțumindu-li-se public de către FRR la ora neprezentărilor, absențe pe linie și fără apariții pentru bănățeni din 12 septembrie, de peste două luni, după numai 3 partide disputate în noul an. Asta în vreme ce Champions Cup și Challenge Cup și-au derulat recent sferturile, semifinalele și finalele cupelor europene și cu spectatori, un nou sezon continental cu 24 respectiv 14 cluburi în cele două competiții urmând a fi lansat prin 8 respectiv 7 jocuri în 11-12 decembrie.

O lume a arenelor fățiș subminată și sabotată prin absurde protocoale, pe seama cărora complotiștii transfrontalieri din umbră pesemne își freacă palmele de satisfacție dar se și prăpădesc de râs la adresa deopotrivă a celor cu implementarea ingineriilor sociale dar și a maselor captive, își are o victimă perfectă în rugby-ul românesc, un soi de cobai al testării gradului de îndurare fără atitudine și reacție la experimentul pe viu al simulării unei situații de criză cu temă dată.

Iar farsa de colosale proporții pare a fi prins rădăcini între buturi, FRR acceptând a se lăsa păcălită cu nesărata glumă și dându-și concursul prin puerila invocare a siguranței colective, găselniță din manualul de propagandă al ”narațiunii oficiale” purjate prin prostituata din patul autorităților, mass-media, nu altfel decât prin a publica la început de octombrie că ”mulțumește SCM Timișoara pentru că au considerat că sănătatea sportivilor este primordială”. Așadar clubul ”au considerat”!?

Terenul fertil a fost semănat și iată că de-atunci a trecut mai bine de-o lună iar FRR ar putea din nou mulțumi clubului Municipalității din Timișoara că a considerat să nu mai fi jucat deloc, dar nici ultimele 3 meciuri anunțate pentru astăzi în Ronaț cu clujenii, miercuri sub Feleac și sâmbăta viitoare acasă cu ”Zimbrii” campioni, grupare prizonieră ”testelor” fără nici o relevanță dat fiind contradicția că scopul lor desemnat prin concepție n-are de-a face cu detectarea infecției virale și diagnosticare, captivă ”cazurilor” care nu au nici o valoare științifico-medicală, banală maculatură statistică a birocrației, blocată de rezultate ”pozitive” care nu echivalează deloc cu a fi ”infectat” sau oarecum bolnav decât în abecedarul sforarilor transnaționali cu ai lor lachei de serviciu în teritoriu, cozi de topor interne care iau ostatici în mai toate domeniile de activitate.

Dar de ce și într-un frumos joc practicat în aer liber de tineri clinic sănătoși și apți pentru un efort fizico-psihic susținut în regim competițional, iar cu atât mai mult cu cât sunt percepuți a fi niște gentlemen într-un aspru sport bărbătesc!? Căci s-o dori oare infantilizarea completă a naturii umane firești iar unor gentlemen asociați prin definiție ideii de a-și folosi materia cenușie să li se refuze dreptul de a gândi limpede și critic cu capul lor!?     

Lume a sportului, lume a rugby-ului, trezește-te și adulmecă tirania în devenire, căci autoritățile te mint, Covid-19 fiind un truc iar cura de grijă fiind net mai toxică decât ”virusarea”, o manipulare de manual împotriva unor drepturi și libertăți absolut legitime și umane, și anume acelea de a trăi normal, nu în încorsetările unor restricții pseudo-medicale pe cale de a derapa spre control totalitarist.

Deși oricum în recul, derivă și rătăcire, rugby-ului din Ovalia carpatină îi este agravant scurtcircuitată activitatea și periclitată continuitatea în timp, efectele aidoma unei bombe cu ceas urmând fără doar și poate a se face resimțite, an al renunțării la atâtea meciuri oficiale care va durea și mai mult în viitor pe pielea unui încercat sport. Iar paradoxul face că este o disciplină tocmai a brațelor tari, a celor neînfricați în placaje, moluri și grămezi…

Ce a păstorit așadar FRR după sacrificarea în primăvară ”de urgență” a 5 etape din returul Superligii și a 7 etape pierdute ca întreg retur al Diviziei Naționale de Seniori? Pentru a nu mai pomeni de sistemul juvenil pus pe butuci la nivel competițional.

Ei bine, a sărit direct pe unde scurte la strict două întâlniri de play-off, două semifinale, finala cu trofeul pe masă, adjudecat de CSM Știința Baia Mare împotriva timișorenilor, și alte două partide de clasament, așadar 7 meciuri prin care a fost completat sezonul 2019-2020 al Superligii, meciuri și cu implicarea celor din Ronaț în 29 august și 6 respectiv 12 septembrie, propunând în rest pentru toamna plângerii Cupa României cu 6 cluburi în cadru, 3Sud-Est în care CSA Steaua a repurtat 3 succese și Dinamo unul iar ACS Tomițanii nici unul, trei nord-vest cu 6 confruntări programate dar una singură desfășurată, 96-6 pentru campioni acasă cu clujenii, cele mai numeroase fiind în schimb neprezentările: 5-0 de penalizare.

Aceasta a fost toamna cândva multiplei laureate naționale din Ronaț pe 3 fronturi, a nealinierilor la start, la Cluj, Baia Mare și pe ”Gheorghe Rășcanu”. Unii trebuie că se răsucesc în mormânt, implorând divinității să dea românului mintea și curajul drept cele de pe urmă…

Neprezentare cu mulțumiri în octombrie dinspre capitală, în noiembrie nu de maniera ”au considerat”, ci la singular, dat fiind ieșirea din cadru a unui eșantion al imixtiunii în sport, a nucii în perete care n-avea nici în clin nici în mânecă cu domeniul, Rușeț cel detașat de partidul prin Municipalitate să încuviințeze din pixul birocratic aspecte pe care nu le stăpânește și nici cunoaște, atât de natură sportivă cât și științifico-medicală.

Idem în eșalonul secund, toamnă rezumată direct la 4 semifinale tur-retur în Divizia Națională de Seniori, conturând un ultim act CS Năvodari – CS Știința Petroșani pe 14 și 21 noiembrie, și mai rare etalări ale sportului în zona play-out, cu neprezentări pe linie ale CSU AV Arad, ecuația simplificându-se între RC Gura Humorului, CSM Bucovina Suceava și RC Grivița, un meci disputat până acum, programate alte două…

Oricum nu se mai ținea pasul cu Ovalia în forță a continentului, dar astfel se pierde și mai mult teren, de notat fiind că Heineken Champions Cup și-a derulat fazele finale pe 19-20 și 26 septembrie, apoi ultimul act în 17 octombrie, acum câteva săptămâni, când Exeter Chiefs a cucerit trofeul printr-un 31-27 pe Ashton Gate din Bristol cu Racing 92 Paris. Iar la Toulouse și Clermont-Ferrand s-a jucat în sferturi cu spectatori în tribune, la fel pe La Defense din Paris în semifinale. S-au desfășurat în paralel și ultimele faze din Challenge Cup, întrecere numărul 2 în care ajungea cândva să revină și Timișoara Saracens, la Bordeaux și Toulon spectatorii luând loc în tribună, în sferturi dar și în semifinale, ultim act apoi tot cu spectatori și în Aix-en-Provence, Bristol Bears – RC Toulon 32-19.

Ovalia continentală bifează finale europene cu lume la fața locului, FRR stă de comunicate pe seama prevederilor Ministerului Îmbolnăvirii românilor după sistemul bombelor cu ceas, poartă azi botniță și izolează-te de mediul natural ofertant de vitamina D iar poimâine vei beneficia de o imunitate scăzută, teren fertil al stimulării ”sperietorii” trase de păr, care legătură cauzală bineînțeles că nu va fi detectată și nici atât luată în seamă, de vină fiind în ”narațiunea oficială” suspecții de serviciu care ”răspândesc” molima prin încălcarea restricțiilor abil croite din grija ”Fratelui cel mare”. Iar ”virusul” ar putea mai nou sări care va să zică până la 7,99 metri conform ultimei emanații de sub chelia sirianului, ”distanțându-i” pe români chiar și la 8 metri, a se citi divizează și domină.

Ceea ce se întreprinde de fapt, cu rugby-ul captiv pe pilot automat, are de-a face cu sfidarea și călcarea în picioare a legilor de căpătâi ale științei, medicinei, cercetării și domeniului igienico-sanitar, dar și a naturaleții firești a traiului omenesc normal pe pământ, precum și a drepturilor și libertăților individuale și colective ale populației încorsetate în inginerii sociale, ordine a gravității acestor încălcări care este discutabilă.

Căci este deja dovedit statistic printr-o confirmare din partea însăși Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) că ”noul” virus nu este mai periculos sau letal decât gripa sezonieră, ceea ce studiile de specialitate și experții tot semnalau de luni bune. Absolut toate dovezile autentic probate științifico-medical și din sfera cercetării de specialitate, deja publicate oficial și verificabile, demontează ceea ce este de fapt o simulare experimentală pe viu a unei situații de criză, cal troian pe pielea omenirii drept nici mai mult nici mai puțin decât cea mai mare farsă din istorie prin proporțiile scalei sale planetare. Însă și sportul a căzut pe pilot automat și fără filtrul rațiunii și al cunoașterii în capcana fricii colective în transă, efect palpabil ale grijii ”Fratelui cel mare” sub forma insistentei alimentări a unui discurs-anunț care întreține temeri absolut nejustificate, societatea făcând practic implicit jocul și pe placul trăgătorilor de sfori din umbră ai unei ”epidemii” care în 2020 nici măcar n-a fost declarată oficial în România. Fără a conștientiza, și lumea arenelor își subminează propria activitate, încuviințând să fie captivă unor normative birocratice din arsenalul ingineriilor sociale, în pofida tuturor evidențelor de factură veritabilă științifico-medicală care demască complotul plin de găuri de cașcaval și cu picioare de paie.

Esențial și notabil încă din capul locului, întreaga oribilă propagandă a ”narațiunii oficiale” se bazează pe eronata presupunere – truism adoptat în discursul public ca fiind evident și adevărat, fără discuție ori alte întrebări – că a fi ”pozitiv” la testul RT-PCR echivalează cu a fi bolnav de Covid-19. Însă, esențial în egală măsură și sâmbure al stării actuale de fapt, deși lumea se bazează pe Real Time – PCR pentru așa-zisa ”diagnosticare” a infecției SARS CoV-2, știința este cât se poate de implacabilă: testul cu pricina nu se pretează scopului în sine.

Amănunt cheie repetitiv semnalat în timp de însuși inventatorul tehnologiei reacției de polimerizare în lanț, pe scurt PCR, biochimistul Kary Mullis, laureat în 1993 al Premiului Nobel în chimie tocmai pentru această descoperire și decedat la vârsta de 74 de ani în 2019, care avertiza că PCR constituie o metodă improprie și neadecvată de detectare a unei infecții virale, iar luările sale de poziție în acest sens sunt numeroase și la dispoziție, verificabile. Ceea ce demontează și chiar pulverizează încă din start, de la bazele sale, întregul protocol al abordării așa-zisei combateri a ”bolii” Covid-19. Asta în condițiile în care stările de izolare și carantină, de ”urgență” și ”alertă”, dar și măsurile de igienă și ”distanțare socială”, sunt stabilite pe baza numărului cazurilor și al ratelor de mortalitate generate ca urmare a așa-ziselor teste destinate a identifica pacienții ”pozitivi”, în condițiile în care și ”pozitiv” este eronat echivalat cu ”infectat”, una dintre găselnițele ”oficiale” cât se poate de departe de adevăr.

În plus, una dintre secvențele primare ale testului PCR impus de OMS se regăsește în ADN-ul tuturor oamenilor, ceea ce implică aspectul că dispozitivele de testare agreate de Organizația Mondială a Sănătății ar genera rezultate pozitive în cazul fiecărui locuitor al planetei. “CTCCCTTTGTTGTGTTGT” constituie o secvență primară existentă în documentul de protocol al OMS pentru testarea PCR a ”coronavirusului”, dar exact aceleași 18 caractere, în aceeași ordine, se regăsesc și în cromozomul 8 al speciei umane în intervalul de la 63648346 la 63648363, numărul de identificare al secvenței fiind NC_000008.11, iar lungimea sa, 145138636.

Toate dovezile sunt mai mult decât implacabile, inclusiv reputatul portal canadian Global Research punând punctul pe i și prin expunerea prezentată de doctorul Pascal Sacré sub titlul ”Covid-19 RT – PCR: Cum să induci în eroare întreaga omenire prin utilizarea unui test pentru a bloca societatea în izolare”, accesibilă la legătura https://www.globalresearch.ca/covid-19-rt-pcr-how-to-mislead-all-humanity-using-a-test-to-lock-down-society/5728483

Iar după ce însuși Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), principală instituție guvernamentală din SUA responsabilă cu așa-zisa combatere a ”noului” virus, a dezvăluit pe baza unui studiu oficial că 85% dintre pacienții respondenți depistați pozitivi au declarat că purtaseră mască în spații închise in cele două săptămâni înainte de a fi depistați cu COVID-19, 70,4% ”întotdeauna” iar 14,4% ”adeseori”, drept dovadă nu doar a ineficienței unei măsuri de bază din impunerile normative asociate combaterii așa-zisei pandemii, ci și a efectelor sale detrimentale, iată că același organism CDC, Centers for Disease Control and Prevention, a publicat și un studiu de cercetare al unor virusologi care dovedește că SARS-CoV-2 e inofensiv pentru ființa umană. Scopul demersului a constat în descrierea de către 20 de virusologi a stării științifice a izolării, purificării și caracteristicilor biologice ale ”noului” virus SARS-CoV-2, iar publicarea studiului, pentru împărtășirea informației și altor oameni de știință, în vederea sprijinirii propriilor lor studii de cercetare. 

La analizarea studiului publicat în Jurnalul Bolilor Infecțioase Emergente de pe portalul guvernamental al SUA, rezultă că ”noul” virus n-a fost izolat adecvat ori purificat, implicând imposibilitatea dovedirii însăși existenței acestui virus. În locul izolării sale și a secvențierii genomului de la un capăt la altul, virusologii s-au rezumat, conform secțiunii intitulate ”Secvențierea întregului genom”, la raportarea la 37 de împerecheri de referință din mostre nepurificate utilizând probe PCR, așadar 37 din circa 30.000 despre care se pretinde a fi genomul virusului intact, care 37 de segmente au fost ulterior încărcate într-un program computerizat ce a completat restul perechilor de referință, abordarea de acest tip printr-o generare computerizată neavând o bază probată științific, ci echivalând cu o fraudă științifică, după cum explică doctorul Tom Cowan.  

Respectivii virusologi au introdus ca parte a studiului lor soluții despre care afirmau că conțin virusul într-o varietate de culturi de țesuturi, incluzând trei cu celule umane, fără însă ca vreuna să fi devenit infectată, unica infecție fiind detectată la celulele renale ale maimuței, însă fie și în acest caz doar prin adăugarea în amestec a gentamicinei și de Amphotericina B, toxice rinichilor maimuțelor.

Așadar, prin aplicarea propriilor metode de cercetare, grupul virusologilor a descoperit că soluțiile conținând fie și în cantități însemnate SARS-CoV-2 nu s-au dovedit a fi infecțioase pentru fiecare dintre cele trei culturi de țesuturi umane testate, dovedind în felul lor că “noul” coronavirus nu este infecțios pentru ființa umană, concluzie ca mărturisire în sine, cât se poate de clară și evidentă, studiul fiind și publicat care va să zică până chiar și de CDC.  

În încercarea virusologilor de a dovedi o infecție, au trei variante drept model de testare, și anume ”gazda” umană, cea animală și alternativa inoculării de soluții care ar conține virusul într-o serie de culturi de țesuturi, constituind și cea mai fiabilă cale de abordare, cu mențiunea că inoculările n-au dus vreodată la lizarea țesutului, doar dacă țesutul a fost în prealabil otrăvit.

Iar în cazul studiului în speță, cercetătorii au semnalat că au decis prin consens care ar fi genomul real al SARS-CoV-2, dar programe computerizate diferite pot genera versiuni diferite, așa încât hotărârea consensuală implică un caracter ficțional.

Conform virusologilor al cărui studiu a fost publicat în jurnalul oficial, “am examinat așadar capacitatea SARS-CoV-2 de a infecta și de a se multiplica în mai multe primate comune și linii de celule umane, incluzând adenocarcinom (A549), ale ficatului (HUH 7.0) și celule embrionice renale (HEK-293T). În completare la Vero E6 și celule Vero CCL81. Fiecare linie celulară a fost inoculată la o ridicată multiplicare a infectării și examinată la 24 de ore post-infectare. N-a fost observat nici un CPE în nici una dintre liniile celulare cu excepția Vero, care a crescut. În contrast, HUH 7.0 și 293T au manifestat doar modeste replici virale iar celulele A549 au fost incompatibile cu infecția SARS CoV-2.”

Una peste alta, abundă în cascadă dovezile care demontează ”narațiunea oficială” trâmbițată de executanții în teritorii ai marii scheme de natură ocultă ticluită din umbră, însă inocularea forțată a fricii a dat deja rezultate în masă, sub forma unei îndoctrinări condiționate pe liniile adoptate de populație fără a-și adresa întrebări în legătură cu veridicitatea reperelor discursului public al decidenților, generând nejustificate temeri care se manifestă constant în această toamnă și prin reținerile sportului timișorean vizavi de alinierea la partide programate în țară. Iar abordarea conformă supralicitării de către autorități a unei stări actuale de fapt deloc mai periculoasă decât numeroase alte pericole cu care se confruntă ființa umană în trecătoarea sa existență pe pământ, nu face altceva decât să întrețină senzația de panică colectivă, lumea arenelor dovedindu-se captivă grijii ”Fratelui cel mare”, în cazul Timișoarei metodic și sfătos emanată inclusiv cu derapaje ca remarci neprincipiale actului medical dinspre Pădurea Verde.

Frica este principalul uriaș inamic al publicului neavizat și înspăimântat de niște naratori ai versiunii oficiale inconștienți în raport cu consecințele negative ale unor asemenea trăiri la nivelul mentalului individual și colectiv al populației, o bombă cu ceas și nu neapărat cu efect doar întârziat. Iar în horă a fost târât și rugby-ul carpatin, semn că mincinoasa farsă cu manipulare propagandistică s-a infiltrat într-atât de insidios în fibra socială încât semenii au ajuns să se valideze reciproc în eroare și ignorantă necunoștință de cauză, pericol net mai semnificativ decât cel al așa-zisei pandemii cu nimic mai virulentă decât o răceală sezonieră, ba nici pe departe atât, iar cifrele o spun clar și precis…  

Mai întâi au căzut în plasa vânătorilor de ”cazuri pozitive”, ceea ce nu echivalează nicăieri în studiile de specialitate cu a fi cumva infectați sau bolnavi, iar apoi s-au lăsat de bunăvoie prinși în capcana ”narațiunii oficiale”, cea purjând frică: neprezentare.

Când de fapt totul nu este nimic altceva decât o descompunere incrementală și controlată a vieții sociale prin implementarea unor perturbatoare inginerii sociale cu tehnici specifice, aceste impuneri normative menite a induce haosul util conturării noii ordini continuând așadar să lovească în stânga și-n dreapta arenei sportive.

Ce face Federația Română de Rugby prin regulamentele adoptate? Își lasă cluburile legitimate să joace în competițiile pe care le supervizează, asigurându-le dreptul de a-și apăra șansele pe teren, sau face jocul celor de pe scara ierarhică a liniei de comandă, de jos în sus în țară de la MTS și COSR pe linie sportivă și până la MS, DSU și politrucii parlamentari și guvernamentali din întreg spectrul politic sub butonul și pe firul scurt roșu cu exteriorul și urzeala marii scheme? Cum oare să fie decis cu 5-0 printr-un resort pseudo-medical un joc competițional oficial, și nu prin întrecere!? Cât de uriașă să fie imixtiunea în sport a ingineriilor sociale încât să se ajungă și la înscrierea din pix a unui rezultat, pentru a nu mai pomeni de nejustificata interzicere a accesului iubitorilor jocului în tribune?

S-a murit, se moare și se va muri însutit mai mult de la felurite alte boli, dar și de pe urma ”izolării” și tuturor nejustificatelor măsuri de așa-zisă combatere a SARS-CoV-2, decât de la fantomaticul virus sperietoare, despre care nici n-ai știi că l-ai avea, dacă n-ai fi ”testat”.

Căci este vorba de fapt despre protocoale fără pic de justificare științifico-medicală cu caracter autentic și veritabil, ca parte a nici mai mult nici mai puțin decât strict un scenariu experimental pe viu de probare a concertării în acțiune a celulelor administrative operative de criză ale statelor și de testare a obedienței populației la draconice dictate care ne reamintesc de sumbre umbre ale istoriei, gen camuflaj nocturn în cursul unor conflicte și acelea prefabricate.

Nenumărate documente oficiale cu referințe verificabile publicate de însăși organizații cu impact mondial în actuala stare de fapt, precum OMS, demonstrează implicit și în mod elocvent că ”motivele de siguranță” invocate sunt supradimensionate în aceleași tente ale supralicitării ”stării de alertă” de către autoritățile ”de la centru” din întreg spectrul politic, executante ale unor ordine de ”și mai sus”, constrângând inclusiv lumea arenelor la adoptarea unor regulamente cât se poate de absurde, pe care le și aplică zelos, reflex adoptat voluntar până și de unele echipe. 

Ori însuși inventatorul reacției de polimerizare în lanț, abreviat PCR, descoperire pentru care a fost laureat cu Premiul Nobel în chimie, Kary B. Mullis, a avertizat că testul PCR nu poate detecta o infecție virală, nefiind destinat unui scop cu caracter de diagnosticare. În consecință, ”testul” COVID-19 este fără doar și poate o fraudă științifică și nimic altceva, dat fiind că PCR nu poate detecta infecția, farsă care însă prinde pentru că până chiar și foarte puțini medici au cunoștință despre resorturile acestui test RT-PCR, abreviere a Real Time-Polymerase Chain Reaction. 

Una dintre înregistrările video în care Mullis atrage atenția la detalii și amănunte, iar expunerile pe care le-a efectuat de-a lungul timpului ar fi și altele, contrariat de măsura în care invenția sa a fost utilizată ulterior în scopuri pentru care nu a fost concepută… 

Care va să zică, la o examinare mai atentă și în detaliu a aspectelor de natură științifico-medicală, concluzia indubitabilă este că testele PCR sunt fără vreo însemnătate ca formă de diagnosticare pentru determinarea unei presupuse infecții induse și de așa-zisul nou virus, deloc convingător ca fiind într-adevăr și ”nou”.

A fost de fapt declanșată o tiranie pseudo-medicală bazată pe transformarea publicului neavizat în ”suspect de serviciu”, ”suspect” până la disculparea sa cu dovezi că ar fi ”nevinovat”, ”suspect” sub eticheta de ”asimptomatic”, când pe însăși Maria Van Kerkhove a scăpat-o la începutul verii ”porumbelul” că respectivii nu sunt și transmițători, semnalare ulterior cât se poate de zelos înfundată sub colbul uitării.

Sâmburele răului a fost însămânțat în percepția colectivă a participanților și face ravagii. Iar sâmburele răului constă în adoptarea unor protocoale de desfășurare a competiției acceptate orbește și în necunoștință de cauză de către protagoniști, supuși în raport cu aspectul că respectivele decizii impuse cluburilor n-au nici cea mai mică justificare și acoperire în plan științifico-medical, sanitar și din sfera cercetării, fiind în schimb și nimic mai mult decât rodul nociv al unor inginerii sociale croite din timp și din umbră la nivel mondial și pe pielea sportului. S-a indus panica și s-a inoculat o stare de neliniște, teren fertil pentru ca urzeala complotiștilor să fie țesută cu concursul însăși populației vizate a fi supusă experimentului în derulare cu scopuri oneroase, prin pozițiile pe care le-au adoptat, conformiste noilor dogme. 

Prevederile trasate de autorități sunt cu pecete legală dar nici pe departe favorabile menținerii sănătății publice, ba din contră, în condițiile în care măsurile cheie de prevenire și combatere a virusului tip bioterorism de laborator înadins aruncat pe piață, măsuri intens mediatizate publicitar și propagandistic, sunt ineficiente și în contradicție cu dovezile științifice și medicale, punctând în schimb inginerii politico-sociale cu iz clientelar de tip mafiot, bazate pe interese oculte, sete de control totalitar și nu în ultimul rând profit.

Iar însăși organisme oficiale cheie din întreaga orchestrație mondială, de exemplu gen OMS sau CDC, dau publicității propriile documente cu referințe verificabile care pur și simplu demontează tezele intens vehiculate și în România pe post de ”sperietoare”.

Astfel, Organizația Mondială a Sănătății, abreviat OMS, a confirmat în cele din urmă ceea ce studiile de specialitate și experții au semnalat în ultimele luni bune, că ”noul” virus nu este mai periculos sau mortal decât gripa sezonieră. Conducerea OMS a lansat acest anunț într-o reuniune specială de luna trecută a celor 34 de membri din comitetul său executiv, doctorul Michael Ryan, diriguitor al departamentului de urgențe la OMS, chiar repetând că virusul nu este nici pe departe într-atât de letal precum cu toții preziceau, cu estimări inițiale de 10% ca rată a infectărilor din populația globală de circa 7,8 miliarde de locuitori, ceea ce ar echivala cu 780 de milioane de ”cazuri”, nici pe departe… ”Cazuri” care nu înseamnă neapărat și ”infectări”, cu mențiunea că numărul oficial total al deceselor atribuite infectărilor cu Sars-CoV-2 doar depășește milionul de persoane. Mai precis, o rată de incidență a fatalității de aproximativ 0,14%, similară celei aparținând gripei sezoniere și pe liniile anticipate de experți autentici.

Semnificativ însă, acest 0,14% este de peste 24 de ori mai scăzut decât “cifrele provizorii” date publicității de OMS în luna martie, prefigurând o rată de 3,4%, pe baza căreia s-au stabilit modelele de abordare utilizate pentru a justifica stările de urgență și alte politici draconice. Mai mult și de fapt, dat fiind atribuirea suplimentară a unor decese tot ”noului” virus, indicele ratei de fatalitate ar putea fi chiar și mult mai scăzut decât 0,14%, ceea ce ar demonstra fără dubii că Sars-CoV-2 a fost mai puțin periculos decât gripa sezonieră.

Faptul că însăși OMS admite în cele din urmă, fie și abia în 5 octombrie 2020, că ”noul” virus nu este mai periculos sau mortal decât gripa sezonieră, spulberă toate justificările proptite pe picioare de lut în privința instituirii unor ”stări de urgență” sau ”de alertă” împănate cu varii măsuri pe cât de absurde, pe-atât de nelegale, neconstituționale în raport cu drepturile și libertățile civile.

O altă raportare oficială, prin prisma unui document oficial al Centrului pentru Controlul și Combaterea Bolilor, abreviat CDC, organizație guvernamentală a SUA responsabilă cu monitorizarea situației în curs, documentul din 13 iulie tocmai dat publicității fiind intitulat CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel., și specificând la pagina 39, în cadrul secțiunii “Caracteristici de performanță”, că “din moment ce nu există la dispoziție cuantificat nici un virus izolat de 2019-nCoV, testele diagnostice desemnate pentru detectarea 2019-nCoV RNA au fost efectuate cu stocurile caracterizate in vitro prin transcrierea întregii lungimi a ARN”. Orice obiect existent poate fi măsurat, mai precis spus ”cuantificat”, utilizarea acestei terminologii în documentația celor de la CDC echivalând cu faptul că nu există la dispoziție o cantitate măsurabilă a virusului, în absența acestuia, sau altfel spus, că CDC nu deține virusul, nici un virus izolat neexistând la dispoziția autorităților de profil. Mai pe înțelesul tuturor și mai presus de limbajul de lemn tipic unor asemenea documente, nimeni nu deține de fapt un specimen izolat al ”noului” virus, semn că nimeni n-a izbutit izolarea sa, iar drept concluzie, nu poate fi dovedită existența sa.

”Detectarea de ARN viral poate să nu indice prezența unui virus infecțios sau că 2019-nCoV este agentul cauzal al simptomelor clinice”, aspect cheie și edificator stipulat în nota ”Diviziei de boli virale” din cadrul CDC:

Dar și…

”Acest produs este utilizabil doar pentru cercetare și nu este destinat pentru diagnosticare”, produsul fiind ”SARS-CoV-2 Coronavirus Multiplex RT-qPCR Kit”.

Dacă ar mai fi așadar ceva de zis pentru cei în cunoștință de cauză și care chiar înțeleg mersul lucrurilor!? CDC admite de fapt că nu poate dovedi existența acestui virus, din moment ce testul PCR de diagnosticare a detectării virusului este efectuat în absența izolării unui specimen al său, testul căutând ARN presupus a proveni dintr-un virus care n-a fost identificat ca existând.

Pe scurt și la obiect, în condițiile în care rata mortalității și-a consumat vârful la orele primăverii, în urmă cu circa 6 luni, altă ”sperietoare” la adresa publicului n-ar mai fi decât cea a numărului de ”cazuri”, insistent aduse repetitiv în discuție, deși se bazează pe ”testări” care n-au însă nici cel mai mic fundament științifico-medical. 

Testul PCR reprezintă o tehnică de multiplicare a ADN-ului, ideal de fapt experimentelor de laborator pentru generarea unor secvențe de interes ale studiului de cercetare. A-l utiliza însă cu rol de diagnosticare nu generează mai mult decât… iluzia unei infecții, dat fiind că este într-atât de tehnic încât induce în mod extrem în eroare, excelent așadar pentru a înfige pe gâtul populației pseudo-medicina actuală și impuneri fără pic de justificare.

Testele COVID-19 conțin o varietate de note informative care protejează producătorul de acuzații, note precum “a nu fi folosite pentru diagnosticare”, “nu dovedesc infecția”, “nu dovedesc cauza bolii”…

Kary Mullis, inventator al reacției de polimerizare în lanț, abreviat PCR, pentru care a fost laureat cu Premiul Nobel în chimie, a fost contrariat și și-a exprimat totala dezaprobare pentru utilizarea la scară largă a invenției sale în scopuri pentru care nu era nicidecum desemnată, precum testarea încărcăturii virale în cazul HIV.

Mullis a subliniat apăsat că ”PCR cantitativ constituie o contradicție în termeni”, și tocmai pentru că, prin natura sa, PCR nu se pretează pentru estimarea numerică, ori testele sunt aplicate cu intenția de a identifica substanțele în termeni cantitativi. S-a generat însă falsa impresie că testele de încărcătură virală ar contabiliza numărul virușilor din sânge, când de fapt aceste teste nu pot detecta deloc viruși.

Testul COVID-19 se presupune a detecta codul genetic al virusului, ceea ce echivalează în consecință cu necesitatea de a deține codul genetic al virusului, pe care cercetătorii l-ar putea avea la dispoziție doar în urma izolării virusului, ori tocmai în acest aspect constă problema, și anume că COVID-19 încă n-a fost cu adevărat izolat.

Pentru detectarea codului genetic al virusului, testul utilizează mici fragmente din ARN care se potrivesc ARN-ului virusului, mici fragmente identificate ca fiind primare, cu mențiunea esențială că unul dintre fragmentele primare nu corespund nici unui virus, ci tocmai cromozomului 8, material genetic din compoziția organică a oricărei ființe umane. Cu alte cuvinte, orice om testat într-un anumit moment poate apărea ca fiind ”pozitiv”, ceea ce n-are însă nici cea mai mică relevanță în cazul detectării unui anumit virus, în cazul în speță, al celui mult vehiculat în ultimele nici 12 luni.

În primul rând, însuși creatorul testului avertiza încă din capul locului că PCR este neadecvat pentru detectarea infecției virale: inapt scopului în sine. Fapt indubitabil și de netăgăduit. 

În al doilea rând, fie și dacă – să presupunem prin absurd – aceste teste și-ar avea cumva rostul, precizia lor ca grad sensitiv și de specificitate n-are un termen valid de comparație la un necesar standard ca unitate de măsură reper, acel vital ”gold standard” unanim acceptat în atâtea alte cazuri specifice, nu doar în domeniul medical. Alt fapt indubitabil și de netăgăduit. Cu alte cuvinte, cât de ”pozitiv” poate fi un test ”pozitiv” și cum poate fi cu adevărat ”tradus”!? Oricum, aspecte separate în sine… Și într-adevăr ”infectat” sau doar ”pozitiv”? ”Infectat” să fie, dacă așa vor sistemul și structurile… Respectiv cât de ”negativ” poate fi un test ”negativ” și cum poate fi cu adevărat ”tradus”!?

Așadar, în al treilea rând, detaliul că un test așa-zis ”pozitiv” nu înseamnă nici pe departe că respectiva persoană testată ar fi și infectată cu SARS-CoV-2 sau bolnavă. Alt fapt indubitabil și de netăgăduit, subliniat în repetate rânduri de cadre medicale cu integritate și curaj.

Cu alte cuvinte, isteria ”Testare! Testare! Testare!” este nefondată, pe picioare de lut undeva în afara sferei științifice, expusă însă în forță la înaintare prin mesajul din miez de martie al directorului general al Organizației Mondiale a Sănătății, un african pe post de paiață prin constrângere în raport cu trecutul cu care poate fi avut facil la mână, nonșalanța manipulării la scară mondială fiind sugestivă în ceea ce privește planurile cusute cu ață albă pe fondul ignoranței publicului, planuri premeditat prestabilite cu mult timp în urmă. Credibil prin forța sa de diseminare dinspre vârful O.M.S., mesajul contrafăcut a căpătat aura unei valide dogme de nezdruncinat în țările destinatare, echivalând implicit unui postulat ca și intolerant în fața oricărei contradicții. Repetat papagalicește pe pilot automat, s-a fortificat în conștiința colectivă, fiind asimilat drept literă de lege. Iar astfel se cam scrie în general istoria…

Literă de lege aplicată fără filtrul rațiunii și în sportul românesc, împotriva binelui fiecărei discipline în parte, în consecință periclitată. Grupări în grija unor creduli conformiști care pur și simplu sunt incapabili a deduce că sunt manipulați și duși de nas în ultimul hal printre jaloanele unor măsuri emanate din manualele ingineriilor sociale, dar fără nici cea mai mică justificare de ordin medical-sanitar, științific sau din cercetare. Măsuri de combatere a așa-zisei ”pandemii” care n-au pic de acoperire și eficiență, care nu sunt câtuși de puțin susținute de vreo dovadă sau un argument pertinent. O foarte mare mascaradă cu și mai mari semne de întrebare în dreptul tuturor reperelor sale, tip ”măști”, ”distanțare socială”, ”tuneluri de dezinfectare”, ”teste”, ”carantină”, ”pozitivi”, ”izolare la domiciliu”, ”intubare”, câte și mai câte. O lege marțială medicală ca pretext și acoperire a unor malefici pași ce urmează a fi efectuați în ideea desăvârșirii noii ordini mondiale, un draconic totalitarism marxist sub pecete ocultă.

Dacă ne-am raporta strict la știință, orice om cu căpătâi n-ar accepta nici în ruptul capului actualele impuneri și ”măsuri” filtrate de la nivel înalt. Există o incompatibilitate totală între pretenția de a fi profesionist în sport și a te raporta teleghidat prin aplicare unor asemenea prevederi de un diletantism absolut, fără repere și fundament. S-au întrebat oare dacă merg la sigur pe urmele dubioaselor impuneri normative ori bâjbâie cu crezul tipic celui fără dubii pe mâna grijii ”Fratelui cel mare”? 

Fără doar și poate, și Federația Română de Rugby a fost nevoită să adopte poziția echer în fața Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății, executantă fără crâcnire, iar lanțul slăbiciunilor este lung, zornăind pe verticală: un parlament trădător și de paie indiferent de coloratura politică sub bocancul ordonanțelor de urgență guvernamentale, conturate pe firul roșu scurt în funcție de impunerile parvenind dinspre ”centru”, a se citi politicile de inginerii sociale internaționale, aplicate și de Uniunea Europeană, în acest caz sub pumnul de fier al ”aripii medicale” a Organizației Națiunilor Unite, și anume Organizația Mondială a Sănătății. Iar mai presus de toate cele și având întreaga turmă în buzunar, cu tot cu ale sale cozi de topor, oculta satanică mondială care posedă omenirea, tăvălindu-se în hohote de râs la ușurința cu care împinge populațiile spre prăpastie. Ordine de pe urma haosului, iar haosul este pe cale de amplificare, sub nasul oamenilor neavizați.

Iar neadecvată este atitudinea superficială și ignorantă a decidenților federali care înghit toate aceste protocoale fără justificare în absența oricăror dovezi credibile cum că măsurile impuse ar combate așa-zisa pandemie. Nici vorbă, ba din contră!   

Sporttim, cotidian independent și absolut apolitic, total dezinteresat de orice altceva decât relevarea realității factuale obiective, fără nici cel mai mic interes în plan economico-financiar de pe urma acestei stări de fapt speculate de atâția, își asumă responsabilitatea de a atrage atenția celor care se iau ”în serios” pe cele mai greșite urme și căi că nu acestea sunt abordările necesare protejării sportului în ”stare de alertă” și că tot ceea ce întreprind decidenții din lumea arenelor nu va conferi efecte benefice pe termen mediu și lung, bazaconia cu sacrificarea prezentului în numele unei viitoare siguranțe colective asociate revenirii la normal fiind doar parte a colosalei manipulări în care a fost târâtă omenirea, captivă îndoctrinării și spălării pe creier prin intermediul prostituatei de serviciu cu portavoce, mass-media. 

Care omite sau chiar pulverizează fundamentul științific, discreditat în aceste vremuri ale haosului informațional cu fake news subtil ambalat tocmai de către prostituații astfel remunerați pentru a striga ”Fake news!” la adresa surselor alternativ independente și loiale actului jurnalistic, forța aparatului de manipulare generând un tip de gândire pe liniile celebrului dicton ”când toți gândesc asemănător, nimeni nu mai gândește prea mult”. Iar istoria doar se repetă, ignoranți cei care n-o iau în seamă, memoria colectivă fiind cât se poate de scurtă, cu reamintirea unui aspect punctat de Gina Kolata în consemnarea sa din The New York Times în 2007 sub titlul ”Crezul în testul rapid duce la epidemia care n-a fost”, ca un semnal de alarmă în timp că declararea unor pandemii virale bazate pe teste PCR poate avea consecințe nefaste. Dorite însă cu bună știință de unii, la cât de cunoscut dar totuși omis este un asemenea aspect fundamental.

Chiar și mai fundamental, testele uzitate pentru identificarea pacienților cu COVID-19 prin presupusa infectare cu așa-zisul SARS-CoV-2 nu au un termen valid de comparație, reper decisiv prin prisma căruia necesara evaluare a preciziei testului să fie determinată fără echivoc. Precizie ca grad de senzitivitate și specificitate, cântărită în raport comparativ cu un necesar standard ca unitate de măsură reper, echivalent metodei de cea mai mare acuratețe existentă la dispoziție. Standard însă inexistent, crucială absență în ciuda căreia s-a marșat totuși pe linia PCR, fie și declarată improprie pentru detectarea virușilor prin remarca însuși inventatorului ei. Și-atunci nu se poate oare suspecta o monumentală fraudă ca abordare a ”pandemiei” în curs, de colosale proporții!?! Căci tocmai un aspect cheie, cel al testării, este neadecvat, în afara oricărui cadru probat științific! Cert este că pentru COVID-19 nu există un reper standard de testare. Și în orice caz, n-a venit nici ciuma, nici holera, ci o gripă sezonieră atipică prin conotațiile sale artificiale, mai puternic resimțită de către unii oameni în general în vârstă, expuși în centre de îngrijire a bătrânilor, și de către cei afectați de maladii cronice. ”Cazurile” sunt nerușinat umflate cu pompa și oricum complet irelevante, decesele sunt înregistrate prin asociere COVID-19 deși cauza morții n-are de-a face cu SARS-CoV-2 ci cu bolile cronice ale pacienților care mai aveau oricum puțin de trăit, rata mortalității de la coronavirus este absolut insignifiantă și spre coada ierarhiei cauzei deceselor, numai unul-doi morți cu așa-zisa mortală boală și fără comorbidități sunt înregistrați zilnic în România conform anunțurilor oficiale ale autorității guvernamentale desemnate, respectiv – bomba bombelor! – nici 10.000 de decese fără comorbidități de la începutul ”pandemiei” în țara cea mai afectată de actuala stare de fapt, SUA, conform anunțului oficial al organismului guvernamental cu autoritate în acest sens, Center for Diseases and Control (CDC), recentă reevaluare și mărturisire printre rânduri, cu gălușca în gât, asta după instaurarea cu destul timp în urmă a transei și psihozei colective cu ”milioane de cazuri”, pe care se pedalează de luni bune inclusiv în România.  

S-a ajuns așadar până într-acolo încât fie și publicații cu vad au dezvăluit că 90% dintre testele efectuate și înscrise în baza de date în SUA s-au dovedit a fi fals pozitive, dezvăluire pliindu-se pe mărturisirea mult întârziată cu lunile a CDC, printre rândurile unui document oficial, publicat pe propriul portal, că aproximativ 90% dintre decesele atribuite COVID-19 în SUA n-au survenit de la ”noul” virus, media numărului comorbidităților care au condus la trecerea în neființă a pacienților înregistrați și cu COVID-19 fiind una semnificativă, mai exact 2,6, pentru a nu mai pomeni de media foarte ridicată de vârstă a celor decedați, superioară până și mediei de vârstă a deceselor de ordin general. Numărul total al celor decedați strict ”de la” COVID-19 nu era așadar nici pe departe de ordinul sutelor de mii, ci chiar sub zece mii la ieșirea din vară, după luni de ”stări de urgență” și ”stări de alertă”. Și este vorba despre înscrisuri oficiale, omise însă tacit dar cu bună știință de brațul propagandistic al ”narațiunii oficiale”, mass-media, atât cea de peste Oceanul Atlantic cât și cea de mai mare jena din bătătura mioritică.

”Testare! Testare! Testare”, ce mai manipulare, în condițiile în care testele RT-PCR n-au nici cea mai mică însemnătate din punct de vedere științific, esențial aspect complet trecut cu vederea în expunerea mediatică, deși întreaga suflare se bazează pe această metodă de așa-zisă “diagnosticare”, în ciuda faptului relevat științific că nu este aptă pentru scopul în sine, însuși creatorul testului PCR indicând că este neadecvat pentru detectarea infecției virale. Așadar, absolut incredibil dar din păcate cât se poate de adevărat, deși mapamondul se bazează pe Real Time – PCR pentru așa–zisa ”diagnosticare” a infecției SARS CoV-2, știința e implacabilă: testul cu pricina nu se pretează scopului în sine. Punct. Aspect cât se poate de grav, în condițiile în care stările de izolare și carantină, de urgență și alertă, dar și măsurile de igienă, sunt stabilite pe baza numărului cazurilor și a ratelor de mortalitate generate ca urmare a așa-ziselor teste SARS CoV-2, destinate a identifica pacienții ”pozitivi”, ”pozitiv” echivalând uzual cu ”infectat”, o altă nuanță care comportă discuții.

Rememorând Postulatele lui Koch, este necesară evidența stabilirii legăturii etiologice cauzale între microb și boala pe care o cauzează. Astfel, ca prim criteriu de definire a unui agent patogen, micro-organismul trebuie observat în leziunea unei boli, fără prezențe în organisme sănătoase. În al doilea rând, să fie izolat de la gazda infectată și crescut într-o cultură pură. Apoi, în al treilea rând, inocularea unui asemenea agent într-o altă gazdă sănătoasă ar trebui să inițieze aceeași boală. În fine, în al patrulea rând, microbul să fie recuperat din nou de la a doua gazdă.

Doar că, după cum remarcă doctorul Thomas Cowan, ”este o situație nebună, căci niciunul dintre Postulatele lui Koch, standard medical în lumea întreagă de mai bine de o sută de ani pentru a dovedi cauza unei boli sub forma unui virus sau micro-organism, nu a fost bifat, ceea ce lovește în plin în tot ceea ce știm despre virologie și cauza infecțiilor. O eșuare a comunității bolilor infecțioase de a urma actualele legi și reguli pe care le-au stabilit pentru a dovedi etiologia infecțioasă, cauzalitatea. Nu există un test de acuratețe pentru COVID-19, acest RT-PCR care este folosit e un test surogat, nu poate dovedi nimic, și chiar inventatorul său a spus explicit că nu poate fi folosit pentru a dovedi fie etiologia infecțioasă sau fie pentru a diagnostica o boală infecțioasă. Diagnosticele pozitive sunt stabilite pe baza unor amplificări arbitrarii ale unei secvențe ARN pe care fiecare o are în corp și pot rezulta diagnostice pozitive în cuantum de 100% raportat la persoanele testate. Oamenii sunt testați pozitiv într-un moment, apoi negativ în următorul, ori noi ar trebui să fim cel puțin sceptici, dacă nu chiar să stabilești cum dovedești existența unui virus…” 

Și mai tăios s-a arătat a fi colegul său de breaslă Andrew Kaufman, semnalând pe baza unor consemnări medicale publicate în legătură cu COVID-19 că ”nici Postulatele lui Koch și nici măcar adaptarea mai laxă a lui Rivers, care oricum nu poate fi folosită pentru a evidenția decisiv cauzalitatea, n-au fost bifate în cazul COVID-19. O majoră violare etică în acest caz, consemnările conțin minciuni curate, referințele listate ca și conținând evidențe pentru COVID-19 în sensul de agent cauzal al pandemiei nu există de fapt în realitate în sursele care sunt citate. Asta ar trebui condamnat, faptul că sunt utilizate pentru a dicta politici mondiale, în condițiile în care știința nu le confirmă!” Într-o cu totul altă ordine de idei, Cowan a mers chiar mai departe prin a sublinia apăsat, în rând cu alți specialiști cu experiență din domenii conexe, dar mai ales cu integritate și foarte lucizi, că boala este indusă pe fondul dezvoltării tehnologice printr-un salt cuantic, la ora actuală 5G, testată pilot în 2019 în Wuhan, cu consecințele deja știute în ceea ce privește sănătatea locuitorilor, așa cum după primul război mondial se lansau undele radio, inducând ”gripa spaniolă”, cu un număr ridicat de decese tocmai după aplicarea vaccinării, iar ulterior, nu mult după cel de-al doilea război mondial, sistemele radar, generând o altă epidemie. Sensibilitatea electromagnetică își face resimțite din plin efectele, oricât s-ar zbate de ceasul morții apărătorii narațiunii ”oficiale” să infirme o cât de mică legătură între transmițătorii tehnologici și cei virali.

Alte adevăruri, conform realității factuale obiective din domeniul științei și cel medical, sunt în egală măsură cu totul diferite în raport cu aberațiile ”oficiale”, fiind imperios necesar ca pericolul public ce-l instigă decidenții prin demersurile detrimentale sănătății fizice și psihice a populației, fibrei sociale și economiei, să nu fie și mai mult întreținut printr-o cât se poate de naivă pasivitate obedientă a lumii arenelor, ”Să trăiți, am înțeles, executăm!”, ci din contră, placat fățiș.

Iar într-o altă ordine de idei, ca o nouă dovadă cu ștampilă oficială, rezultatele unui studiu efectuat de însuși Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), principală instituție guvernamentală din SUA responsabilă cu așa-zisa combatere a ”noului” virus, care au dezvăluit că 70,6% dintre pacienții respondenți depistați pozitivi au declarat că ”întotdeauna” au purtat măști în ultimele 14 zile dinaintea instalării simptomelor infecției iar 14,4% dintre respondenți ”adeseori”, mai exact, numeric vorbind, 108 dintre cei 153 de pacienți analizați declarând că purtaseră totdeauna masca în spații închise in cele două săptămâni înainte de a fi depistați cu COVID-19, în timp ce 22 au afirmat că o purtaseră deseori în spații închise. CDC a publicat într-o memorabilă dată cu semnificații aparte în privința manipulării opiniei publice, 11 septembrie, rezultatele studiului efectuat între 1 și 29 iulie 2020 în 11 spitale din diverse state ale SUA, chestionând 153 de pacienți externați cu privire la modul în care aceștia s-au conformat regulii de a purta masca în spații închise înaintea apariției simptomelor, referirea fiind nu doar la spații publice închise, ci și la întruniri private cu mai multe persoane. Iar rezultatul sondajului este devastator și elocvent în legătură cu ineficiența purtării măștii ca modalitate de prevenire și protecție, ineficiență dovedită deja înzecit, 70,58% dintre subiecți răspunzând că au purtat totdeauna mască în spații închise, 14,38% că au purtat-o deseori, așadar, cumulat, 84,96%, 11 semnalând că au purtat-o ”uneori”, adică 7,2% dintre respondenți, iar 3,9% ”rareori” și doar 6 externați ”niciodată”. În plus, referirea este strict doar la pacienții din lotul de studiu, nu și la cei din lotul de control, cu cifre similare, dar care sunt mai puțin relevanți, dat fiind că, deși au avut simptome de gripă, testele PCR au fost ”negative”. Corelate, cifrele celor două ”loturi” ar fi și mai zdrobitoare pentru zeloșii purtării măștilor…

Iar deși Sporttim a tot subliniat în repetate rânduri în ultimele luni, prin nenumărate explicații și exemple semnalate de profesioniști onești din domeniul medical, strict pe baza studiilor de specialitate, inutilitatea și chiar efectul detrimental al așa-ziselor măsuri de combatere a răspândirii ”noului” virus, gen obligativitatea purtării măștii de către persoane sănătoase în spații publice închise sau eronat denumita ”distanțare socială”, în completarea acestei consemnări vine cu încă o elocventă semnalare în ceea ce privește una dintre aceste impuneri, și anume a acoperirii gurii și nasului, semnalare din partea doctorului Margarite Griesz-Brisson (MD, PhD), neurolog consultant și neuropsiholog cu doctorat în farmacologie, activând pe liniile neurotoxicologiei, medicinei mediului, neuroregenerării și neuroplasticității, care, referitor la efectele rezultante asupra creierului uman a remarcat că “respirarea aerului exhalat crează fără doar și poate o deficiență de oxigen corelată cu o alimentare cu dioxid de carbon. Ori se știe, creierul uman este foarte sensibil la lipsa de oxigen. Sunt spre exemplu celule nervoase în hippocampus care nu pot activa mai mult de 3 minute fără oxigen – nu pot supraviețui. Simptomele acute de avertizare sunt durerile de cap, moleșeala, amețeala, probleme legate de concentrare, încetinirea timpului de reacție – reacții ale sistemului cognitiv. Cu toate acestea, în cazul unei lipse cronice de oxigen, toate aceste simptome dispar, deoarece creierul se obișnuiește cu noua condiție. Însă eficiența sa va rămâne limitată iar subalimentarea cu oxigen a creierului va continua să progreseze. Mai știm și că bolile neurodegenerative iau de la ani până la decenii pentru a se manifesta. Iar dacă astăzi îți uiți numărul de telefon, înseamnă că decăderea funcțiunii creierului a demarat acum 20 sau 30 de ani. Te gândești că te-ai obișnuit cu purtarea măștii și cu respirarea aerului pe care tocmai l-ai expirat, dar procesul degenerativ al creierului se amplifică odată cu continuarea limitării accesului de oxigen la celulele creierului. A doua problemă constă în faptul că celulele nervoase din creier sunt incapabile a se autodiviza normal, așa încât celulele nervoase dispărute în perioadele purtării măștii nu se vor mai regenera vreodată, ce e dus, e dus… [..] Am nevoie de un cap limpede când îmi tratez pacienții, nu să fiu într-o stare de anestezie indusă de dioxidul de carbon. [..] Lipsa de oxigen este periculoasă pentru orice creier uman, fără excepție. Așa încât trebuie să fie decizia liberă a fiecărei ființe umane dacă dorește să poarte o mască absolut ineficientă pentru a o proteja de un virus. Iar pentru copii și adolescenți, măștile sunt un <Nu! Nu!> absolut. Căci ei dețin un extreme de activ și adaptabil sistem imunitar, așa încât au neapărată nevoie de o constantă interacțiune cu microbiomii pământești. Și creierul lor este de asemenea incredibil de activ, dat fiind că are într-atâtea de învățat. Creierul copilului sau al tânărului e setos după oxigen. Cu cât mai activ metabolic este organismul, cu atât mai mult oxigen necesită.  Iar la copii și adolescenți fiecare organ este activ din punct de vedere metabolic. A priva de oxigen creierul copilului sau al adolescentului, ori a-l restricționa în orice fel, nu este doar periculos pentru sănătatea sa, dar este absolut criminal. Deficiența de oxigen inhibă dezvoltarea creierului, iar paguba care s-a produs drept rezultat nu mai poate fi recuperată.Copilul are nevoie de creier pentru a asimila, iar creierul are nevoie de oxigen pentru a funcționa. Nu avem nevoie de un studiu clinic pentru așa ceva. Asta-i cât se poate de simplu, indiscutabil în plan psihologic.

În termeni comparativi, extinderea leziunilor cerebrale în lipsa oxigenului

Privarea conștientă și înadins de oxigen echivalează cu o periclitare absolut deliberată a sănătății și constituie o contraindicație medicală absolută. Iar așa ceva înseamnă în medicină că medicamentul, terapia, metoda sau respectiva măsură nu trebuie utilizată – nu e voie să fie folosită. Ori a obliga coercitiv o întreagă populație să apeleze forțat la o contraindicație medicală absolută, atunci trebuie să existe motive definitorii și serioase pentru așa ceva, iar măsurile trebuie înfățișate unor organizații interdisciplinare competente și independente pentru a fi verificate și autorizate. Când, în 10 ani, demența va crește exponențial iar tinerele generații nu-și vor putea atinge potențialul dumnezeiesc, nu va mai fi de nici un folos să constate atunci că <n-aveam de fapt nevoie de acele măști>”.

Una peste alta și într-o idee, profesioniștii de bună credință din domeniile științific, medical, sanitar și de cercetare pun pe tapet și dau în vileag în ciuda întregii cenzuri și a ignorării ori chiar discreditării lor uriașa diferență între pe de-o parte realitate și adevăr, și pe de altă parte ”narațiunea oficială” pe picioare de lut, plină ochi de minciuni sfruntate, ușor însă de îngurgitat de către un public neavizat, neinformat și dezinformat, dar mai presus de toate înfricoșat.

Iar frica în necunoștință de cauză stă la baza greșitei abordări actuale din sportul românesc, prizonier dependenței de anumite pârghii din direcția autorității statului dar și propriilor slăbiciuni, corupției sau intereselor interne de tot felul, context în care este cu atât mai susceptibil manipulării. Iar manipulat din plin este la ora actuală, complotiștii trebuind că abia se mai țin cu mâinile de burtă la hohotele de râs pe seama constatării că uriașe sunt rândurile turmei idioților utili care se iau prostește în serios. 

Consemnarea de mai sus vine în completarea altor articole publicate în timp de Sporttim întru demontarea ”narațiunii oficiale” pe marginea celei mai mari manipulări manevrate din umbră de oculta mondială, complot de astă dată la o scară net superioară celor precedente, tot dintre însemnările apărute luna aceasta în paginile cotidianului fiind și http://sporttim.ro/fotbal/documente-oficiale-cu-referinte-verificabile-inregistrarea-pe-13-octombrie-2015-a-patentului-inventiei-sistemului-de-testare-denumit-atunci-covid-19-uniunea-europeana-principal-im

Unul este adevărul bazat pe realități factuale obiective și verificabile, alta este cacofonia așa-zisei pandemii ”sperietoare”, cacofonie dominată de mincinoasa manipulare propagandistică de la A la Z ce validează repere, termeni și proceduri fără acoperire științifică și medicală, nimic altceva decât politici sociale duse la extrem, un exercițiu experimental de simulare pe viu a unei situații de criză. Implementat cu sârg și în zona arenei sportive, teren fertil pentru alimentarea temerilor, fricilor și spaimei unei populații susceptibile doctrinei spălării pe creier, când de fapt existența sportivilor doar este complicată inutil. 

Oameni în carne și oase, iar un ”Mesaj de alertă internațională” din partea unui grup de profesioniști din sistemul medical și sanitar din mai multe țări ale lumii a fost adresat ”cetățenilor lumii” dar totodată și către guvernele națiunilor de pe mapamond, scrisoare deschisă cu 24 de puncte distincte și 45 de referințe verificabile, care are introducerea ”Stop terorii, nebuniei, manipulării, dictaturii, minciunii și celei mai mari scamatorii medicale a secolului XXI”, continuând în primul său paragraf cu cuvintele ”noi spunem stop tuturor măsurilor nebunești și disproporționate care au fost adoptate de la începerea combaterii SARS-CoV-2 (izolare, blocarea economiei și educației, distanțarea socială, purtarea măștilor de către toți, etc.) deoarece sunt total nejustificate și nu se bazează pe nici un fundament științific, violând principiile de căpătâi ale medicinei bazate de evidențe. Pe de altă parte, susținem bineînțeles măsuri rezonabile precum recomandările de spălare a mâinilor, strănutul și tușitul la nivelul cotului, folosirea de șervețele dispensabile, etc.)”

Demontând argumentat sub majusculele boldite ”IT’S ABSOLUTELY FALSE”, ”este absolut fals”, mai multe truisme insistent diseminate de mass-media prostituată în pat cu făuritorii din umbră ai ”narațiunii oficiale” capsate pe prompterele din lungul și latul lumii, minciuni precum „SARS-CoV-2 e foarte contagios”, ”acest virus e mult mai letal”, „COVID-19 e o boală serioasă”, „acest virus duce la saturarea spitalelor”, grupul profesioniștilor din domeniu a semnalat și următoarele spre încheierea mesajului în 18 pagini, drept concluzie, totodată cu invitația adresată colegilor de breaslă de a li se alătura prin semnarea petiției, nici pe departe prima de acest gen lansată din sfera medicală în acest an: ”Dragi cetățeni, o mulțime de oameni de știință, eminenți profesori în medicină și profesioniști ai sistemului de sănătate publică din jurul lumii au tot denunțat deja ceea ce se întâmplă, și e timpul să vă treziți! Dacă nu vă exprimați, noi măsuri dictatoriale “made in China” vor fi impuse. Trebuie să REFUZAȚI așa ceva. Vă asigurăm că aceste măsuri n-au nimic de-a face cu medicina sau igiena ori conservarea sănătății publice, ci echivalează cu o dictatură și nebunie. Doctorul Anders Tegnell (n.n.: diriguitorul epidemiologilor din Suedia) a spus: «Lumea a înnebunit cu izolările de coronavirus, care ignoră tot ceea ce este știut despre combaterea pandemiilor virale»”.

Și n-are nicidecum absolut nici cel mai mic rost să ne întrebăm de ce asemenea demersuri sub diferite forme, deja nenumărate și cu duiumul dinspre sectorul medico-sanitar internațional, iar unele dintre acestea, chiar net mai complexe și consistente, nu sunt nici pe departe măcar pomenite în treacăt în mass-media, ba din contră, trecute cu bună știință cu vederea, în ciuda probității și integrității depline atât a celor semnalate cât și a numeroșilor autori – competenți profesioniști și onești în abordarea lor, și asta pentru că adevărul inconvenabil ar tulbura deloc necesar anumite ape… 

Dar iată textul integral al acestui mesaj, în legătura imediat următoare…

https://drive.google.com/file/d/1dZHqwBLt81BuVVT84rm2Ni0jTgnchx87/view

Iar autorii l-au citat în epilog pe Albert Einstein, „lumea nu va fi distrusă de cei care comit rele, ci de către cei care-i privesc fără a face nimic”.

”Creatorul testului avertiza că PCR este inadecvat pentru detectarea infecției virale. Inapt scopului în sine”

Ce mai deranj, ca pe pielea celor 7 miliarde și circa 800 de milioane de locuitori ai Terrei să se agite aidoma unui purice o rată a mortalității la COVID-19 de nici 0,1%, a se citi aproximativ 0,082%, mai mică decât aproape orice alt caz de deces în anul în curs, spre coada clasamentului. Pericolul de a fi răpus de o descărcare electrică este de 3 ori mai mare, dar pentru asta nu stă lumea în loc…

Prevederi legale ineficiente și în contradicție cu dovezile științifice și medicale

Frica este indusă repetitiv și la nesfârșit de isteria instigată de mass-media prostituată moral și financiar în patul executanților de inginerii sociale, fiind răspândită aidoma molimei, în toate sectoarele de activitate ale vieții sociale, supuse unei condiționări prin constrângere, totul în lipsa cunoașterii datelor cu suport științific și medical. Se încuviințează orbește și fără filtrul rațiunii o ”narațiune oficială” ce a îndesat pe gâtul publicului un set de măsuri fără fundament și acoperire în realitate.   

De fapt, oricât de incredibil ar putea părea la prima vedere, tocmai prin aderarea la toate aceste măsuri de precauție, cu respectarea tuturor prevederilor legale, a crescut riscul îmbolnăvirii populației, atât pe moment cât și cu consecințe în timp, ca resort cauză-efect.

Politici de inginerie socială, nu rezolvări de natură științifico-medicală

Căci este oare benefică purtarea măștilor? Deloc, conform oricăror studii și concluzii de specialitate, deși autoritățile turuie ”oficial” de parcă ar fi o certitudine. Luată din zbor ca atare de populația susceptibilă îndoctrinării și manifestării obedienței fără spiritul gândirii critice, în ton cu vorbele ”crede și nu cerceta”. Iar purtarea măștilor e de fapt doar un minor detaliu cu conotații simbolice în tot acest război psihologic, ceva distrăgând în schimb semnificativ atenția publicului în marea schemă a lucrurilor ce ține de aspectele științifice și medicale.  Ca alt reper intens vehiculat, măsurile de izolare și distanțare socială implementate de autorități sunt vădit contraproductive, concurând implicit și acestea la scăderea eficienței sistemului imunitar. Cât despre igiena mâinilor, chit că, se știe, elitele oculte se desfată în a eticheta mulțimile și drept ”marii nespălați”, adultul n-avea nevoie de tonul superior deversat recent pe aceleași linii sfătoase, modificate de la un an la altul din sfera ”faceți minimum 30 de minute de mișcare pe zi”. Alte prețioase indicații n-ar fi!?! Și de ce nu s-ar purta atunci oare și ochelari de protecție, ca o întrebare indirectă pe marginea inutilității măștilor.

Și bineînțeles că există remedii, fără a se apela la triunghiul scornelilor surogat, dar nu sunt făcute publice pentru utilizarea la scară largă, deoarece nu induc profitul scontat din ceea ce se pune la cale prin vaccinări. Ba mai mult, coloși mondiali social media atât de utilizați de români cenzurează prin ștergere sau de-platformare pe toți cei care mai pot răsufla adevărul obiectiv, împotriva farsei în desfășurare, COVID-19, dar în general împotriva corectitudinii politice și a întregului sistem-structură conducând spre o tiranică dictatură mondială, printre cei blocați fiind inclusiv medici expunând remedii eficiente și la îndemână pentru vindecare, stoparea îmbolnăvirilor și implicit a așa-zisei pandemii. Culme a ironiei dar mai precis a prostiei absolute în necunoștință de cauză, foarte mulți chiar habar n-au deloc pe ce lume trăiesc, pieptănați moderatori de la canale dâmbovițene ajung să aplaude salutar asemenea gesturi totalitare precum cenzurarea unor remarci pertinente, ba chiar proslăvind inteligența ”cenzorilor”. Că doar trăim într-o așa-zisă ”democrație” iar mapamondul de mâine-poimâine sigur nu va fi praf și pulbere, dar asta doar dacă se poartă ”botnița”, spălarea mâinilor și distanțarea de semeni, noii dușmani.

Mai presus de toate pentru ignoranți, sistemul imunitar este dominant covârșitor, 99,9% împotriva virusului, pe când cu vaccinul este absolut și cât se poate de clar: dacă nu este 100% garantat, ceea ce este imposibil, cotă nici pe departe tangibilă, atunci nici nu ajută. Dar despre asta, spre încheiere, și prin avertismentul în timp lansat de Rudolf Steiner…

Românii sunt însă prizonieri captivi în plasa trucurilor psihologice ale autorităților, trapă în care a fost constrânsă și lumea sportului, oficialitățile masând, sucind și răsucind zilnic cifrele și discursul ”crizei” în derulare, în funcție de context și circumstanțe, pentru a maximiza pe cât posibil impactul informației diseminate, optând de la zi la zi în favoarea celui mai convenabil punct de vedere cu putință întru susținerea narațiunii servite publicului.

Net mai apăsătoare sunt alte afecțiuni medicale cu adevărat severe ale populației

În ultimele luni se tot pedalează – în lipsă de altceva – în special pe sperietoarea ”mii de cazuri”, ”mii” pe care autoritățile române și le doresc a suna alarmist în urechile publicului, când de fapt raportarea se face la net mai numeroase așa-zise ”testări”, respectiv la numeroase milioane de locuitori. Păstrând așadar proporțiile, ”miile” n-ar trebui nici pe departe să ducă la măsuri disproporționate prin greutatea lor, mai degrabă secerând vitale locuri de muncă. Și de ce nu s-a subliniat în schimb aspectul semnificativ pozitiv că majoritatea totalului cazurilor are eticheta ”declarat vindecat”!?! Asta pentru a nu mai menționa că doar câteva mii de decese au fost asociate Covid-19 din martie încoace, adică în medie puține zeci pe zi, când net mai apăsătoare sunt alte afecțiuni medicale cu adevărat severe ale populației, suficiente dintre decesele menționate având oricum un aer cât se poate de discutabil prin forma de înregistrare în înscrisuri, dat fiind  că cel mult unul pe zi survine de la așa-zisul nou virus, iar marea lor majoritate, extremă, pe baza unor comorbidități. S-a tot murit din alte cauze până în 2020 și se moare tot din alte cauze și în cursul acestui an, doar că s-a inoculat o imensă panică psihotică vizavi de SARS-CoV-2. Iar mania colectivă, odată luând forma spiralată a unui vârtej descendent, poate naște monștri…   

Absolut cert este că marea problemă ține de drumul greșit pe care s-a apucat, fără ca mărșăluitorii să prindă chiar de știre. Iar cine oare cuantifică și apreciază fidel măsura în care pot conta enorm ”măsurile” trasate, și după ce parametri, dar mai ales de unde dovezile eficienței gesturilor!?! Din contră, n-au nici o eficiență, ba mai degrabă complică semnificativ lucrurile, conferind cel mult senzația unei false siguranțe. Amăgire cu iluzii deșarte. Motiv pentru care și Sporttim ia atitudine prin a reliefa în continuare incompatibilitatea dintre narațiunea ”oficială”, și datele și dovezile cu suport științific și medical care semnalează contraindicații ”subțirilor” politici actuale. Absolut totul comportă o discuție în raport cu ceea ce se servește cu larghețe publicului, de la ”testări”, ”asimptomatici”, ”intubare”, ”măști” și până la ”pozitivi”, ”cazuri” și așa mai departe… Căci nimic nu este ceea ce pare, dar chiar nimic.

Patologii europeni n-au găsit până la finele lui mai nici o evidență științifică a vreunui deces strict de la noul coronavirus pe bătrânul continent

Iar atunci chiar trebuie subliniată, împotriva narațiunii fricii, concluzia unui patologist european de profil, la care a ajuns în urmă cu două luni împreună cu alți colegi de breaslă de pe continent, și anume că n-au găsit nici o evidență științifică a vreunui deces strict de la noul coronavirus pe bătrânul continent. Sintetizând consensul participanților la webinarul Societății Europene de Patologie (ESP), medicul Stoian Alexov, președinte cu o reputație imaculată a Societății Bulgare de Patologie, a semnalat că n-au găsit nici o evidență științifică a vreunui deces de la noul coronavirus în Europa, dar și că n-au identificat anticorpi specifici pentru SARS-CoV-2, ca o completare prin opinia sa personală estimând că realizarea unui vaccin împotriva virusului este imposibilă. Iar Alexov nu s-a ferit a eticheta Organizația Mondială a Sănătății drept o ”organizație medicală criminală”, dat fiind răspândirea fricii și haosului la nivel mondial, în condițiile în care OMS nu a oferit dovada obiectivă verificabilă științific a unei pandemii. Mai nimeni nu neagă existența virusului, creat în laborator și lansat cu bună știință ca trăgaci al ”problemei” generate din umbră de oculta satanică mondială pe calea făuririi noii ordini conturate din haosul ce va urma, a se citi înrobirea incrementală a omenirii, o dictatură tehnologică sub draconic control. Dar existența virusului nu validează neapărat și aberantul set de mașinațiuni ce a fost pus în mișcare de sforarii din umbră, nefiind vorba despre o combatere pe liniile științei medicale a așa-zisei pandemii, ci de pură inginerie socială cu scopul condiționării maselor la stadiul de obediență, prim episod din noua normă a obișnuinței pentru testarea reacției societății civile la această vastă simulare experimentală pe viu de activare concertată a instituțiilor statelor la un anumit scenariu de criză, în cazul nostru pe seama unui virus. 

Mai nimic din ceea ce ar fi inconvenabil narațiunii ”oficiale” nu este măcar menționat

Se are de-a face cu o armă biologică ticluită în avans de oculta satanică mondială, la care răspunsul reactiv în plan individual și colectiv ar trebui să nu aibă de-a face cu teama, stresul fiind un semnificativ factor inhibitiv al sistemul imunitar. Iar pentru diminuarea stresului ar trebui evitată total expunerea la propaganda manipulativă a narațiunii ”oficiale” via mass-media. Care purjează strict nuanțele cele mai convenabile în extrem sistemului, pentru a da credibilitate tezelor mincinoase, ignorând vehement prin omisiune orice evidență cât se poate de clară a realității factuale obiective, obturată împotriva oricărei forme de etică deontologică, adevăr răstălmăcit în fals. Mai nimic din ceea ce ar fi inconvenabil narațiunii ”oficiale” nu este măcar menționat, iar dacă cumva scapă ceva cenzurii, atunci punctul de vedere este suficient ajustat pentru a induce o falsă percepție, dintr-o perspectivă marginală.

  • grafic: numărul persoanelor decedate zilnic în Suedia cu COVID-19 confirmat. Așadar ”cu”, și nu ”de la”…

Un exemplu în acest sens, ”modelul suedez”, exemplu puțin mediatizat tocmai pentru că e foarte inconvenabil liniei narațiunii oficiale mondiale, ba chiar mediatizat strict pentru a i se căuta sceptic nod în papură, orice ”fisură” cât de mică, deși abordarea scandinavilor a conferit o dovadă în sine că politica izolării în locuințe nu dă roade. În aceeași ordine de idei, cercetători de la Universitatea din Toronto și Universitatea Texas au tras concluzia irelevanței legate de aspectul dacă o țară a fost sau nu în izolare la domiciliu, fără o asociere directă la adresa ratei mortalității de la COVID-19, studiul comparativ consemnând că în medie numai 33 de oameni au decedat de la ”sperietoare” la fiecare un milion de locuitori în cele mai afectate 50 de țări. În schimb, blocajul a adus grave prejudicii omenirii prin prisma ineficienței sale, a costurilor aferente dar mai ales la nivel social, cu o sumedenie de drame personale și familiale, pe cale de a se amplifica. Pe scurt, izolarea n-a prevenit apariția de noi cazuri și decese, ci doar le-a amânat pentru o dată ulterioară, și a se vedea situația de moment din România.

Și la ce asemenea complet disproporționate măsuri restrictive!?! Pot oare unii păstra cât de cât proporțiile!? Cât despre numărul total al deceselor cu COVID-19, multe dintre acestea sunt ”trase de păr” în înscrisuri, în condițiile în care lumea oricum mai și moare, în special la vârste înaintate. Dar poate că frica de moarte se adapă tot mai lesne din potirul otrăvit al decăderii spirituale și al marasmului conștiinței morale, pe fondul ignorării tot mai evidente a credinței autentice.

Testul purtării măștii, condiționare de acomodare premergătoare vaccinării și altor ”delicii”

La orizont se întrevede marea bătălie a vaccinării populației, un punct de inflexiune mult mai important în agenda sforarilor, care bătălie, odată pierdută de marea majoritate, ar pune omenirea cu spatele la zid în fața unui devastator tronson final. Pe etape incrementale, masca e doar pasul premergător de acomodare prin condiționare la obediență față de oculta mondială din umbră, acceptarea purtării ”botniței” echivalând cu cedarea penultimei redute înaintea celei finale, pe care masele se vor dispune tot mai pasive din postura deținerii unei imunități mai scăzute, și asta, fără doar și poate!, printre altele tocmai pe seama fricii și a purtării măștii. De protecție!?! Adăugați la cocktail stresul cotidian al incertitudinii zilei de mâine dar mai ales vârtejul picajului economico-financiar, depresiune a tuturor depresiunilor, conformă Marii Resetări anunțate de Forumul Economic Mondial pe 6 iunie, cuplată Marii Resetări Financiare, și adulmecați astfel gustul acru al zilelor de pe urmă. Așa încât, cine-și imaginează că, respectând întocmai și cu strictețe discutabilele prevederi legale, s-ar reveni la liman spre o stare de normalitate, este complet rupt de realitate și într-o profundă eroare ce nu-i permite a detecta intrarea pe un făgaș implacabil și ireversibil, cu subtile ajustări din aproape în aproape, în raport cu care ”COVID-19 cu mască” este un simplu trăgaci intermediar ca pretext și acoperire disimulată a altor țeluri cu mult mai oneroase. Acum sunt în joc în prelungiri drepturi și libertăți fundamentale ale omului, ușile închizându-se pe nesimțite una câte una, fără chip de a mai putea  fi cumva întredeschise în fața asaltului tip gestapo pseudo-medical. Țările ”ard” iar babele se ceartă dacă să se pieptăne cu sau fără mască.   

”Indicatori de progres pe septembrie 2020 conform The Global Preparedness Monitoring Boards 2019: <Națiunile Unite (inclusiv OMS) conduc cel puțin două exerciții de antrenare și simulare la cea mai largă scară, incluzând una ce acoperă eliberarea deliberată a unui patogen respirator letal>”

Retorica sacrificării zilei de azi pentru a avea parte de una viitoare nu are nici cea mai mică acoperire în condițiile în care, negru pe alb, din partea Organizației Mondiale a Sănătății, prin prisma documentației oficiale, ca indicatori de progres pentru septembrie 2020 conform The Global Preparedness Monitoring Boards 2019, se specifică clar că ”Națiunile Unite (inclusiv OMS) conduc cel puțin două exerciții de antrenare și simulare la cea mai largă scară, incluzând una ce acoperă eliberarea deliberată a unui patogen respirator letal”. Este în curs un nou ”val” pe care și ”bon mengele porțile iadului” l-a anticipat ca fiind de natură să nu poată fi trecut cu vederea, urmând a se face așadar mai remarcat, dezvăluire pe care a lansat-o cu un zâmbet sugestiv, în duet cu a sa femeie bărbat, și care exercițiu este servit maselor sub semnul cifrei 2, la fel de prefabricat în timp precum ”valul 1”, simulat cu succes toamna trecută în cadrul ”Event 201”, cu aceiași suspecți de serviciu la butoane. Nu-i nici un ”val 2”, ci niște demult bătute în cuie cel puțin două exerciții de antrenare și simulare la cea mai largă scară, incluzând una ce acoperă eliberarea deliberată a unui patogen respirator letal. 

Așadar ce dovadă mai clară că totul este oricum un scenariu prestabilit mult în timp, indiferent de purtarea măștii, ci doar un simplu test în sine de obediență!? Sau orbii tind a avea și pietre între tâmple!?!

Însă, între cele două ”valuri”, la ceas estival în emisfera nordică, pe când rata mortalității scade simțitor pe fondul disipării virusului și a potenței sale, aspecte care nu sunt totuși scoase în evidență, frica trebuie în schimb întreținută cumva, de unde și panica reamplificată în România. De peste ocean, altfel mereu exemplu pilduitor pozitiv în spațiul carpatin, parvine o statistică trecută și aceasta cu vederea, și tot pentru că nu cadrează narațiunii ”oficiale” dorite, și anume că ultimul raport oficial al CDC (Centers for Disease Control and Prevention) indică pentru a 11-a săptămână la rând diminuarea ratei mortalității de la pneumonie, gripă și COVID-19, prezentată, ca o altă ciudățenie, unitar, doar că, precum în SUA, și în România sunt amplificate invers proporțional măsuri dintre cele mai restrictive, Legea carantinei și a izolării asemuindu-se unui act dictatorial cu rol de constrângere și control a populației, asta dacă lumea poate percepe periculozitatea terminală în care se regăsesc libertăți fundamentale. Cât despre constituționalitate, ce ar mai fi și aia într-o țară datoare vândută și biată colonie de exploatare în mrejele unor sinistre organizații gen UE sau NATO!? Astăzi acestea, cândva altele, cu atât mai ”roșii”… O altă certitudine factuală, rata mortalității de la COVID-19 este sub rata epidemiologică, ceea ce indică inexistența unei epidemii în sine, totuși declarată de România săptămâna trecută, la peste 4 luni de la apariția primelor așa-zise ”cazuri” în țară. Și nu mai este mult de dezvoltat pe o altă temă de sine stătătoare, odată ce onorabilul Profesor Dr. Univ. Vladimir Beliș a întrebat pe bună dreptate și cât se poate de pertinent de ce nu și autopsii… Sau nici pe cea controversat discutabilă în legătură cu intubarea pacienților, raportată la care aproape toate decesele de COVID-19 au survenit ca urmare a simptomelor induse de protocoale medicale.

Autoritățile italiene: 99% dintre cei decedați cu COVID-19 (nu ”de la”!) se confruntau cu boli preexistente

Medicii sunt încurajați să atribuie în mod fals COVID-19 drept cauză a decesului, și tot pentru masarea datelor statistice în favoarea narațiunii ”oficiale” pe linia ”pandemiei”, cu tot cu unele cazuri făcute totuși publice, ceea ce constituie o periculoasă inflamare în sine a situației, dezvăluind disperarea până la paroxism a decidenților pe seama faptului că rata mortalității se încăpățânează să rămână extrem de scăzută, sub 0,1%, echivalentă gripei sezoniere. Într-un contrast izbitor, nu se mai vorbește aproape deloc despre decesul bolnavilor cronici, neglijați fățiș în umbra falselor priorități, ceea ce cochetează ca proporții cu genocidul. Frâiele nu sunt însă în mâinile maselor, slăbite și încet, încet demoralizate, așa încât nici nu s-ar putea pune problema unei răzvrătiri populare, deși într-un stat de drept s-ar plăti colosal pentru trădarea de țară de care au dat și dau dovadă diriguitorii, bieți lachei în teritoriu ai ocultei și tentaculelor sale.

La asemenea paroxism deversat cu portavoce mediatică, frică inoculată pe toate căile cu putință, ca metodă de forțare a planurilor prestabilite, o necesară reacție prin credință. Iar dacă nu credem în sistemul imunitar uman, ca eronată subestimare și desconsiderare a complexei minunății a existenței pe pământ, fidel adaptată naturaleții firești, atunci nu credem nici în viața în sine.

Pentru liniștirea spiritelor și în ciuda alarmiștilor de serviciu, autoritățile italiene, pățite la finele iernii, au tras concluzia că 99% dintre cei decedați cu COVID-19 se confruntau cu boli preexistente, decese așadar și cu coronavirus dar nu de la coronavirus, statistica pe 2020 punând ”sperietoarea” în coada clasamentului cauzelor deceselor. Prima încercare, ratată așadar de conspiraționiștii cu trese și epoleți comuniști, dar înclinațiile lor spre perseverența prin repetiție sugerează noi și noi încercări, alte crime împotriva umanității, deghizate în ”valuri”. Iar drept exemplu care răsucește și mai mult cuțitul în rana semănătorilor de panică, modul în care s-au dat de gol autoritățile din statul nord-american Illinois într-o semnalare oficială, și anume că ”tehnic, chiar dacă s-a murit dintr-o altă cauză clar alternativă, dar și cu COVID-19 în același timp, cauza decesului este înregistrată ca fiind o moarte de COVID-19”.

Mult, mult mai mult se pomenește în contradictoriu despre utilitatea purtării măștii, obligatorie conform decidenților din numeroase locuri, deloc necesare prin prisma atâtor și atâtor voci cu competență de specialitate, cu specificația că nu protejează o persoană sănătoasă, studiile demonstrând că nu există dovezi că asimptomaticii ar fi transmițători.

”Masca poate fi foarte problematică fie și pentru o persoană sănătoasă”

Conform National Library of Medicine, celulele creierului sunt foarte sensibile la lipsa oxigenului, unele dintre acestea începând a muri la mai puțin de 5 minute după dispariția sursei de oxigen. Drept rezultat, hipoxia poate cauza rapid severe leziuni cerebrale sau chiar moartea.

Nivelul tipic de oxigen este 20,5%, dar la purtarea măștii scade la 17-18%, sub limita minimă de 19,5% și așadar la un nivel iminent periculos asupra sănătății și vieții

Citându-l pe același Andrew Kaufman, ”studiile clinice sugerează că aceia care poartă măști se confruntă cu creșterea riscului de a se gripa, măștile având în plus consecințe psihologice și sociale negative. Restricționând respirația, poate fi foarte problematic chiar și pentru o persoană sănătoasă, fără boli respiratorii, iar în plus materialele din compoziție sunt toxice, având prea largi pori pentru a filtra virușii”.

Și mai elocvent, ca o consemnare oficială din partea Occupational Safety and Health Administration pe marginea standardului de protecție respiratorie, un nivel al oxigenului sub 19,5% este considerat a provoca un efect iminent periculos asupra sănătății și vieții. Atmosfera cu deficiență de oxigen poate apărea când oxigenul este înlocuit de gaze inerte precum dioxidul de carbon. Tot conform OSHA, nivelul tipic de oxigen este 20,5%, dar la purtarea măștii scade la 17-18%, sub limita minimă și așadar la un nivel iminent periculos asupra sănătății și vieții.

”S-a dovedit că mai puține infecții au apărut în grupul care nu purta măști”

Numeroase tot în acest sens sunt reacțiile altor profesioniști de bună credință din domeniul medical, Steven Gundry semnalând că ”măștile nu protejează împotriva transmiterii virale, sunt permeabile în fața virușilor, configurate să prevină bacteria din rănile contaminate, dar un studiu încrucișat sugerează că nu sunt eficiente nici chiar la așa ceva. S-a dovedit că mai puține infecții au apărut în grupul care nu purta măști”.

Și așa mai departe… ”Purtarea măștilor este foarte ineficientă împotriva virușilor, creând o crucială imbalanță PH și forțând persoana să inspire flora bacteriană ce afectează corpul, echivalând cu a periclita respectivul om să fie susceptibil de a deveni infectat”, conform lui Danika Bueno, medic în unitate cardiacă RN.

“Experții” sunt în eroare, a purta măști în public nu e eficient, a-i carantina pe sănătoși nu salvează vieți

Și tot de peste ocean, Jeffrey I. Barke, ca voce a unui grup larg: ”Reprezint mii de medici din lungul țării ale căror voci sunt reduse la tăcere deoarece noi nu suntem de acord cu mass-media. “Experții” sunt în eroare, a purta măști în public nu e eficient, a-i carantina pe sănătoși nu salvează vieți.”

Măștile cauzează aceleași simptome enumerate în cazurile ”probabile” de Covid-19. Conform unui studiu efectuat de spitalul National University din Singapore după primele luni ale ”pandemiei” și relevat de o publicație profesională medicală specializată în dureri de cap și migrene, 81% din personalul medical care a purtat măști N95 câte 6 ore pe zi a înregistrat asemenea simptome, iar 23% migrenă cu greață și fotofobie.

Tocmai măștile pe care oamenii le poartă ca formă de prevenire pot cauza un evantai de boli, incluzând gripa sau chiar COVID-19. Conform definirii cazului ”probabil”, o persoană poate fi listată ca având COVID-19 dacă manifestă dureri de cap, tipic efect secundar al purtării măștii

Durerile de cap cauzate sunt rezultatul direct al hipoxiei și hipercapniei, scăderii oxigenului din sânge respectiv creșterea dioxidului de carbon. Câtă vreme oamenii continuă să poarte mască și manifestă simptome tipice răcelii ce rezultă din hipoxia și hipercapnia generată de măști, respectivii vor fi categorisiți drept cazuri probabile. Studiile au relevat că hipoxia poate inhiba tipul principalelor celule imunitare alocate să combată infecțiile virale denumite limfocite CD4+ T. Iar asta se întâmplă deoarece hipoxia crește nivelul compusului HIF-1, factor inductiv hipoxic, care inhibă linfocitele T și stimulează o puternică celulă inhibatoare imună, ceea ce conferă cadrul contractării oricărei infecții, inclusiv COVID–19. Echivalent cu faptul că tocmai măștile pe care oamenii le poartă ca formă de prevenire pot cauza un evantai de boli, incluzând gripa sau chiar COVID-19. Conform definirii cazului ”probabil”, o persoană poate fi listată ca având COVID-19 dacă manifestă dureri de cap, tipic efect secundar al purtării măștii, și are febră sau dureri musculare, de gât sau dificultăți olfactive ori de percepție a gustului, și au fost în ultimele 14 zile în proximitatea unei persoane considerate a fi ”probabil” caz COVID-19.

New England Journal of Medicine a publicat un articol care concluziona că purtarea măștii în afara unei unități medicale oferă o redusă protecție față de infecție, ba chiar deloc, iar șansa contactării de la o interacțiune pasageră este așadar minimală.

Iar de exemplu California Occupational and Health Administration oferă ghidare oficială prin a semnala că măștile faciale nu sunt un echipament de protecție și nu o protejează pe persoana care o poartă de COVID-19.

Măști ”de protecție” sau pentru subminarea voită a sistemului imunitar?

Pe același subiect, o recenzie de relevanță științifică a politicilor sociale în contextul COVID-19 concluzionează că măștile nu sunt eficiente, și anume nu există vreun beneficiu rezultant contra unei epidemii virale respiratorii, iar studiile științifice au relevat la unison că orice beneficiu este infim în comparație cu alți factori determinanți.

În continuarea aceleiași teme, cercetători nord-americani au studiat pe baza oximetrului nivelul oxigenului din sângele a 53 de medici chirurgi, constatând reducerea semnificativă a nivelului de oxigen din sânge la încheierea intervenției, comparativ cu momentul începerii operației, iar cu cât aceasta a fost mai îndelungată, cu atât și nivelul a ajuns mai scăzut. Echivalent cu subminarea sistemului imunitar.

Studiile mai semnalează că este nesănătos să inspiri propria expirație, respectiv că materialele toxice din componența măștii pot crește și acestea riscul îmbolnăvirii. Virusul are 100 de nanometri ca diametru iar conform US Food and Drug Administration (FDA), măștile N95 filtrează doar particulele mai mari decât 0,3 microni, așadar cea mai mică gaură din mască este de 3 ori mai mare decât virusul.

De fapt, mai mulți medici cu coloană vertebrală și integritate au înfierat practica nesănătoasă a purtării măștii, dar gigantul tehnologic al mediului de socializare video, și acesta parte a trusturilor monopoliste din sfera acelorași oculți, așadar înclinat spre control și implicit cenzură, trădând tendințele tot mai ”roșii” și de stânga ale lumii așa-zis capitalist-corporatiste, au șters înregistrările sub pretextul violării unor termeni și condiții tocmai de aceea implementate, și tocmai pentru că nu se dorește informarea corectă a cetățenilor. În noaptea minții măruntei înțelegeri a lumii pe care trăiesc, coafați moderatori de duzină ai unor canale centrale bucureștene au fost în stare să pună problema exact pe dos, în sensul că ar ști minți luminate de la ”butoanele” respectivelor medii sociale de ce și pe cine să interzică, bineînțeles, niște ”neica nimeni”, și iată încă un eșantion al rescrierii istoriei după cele mai unilaterale concepte. Cine nu-i cu noi, care va să zică în ton cu narațiunea oficială, musai e împotriva noastră și nu are ce căuta în spațiul public. Parcă s-a mai întâmplat așa ceva și până în 1989 și se numea socialism, atât de drag multor promotori ai politicilor actuale…

Coordonator tehnic al acțiunii de răspuns la efectele pandemiei din cadrul OMS: ”Pare a fi rar ca o persoană asimptomatică să transmită unui alt individ”

Una peste alta, măștile nu sunt considerate echipament de protecție împotriva agenților infecțioși transmisibili, iar însuși coordonatorul tehnic al acțiunii de răspuns la efectele pandemiei din cadrul OMS, Maria Van Kerkhove, a admis că ”pare a fi rar ca o persoană asimptomatică să transmită unui alt individ”, ceea ce, în contextul dezbaterii despre măști, completează tabloul irelevanței purtării acestui obiect mai degrabă decorativ. Negru pe alb, pe portalul oficial al World Health Organization, cu data de 8 iunie 2020, aspectul că răspândirea asimptomatică a virusului este foarte rară. Titlul: ”Pacienții asimptomatici de coronavirus nu răspândesc noi infecții, spune WHO”.

”Oameni buni, serios! Opriți-vă din a cumpăra măști”, scria pe la începuturile ”crizei” anului Jerome Adams, US Surgeon General, cap al chirurgilor din SUA, culmea fiind că până și Anthony Fauci, infam făuritor de politici de profil din sfera lui ”bon mengele porțile iadului”, i-a admis în martie într-o mărturisire corespondentului medical șef al CBS News, Dr. Jonathan LaPook, că nu e deloc nevoie de măști. Starea lucrurilor, îmbunătățită de-atunci, măștile fiind în schimb și în contradicție forțate între timp peste zâmbetul tot mai șters al maselor. Iar și mai recent Fauci a admis public că testele PCR au un viciu fundamental în legătură cu diagnosticarea…

Anecdotic, pe cele mai multe cutii cu măști este specificat explicativ că nu apără și feresc de COVID-19, pe scurt, ineficiente, notă ca metodă de exonerare a producătorilor de orice responsabilități ulterioare. În contrast, recomandările legate de necesitatea purtării măștilor și stipulate legislativ crează efecte adverse dintre cele mai diverse, poate nu imediate dar detectabile în timp, totul fiind însă parte integrantă a planului incremental coercitiv de acceptare a vaccinării obligatorii.

Studiile citate tocmai de cei care efectuează recomandările nu vin nicidecum în sprijinul teoriilor și miturilor ”oficiale”, printre care și cel în legătură cu transmisibilitatea din partea unui asimptomatic. Aspect cheie menținut deghizat și care nu poate fi dezvăluit pe scară largă, pentru că implicit ar spulbera fundamentul politicii obligativității măștilor și de a carantina populația sănătoasă, aspect cu atât mai mult în contradicție cu definiția în sine a carantinei.

”Această întreagă chestie ar trebui să intre în istorie drept una dintre cele mai mari farse ale inoculării fricii, distrugând economii, forțând vaccinarea obligatorie, suprimând orice alte voci. Noi trebuie să ne fortificăm sistemul imunitar, e ceva personal, guvernul n-ar trebui să se implice. Distanțarea socială e non-sens, ne-a făcut vrăjmași între vecini…”

Limpede ca lumina zilei, ”purtarea măștii scade nivelul oxigenului din sânge, crește cantitatea de CO2, aciditatea, hrănește celulele cancerigene, forțează inhalarea de viruși și bacterii din jurul gurii și a nasului, din interior, având și un impact social negativ în raport cu cei mici”, ca o altă declarație bineînțeles suprimată și ”ascunsă” pe cât posibil de urechile majorității.

Lucrurile se leagă în marea farsă cu mii de fațete, alta fiind luată la bani mărunți de epidemiologul Knut Wittkowski, și anume ”Coronavirus poate fi ‘exterminat’ dacă s-ar renunța la lockdown!”

”Studiile au demonstrat că de fapt crește și cantitatea de bacterii pe care o preiei”

Inginerul biolog Dr. V.A. Shiva Ayyadurai (M.I.T. PhD), explică la rândul său că ”măștile sunt de fapt dăunătoare în atâtea privințe, psihologic, emoțional, fizic… Ca unul care am studiat zilnic sistemul imunitar, pe toate fețele, această întreagă chestie ar trebui să intre în istorie ca una dintre cele mai mari farse ale inoculării fricii, distrugând economii, forțând vaccinarea obligatorie, suprimând orice alte voci. Noi trebuie să ne fortificăm sistemul imunitar, e ceva personal, guvernul n-ar trebui să se implice. Distanțarea socială e non-sens, ne-a făcut vrăjmași între vecini…”

Medicul osteopat Rashid A Buttar (FAAPM, FACAM, FAAIM), o voce vehementă împotriva fărădelegilor netrebnice puse înadins la cale și implementate în anul în curs, a întărit prin a sublinia: ”Nici un beneficiu din purtarea măștii, porii sunt prea mari să filtreze virușii. Măștile îți fac de fapt rău. Dacă porți o mască facială, îți restricționezi oxigenul și crești cantitatea de dioxid de carbon pe care o inhalezi, iar studiile au demonstrat că de fapt crește și cantitatea de bacterie pe care o preiei, inclusiv polipropilena ca și componentă a măștii faciale care gradat se degradează, cauzând leziuni histotoxice-hipoxice, creșterea cortizolului stimulând reacția fight or flight, care suprimă sistemul imunitar”.

”Sistemul imunitar este construit pentru a fi expus la antigeni, viruși, bacterii… Când le iei, te adăpostești, atunci și sistemul imunitar scade, iar dacă stai cu lunile, scade și mai mult. Haideți așadar să urmăm știința”

La fel de elocvent, medicii Dr. Dan Erickson și Dr. Artin Massihi, semnalează: ”Avem 40 de ani de experiență laolaltă, munca de a înțelege toate aceste lucruri a devenit viața noastră. Așadar sistemul imunitar este construit pentru a fi expus la antigeni, viruși, bacterii și așa mai departe. Nu iei un copil mic și îl învelești într-o folie de împachetat și-l pui în cameră, spunându-i “să ai un sistem imunitar sănătos”. Asta e imunologia, microbiologia 101%, acestea sunt bazele pe care le știm de ani de zile. Ori când iei oamenii și le spui mergeți în casă, spălați-vă mâinile, curățați-vă toate suprafețele, dezinfectați-le, omorâți 99% din viruși și bacterii, purtați masca, nu mergeți afară, dar e tocmai genul de chestii de care avem nevoie pentru a supraviețui. Ce ne face de fapt sistemului nostru imunitar!? El este obișnuit să atingă, noi schimbăm bacterii, viruși, etc., și ne creăm zilnic sistemul imunitar prin aceste aspecte. Ori când le iei, te adăpostești, atunci și sistemul imunitar scade, iar dacă stai cu lunile, scade și mai mult. Haideți așadar să urmăm știința”.

Și întrebați-vă de ce oare ziariști din mass-media au fost surprinși scoțându-și imediat măștile odată ce și-au imaginat că aparatele de înregistrare video nu mai erau în funcțiune, fără a știi că sunt prinși în flagrant făcând acest gest, dat fiind că încă înregistra camera, aspect relevat ulterior printr-o postare în social media!?

Iar absolut tot ceea ce este punctat în numeroasele paragrafe de mai sus este disponibil în mediul online, la simpla apăsare a unui buton, cât va mai funcționa și acesta în lumea așa-zis ”liberă”….  Dar aspecte care ar trebui să pună și mai mult pe gânduri sunt enumerate în paragrafele următoare, adevăruri cel mai adesea nespuse, bine ecranate în condițiile în care până și în ”țara omului liber” s-a complotat asiduu împotriva libertății de exprimare, SUA abrogând de exemplu în iulie 2013 interzicerea propagandei, cu posibilitatea de diseminare pe adresa publicului a știrilor fabricate de administrația guvernamentală, iar Agenția Centrală de Inteligență fiind de fapt o mașină mediatică global, deconspirată astfel de foști  lucrători conform unor mărturisiri publicate de Philadelphia Inquirer în pagina 11A pe 3 octombrie 1986. ”Mașină” cu o prezență cheie și în mass-media românească a zilelor noastre, un colosal angrenaj pe Dâmbovița de manipulare propagandistică prin pură dezinformare și otrăvire spirituală a sufletului românului, făcându-i sânge rău. 

Hoover… ”Individul se blochează în a face față ideii unei conspirații într-atât de monstruoase încât nu poate crede că există”

De fapt, jurnalismul autentic nu mai face nici pe departe obiectul fundamentului informației diseminate onest, înregistrări compilații video publicate pe YouTube dovedind că până și instituții media locale de peste ocean, ”molimă” ce a cuprins însă și democrații așa-zis ”în dezvoltare”, mai ”pe-acasă”, folosesc în totalitate aceleași consemnări, indicând înrâurirea dinspre o autoritate centrală.

Și-atunci, cum să mai poată omul de rând înțelege câte ceva!?

”Individul se blochează în a face față ideii unei conspirații într-atât de monstruoase încât nu poate crede că există. Mintea nu poate pur și simplu ajunge să realizeze răul ce ne-a fost indus prin învăluire. Și refuză până și a face asumpția că unii oameni chiar pot adopta o filosofie ce distruge în cele din urmă tot ceea ce este bun și decent”, semnala J. Edgar Hoover, director fondator FBI, în spusele sale pentru The Elks Magazine în august 1956.

Totul este așadar poveste foarte veche, pe scurt, o elită ocultă satanică mondială pusă pe înrobirea și în cele din urmă decimarea omenirii, prin depopulare forțată și un întreg evantai de inginerii sociale având multiple scopuri, cu ținte în secolul în curs variind de la extirparea sufletului la lansarea supra-inteligenței autonome.

”Pericolul n-a fost niciodată mai evident iar prezența sa n-a fost niciodată mai iminentă… Căci nouă ni se opune în jurul întregii lumi o monolitică și nemiloasă conspirație”

Vorbe ale unui fost președinte al SUA, John F. Kennedy, eliminat din gloanțe de ocultă și pentru că ”a fluierat în biserică”, ridică un alt colțișor al vălului ce învăluie și asfixiază cele lumești pe pământ, linia sa principială fiind urmată la nivel familial, peste generații, atât prin acțiuni de binefacere pentru membri vulnerabili ai societății, în special copii, cât și prin demascarea printre altele a mafiei farmaceutice, cu precădere pe relația cu sistemul de vaccinare. “Simplul cuvânt secretomanie repugnă într-o societate liberă și deschisă; iar noi, ca oameni, suntem ereditar și istoric opozanți ai societăților secrete, jurămintelor secrete și procedurilor secrete. Noi am decis de multă vreme că pericolele unei excesive și nepermise ascunderi a faptelor pertinente au o mult mai mare greutate decât pericolele care sunt citate pentru a le justifica…. Chiar și astăzi, mică e valoarea asigurării supraviețuirii națiunii noastre, dacă tradițiile nu supraviețuiesc și acestea deopotrivă…  Faptele pe care ei merită să le știe… Solicit fiecărui conducător de publicație, fiecărui editor, fiecărui știrist din națiunea noastră să reexamineze propriile standarde și să detecteze natura primejdiei pe adresa națiunii noastre… Cei care se arată a fi dușmanii noștri avansează în jurul globului. Supraviețuirea prietenilor noștri este în pericol. Și totuși, nici un război n-a fost declarat, nici o graniță n-a fost trecută de trupe mărșăluind, nici un proiectil n-a fost tras… Nici un război n-a pus vreodată în mai mare pericol securitatea noastră. Pericolul n-a fost niciodată mai evident iar prezența sa n-a fost niciodată mai iminentă… Căci nouă ni se opune în jurul întregii lumi o monolitică și nemiloasă conspirație, care se bazează în primul rând pe modalități ascunse de a-și extinde sfera de influență. Prin infiltrare în loc de invazie. Prin subversiune în loc de alegeri. Prin intimidare în loc de liber arbitru, prin gherile noaptea în loc de armate pe zi. E un sistem care a înrolat vaste resurse umane și materiale în a împleti un ansamblu sudat, mașinărie foarte eficientă în a combina operații militare, diplomatice, de inteligență, economice, științifice și politice. Pregătirile sunt ascunse și nepublicate. Relele sunt îngropate și nu titluri de știri. Cei împotrivă sunt amuțiți, nu apreciați. Nici o cheltuială nu e luată la bani mărunți, nici un zvon nu e publicat, nici un secret nu e dezvăluit… Dilema cu care are de-a face o societate liberă și deschisă într-un război rece și secret… Este obligația noastră de a informa și alerta poporul american, de a fi siguri că ei posedă toate aspectele factuale de care au nevoie, dar la fel de bine să le și înțeleagă… Vă cer ajutorul în uriașa misiune de a informa și alerta oamenii…”

Masca, parte a ritualului de inducere inițiatică a omenirii în cultul satanic care o posedă

Un John F. Kennedy Sr. nu mai există însă aproape deloc în lume, undeva prin fruntea vreunui stat, toate spusele sale rămânând la fel de valabile în puntea peste ani, dar și mai toate fiind între timp mult, mult mai controlate, de unde și posibilitatea sforarilor de a trece la acțiuni mai fățișe, gen așa-zisa ”pandemie”, de fapt un simplu joc de glezne în comparație cu ceea ce va urma, din aproape în aproape.

Iar în întregul context actual masca este doar o metaforă, parte integrantă a ritualului de inducere a omenirii în cultul satanic care o posedă printr-un întreg corolar de sisteme și diversiuni. Purtarea măștii, fără doar și poate și indubitabil un proces de inițiere a maselor în ritualul ocult satanic al complotiștilor din umbră.

Masca dezumanizează și atacă sistemul imunitar, dar nu în ultimul rând este forțată pe chipul zâmbitor al publicului și sub forma unui act simbolic, punctat mai sus, acțiunile de demoralizare și erodare a spiritului uman fiind însă cât se poate de complexe. Și revenim pe tărâmul științei, medical…

Mari și îngroșate sunt semnele de întrebare și în privința a ceea ce sunt echipamentele de testare, la fel de pertinente fiind întrebările legate de rolul acestora, în a depista din punct de vedere medical ori nu cumva de a fi utilizate în scopuri oneroase, fără știința pacientului. Nu de alta dar presupusa prevenire a răspândirii virusului HIV a implicat un set de măsuri care și în ziua de azi menține uriașe suspiciuni…

Chiar din bătătura agenției de protecție medicală din SUA, așadar o administrație de stat, Centers for Disease Control and Prevention, sublinierea din propria publicație, ”Boli Infecțioase emergente”, sub titlul ”Măsuri non farmaceutice pentru gripa pandemică în unități non spitalicești  – măsuri de protecție personală și a mediului”, și anume că ”de față revizuim baza evidenței eficienței măsurilor non farmaceutice de protecție personală și a măsurilor de igienă a mediului în unități non spitalicești și discutăm potențiala lor includere în măsurile de combatere a pandemiei. Deși studiul mecanic conferă greutate potențialului efect al igienei mâinii și purtării măștii, evidențele înregistrate ca urmare a 14 trialuri controlate aleatorii a acestor măsuri nu constată efecte. Totodată am găsit dovezi limitate în privința îmbunătățirii igienei și curățeniei mediului. În revizuirea sistematică am identificat 10 trialuri controlate aleatorii care au raportat estimări ale eficienței măștilor de protecție ca reducere în comunitate a virușilor infecțioși confirmați în laborator pe baza documentației publicate între 1946 și 27 iulie 2018, iar în analiza comasată n-am detectat o reducere semnificativă a transmiterii grație utilizării măștii faciale. Măștile medicale de unică folosință (cunoscute drept chirurgicale) sunt desemnate pentru a fi purtate de personalul medical pentru protecția împotriva contaminării accidentale față de rănile pacientului și pentru a proteja purtătorul de împroșcarea fluidelor corporale. Există însă evidențe limitate în privința eficienței lor față de prevenirea transmiterii virușilor, fie când este purtată de persoana infectată ca sursă de control, fie de către o persoană neinfectată, pentru reducerea expunerii. Reexaminarea sistematică n-a depistat un efect semnificativ la transmiterea gripală. N-am găsit evidența care să susțină un efect protector a măsurilor de protecție personală și a mediului pentru reducerea transmiterii. N-am găsit evidențe că măștile de tip chirurgical sunt eficiente în reducerea transmiterii, fie când sunt purtate de persoane infectate sau de persoane din comunitate pentru reducerea transmisibilității”.

Ce va urma? E demult pe hârtie… ”Pentru a completa mecanismele existente în vederea unor viitoare și mult mai avansate stadii ale unei epidemii sub Reglementările de Sănătate Internaționale (IHR – din 2005)”

Într-un plan mult mai larg, tot ca documentație oficială, iată o consemnare cheie din raportul anual al gradului de pregătire la nivel global pentru urgențe în planul sănătății, întocmit în septembrie 2019 de Board-ul de monitorizare globală a pregătirii, sub titlul ”O lume în pericol”, consemnare care demontează orice alte luări de poziție în favoarea purtării măștii. Disponibil fiind pe portalul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) ca parte a unui plan global căruia i-au aderat prin semnătură 194 de țări printre care și România, consecință a unei înțelegeri la nivel mondial cu mulți ani în urmă prin Tratatul reglementărilor internaționale de sănătate din 2005, documentul stipulează la pagina 39 ceea ce denumește ”indicatorii de progres pentru septembrie 2020”. Și anume, conform The Global Preparedness Monitoring Boards 2019, ”Națiunile Unite (inclusiv OMS) conduc cel puțin două exerciții de antrenare și simulare la cea mai largă scară, incluzând una ce acoperă eliberarea deliberată a unui patogen respirator letal. La care OMS va dezvolta reacții imediate de mobilizare națională și internațională, și o acțiune multilaterală în stadiul vremelnic al erupției, pentru a completa mecanismele existente în vederea unor viitoare și mult mai avansate stadii ale unei epidemii sub Reglementările de Sănătate Internaționale (IHR – din 2005)” International Health Reglementations constituie un document legal menit conform descrierii sale să ”prevină, protejeze, controleze și ofere un răspuns răspândirii bolilor la nivel internațional”.

Unii pun pe roate din umbră și nu prea politici mondiale de condiționare a populației, iar alții, mai la ”baza piramidei”, activează într-o stare de accentuată și continuă diluare a artei diagnosticului în comparație cu ceea ce era cândva cât se poate de clar, firesc și natural pentru cei de școală veche, act medical actualmente pe protocoale dinspre vârf, într-o vădită degradare principială a procesului în sine de îngrijire a semenului în nevoi. Iar mai totul pe fondul sofisticării modului în care oamenii se ”îmbrobodesc” unii pe alții, o societate tot mai mult după chipul invizibil și asemănarea celor care o controlează și țin neapărat s-o posede totalitar, până la extirparea sufletului și conștiinței.  

Un test pozitiv nu echivalează neapărat cu ”a avea” COVID-19. ”Testarea oamenilor, pentru orice tulpină a Coronavirusului, nu specific pentru COVID-19”

Acestea fiind semnalate despre cele trasate din timp pentru toamna anului 2020, restul sunt banale nimicuri, elocvente totuși în felul lor…

Conform aceluiași CDC (Centers for Disease Control and Prevention), documentație guvernamentală oficială de peste Oceanul Atlantic, ”rezultatul pozitiv al unui test COVID-19 poate însemna că deții anticorpi din infectarea cu un virus din aceeași familie de viruși (denumiți coronaviruși), precum cel care cauzează răceala”, cu alte cuvinte un test pozitiv nu echivalează neapărat cu ”a avea” COVID-19.

Reputatul portal canadian globalresearch a semnalat un alt aspect în consemnarea ”Manufactura pandemiei: testarea oamenilor pentru orice tulpină a Coronavirusului, nu specific pentru COVID-19”, așadar inclusiv pentru răceală ori gripă, cu trimitere la documentația din American Medical Association Encyclopedia of Medicine.

Revenind la documentația CDC, sub titlul ”Două noi coduri ICD introduse pentru decesele COVID-19”, remarca ținând de necesitatea raportării deceselor COVID-19 pe certificatele de deces ale tuturor celor decedați, inclusiv dacă doar se asumă că ar fi cauzat sau contribuit la moartea pacientului, cu alte cuvinte un diagnostic necesar pozitiv. Și mai dramatic, anumite state au adoptat “definiția revizuită” pentru “cazurile probabile de COVID-19”, în sensul în care toate contactele celor care sunt  “confirmați COVID-19” sunt adăugate contorizării cazurilor COVID-19, ca și cum, de asemenea, ar fi cazuri confirmate.

”Rata cazurilor de fatalitate va fi considerabil mai mică decât 1%. Asta sugerează că consecințele generale clinice ale COVID-19 ar putea fi în cele din urmă mai degrabă similare celor ale unei severe gripe sezoniere”

Răzbat din aceeași direcție remarci despre programe guvernamentale bazate pe dispoziții din ”CARES Act” în sensul finanțării mai accentuate a spitalelor care tratează cazuri COVID-19, cu alte cuvinte stimulenți financiari pentru aplicarea diagnosticelor legate de COVID-19. În acest sens, exemplificare printr-o mărturisire separată, o asistentă medicală cu 30 de ani de experiență în domeniu, admițând că sunt forțate să amplifice numărul cazurilor din pandemie, “totul este COVID-19”. Iar chiar și din zona politicului, medicul Scott Jensen, senator de Minnesota, ”am fost instruiți să înregistrăm certificatele medicale cu diagnostic de COVID-19, fie că persoana respectivă a  decedat cu COVID-19, fie nu”.

Anthony S. Fauci în persoană, completat de Robert R. Redfield, spune că ”fie și dacă cineva presupune numărul cazurilor asimptomaticilor sau minimal simptomaticilor ca fiind de multe ori mai ridicat decât cel al numărului de cazuri raportate, rata cazurilor de fatalitate va fi considerabil mai mică decât 1%. Asta sugerează că consecințele generale clinice ale COVID-19 ar putea fi în cele din urmă mai degrabă similare celor ale unei severe gripe sezoniere”, conform New England Journal of Medicine.

Și alții au luat atitudine, asistente medicale din statul Georgia intentând plângere cu acuza adresată spitalelor în privința instruirii pe linia aplicării incorecte a testului de recoltare, pentru a da rezultate false. Generic vorbind, nu sunt doar simple suspiciuni în legătură cu scopul real al testării, ca modalitate de depistare sau intruzivă la nivelul organismului uman, cu posibilitatea apropierii de proximitatea sistemului cerebral. Valabil peste Atlantic dar și în România respectiv în general la nivel global, pacienți revoltați că s-au trezit cu diagnostice pentru “COVID-19” fără a fi fost măcar testați. Iar lista ”minunilor” s-ar putea prelungi aproape la nesfârșit…

Odată injectată, această nanotehnologie este îndreptată spre a modifica ADN-ul recipientului, transformând persoana respectivă într-un organism modificat genetic

Iar astăzi este vremea măștilor și a testărilor, cât de curând va fi pe deasupra și cea a vaccinărilor, letal complot bătând cu toată tăria la ușă.

Astfel, ca un singur exemplu, un nou tip de tehnologie de alterare a ADN-ului, vaccinarea mARN, este grăbită prin studii clinice. Odată injectată, această nanotehnologie este îndreptată spre a modifica ADN-ul recipientului, transformând persoana respectivă într-un organism modificat genetic. Iar ADN-ul individului va deveni literalmente o linie celulară unică ce poate fi patentată de corporații. Odată injectate, liniile celulare umane vor deveni disponibile prin patentare ca proprietate deținută de companiile biotehnologice. Aceasta ar deveni ultima formă de sclavagism uman, și este actualmente mandatată prin frică și coerciție. Vaccinurile mARN de alterare a ADN-ului sunt sclavagism psihologic. Medicul Carrie Madej, un specialist de Medicină Internă, avertizează că vaccinul COVID-19 este cu totul altceva decât vaccinurile tradiționale, urmând a fi un cal troian pentru transformarea liniilor celulare umane în proprietate disponibilă de a fi patentată. Noul vaccin mARN conține o tehnologie de alterare a ADN-ului care instruiește celulele umane să producă proprietăți ale unor organisme infecțioase străine. În acest caz, vaccinul inserează instrucțiuni genetice din coronavirus în celulele umane, forțând ribozomii fiecărei celule să creeze proteine cauzatoare de infecții. Acest proces transumanist va cauza atacul sistemului imunitar împotriva proteinelor corpului, inducând în acțiune anticorpii celulei B. GlaxoSmithKline, Sanofi, Inovio și Moderna sunt în cursă pentru a aduce pe piață această nouă tehnologie experimentală, toate, sprijinite din spate de Fundația Bill și Melinda Gates. Această modificare genetică nu este etică și va cauza dependența de tehnologie, dar nu o imunitate adaptabilă. Această modificare genetică a oamenilor se va dovedi a fi temporar de succes întru generarea anticorpilor in vitro, dar această augmentare artificială a anticorpilor într-un test tubular nu va garanta un întreg spectru imunitar la orice virus infecțios sau bacterie. Doar demonstrează că celulele pot fi supuse ingineriei genetice pentru a crea creșterea de proteine toxice străine pe care sistemul imunitar este programat să le atace. Un spectru complet al imunității nu este dovedit în acest proces, în special de vreme ce celulele T sunt necesare în a completa răspunsul adaptiv. Dacă ar fi în schimb ceva de semnalat, atunci această modificare genetică va face oamenii dependenți de noi tehnologii mARN, injecții compozite, pentru a stimula atacul anticorpilor celulelor B. Datorită naturii cu mutații a coronavirușilor, aceste secvențe mARN din vaccinuri vor fi necesare a fi schimbate anual și injectate sezonier pentru a asigura răspunsul sistemului imunitar uman. Această perpetuă augmentare va transforma oamenii în sclavi psihologici ai industriei farmaceutice, transformând răspunsul anticorpilor în stadiul unei dependențe de cea mai recentă modificare genetică necesară pentru asigurarea ”siguranței publice”. Inserarea unei gene în acest genom este permanentă și va avea efecte în valuri care nu vor fi studiate din motive de siguranță sau pentru a evita consecințe neintenționate.

Evidențe nule în ceea ce privește aspectul că vaccinarea ar împiedica spitalizarea sau moartea

Joseph P. Kennedy II, cel mai în vârstă nepot al lui Joseph P. Kennedy Sr., își îndreaptă și acesta atenția spre ineficiența anumitor vaccinuri, semnalând la rândul său că The British Medical Journal a revizuit în 2010, 2014 și 2017 toate cele 127 de studii avute la dispoziție în domeniul virusului gripal, reactualizând concluziile. Conform statisticilor CDC, vaccinurile au un grad de eficacitate de 35% la finele sezonului, dar Kennedy scoate în evidență concluziile rețelei independente globale de cercetători Cochrane, cu o reputație de vârf absolut la nivel mondial, care semnalează că ar fi necesare 100 de injecții pentru a preveni un singur caz, dar și că există evidențe nule în ceea ce privește aspectul că vaccinarea ar împiedica spitalizarea sau moartea, mai mult decât atât, vaccinarea în sine transmițând virusul, cu o susceptibilitate de 6 ori mai mare de transmitere a virusului. Ca o completare, a mai reamintit, exemplu nefericit din trecut, și nu doar unicul, nefericit pentru recipienți dar de ”succes” pentru profitorii de pe urma producerii vaccinurilor, că 70% dintre cazurile de poliomielită din lume provin de la vaccinul în sine.

Omul va deveni un automaton, nu va dezvolta o conștiință

Kennedy a reamintit și că ”sunt 9 decenii de la aplicarea primelor vaccinuri, se spunea inițial că vor conferi imunitate permanentă, apoi s-a trecut la cele anuale, iar cei care au apelat recent la cele anuale sunt ceva mai susceptibili acum. Iar la vremea aceea, la începuturi, Rudolf Steiner avertiza despre diabolicul plan de vaccinare a omenirii…”

Și iată ce-a prevăzut inițial Steiner în consemnarea sa scrisă…

”În viitor vom înlocui prin eliminare sufletul uman, cu medicina. Sub pretextul unui punct de vedere sănătos, va exista un vaccin pe seama căruia corpul uman va fi tratat cât de repede cu putință, direct la naștere: astfel încât ființa umană să nu poată dezvolta gândul existenței sufletului și spiritului. Doctorilor materialiști le va fi încredințată misiunea de a înlătura sufletul umanității. Acum, oamenii sunt vaccinați împotriva bolii cutare sau cutare, dar în viitor copiii vor fi vaccinați cu o substanță care poate fi produsă strict într-un asemenea mod încât, mulțumită vaccinării, vor fi imuni la a fi subiecți ai ”nebuniei” lumii spirituale. El va fi extrem de inteligent dar nu va dezvolta o conștiință, iar acesta este adevăratul țel al unor cercuri materialiste. Cu un asemenea vaccin, lesne vei putea face pierdut etericul spiritual în corpul fizic. Odată ce corpul eteric este detașat, relația sa cu universul va deveni foarte instabilă iar omul va deveni un automaton, căci corpul fizic al individului trebuie rafinat pe pământ prin voință spirituală. Așa încât vaccinul devine un fel de forță arimanică, prin care omul nu mai poate scăpa de o anumită trăire materialistă indusă. Devine materialist prin constituția sa și nu se mai poate ridica la un nivel spiritual”, cu mențiunea că clarvăzătorul austriac decedat în 1925 l-a invocat pe Ahriman, o entitate diabolică din mitologia Persiei antice. 

Vaccinuri în lucru, din linii celulare de fetuși avortați

Tot pe linia creării de noi vaccinuri, Dr. Alan Moy, fondator și director științific al Institutului de Cercetare Medicală John Paul II, totodată CEO al Tehnologiilor de Inginerie Celulară, a dezvăluit evidențe irefutabile care să-i confirme suspiciunile inițiale pe seama unui parteneriat între guvernul canadian și o companie farmaceutică chineză pentru dezvoltarea unui vaccin anti-COVID-19, în sensul că vaccinul în lucru este creat din linii celulare de fetuși avortați, cu mențiunea că toate companiile de acest profil din statul asiatic sunt în totalitate sub influența, ghidarea și controlul guvernului statului cel mai populat de pe planetă, care, ca o altă remarcă, recoltează mostre ADN de la milioane de bărbați și copii din respectiva națiune, în ideea conturării unui distopic proiect de supraveghere la nivel genetic pe scară largă. Nu survine implicit ca o surpriză descoperirea că linia celulară a fetusului avortat, denumită HEK293, care este încorporată în vaccinul experimental pentru COVID-19, Ad5-nCoV, a fost dezvoltată în cooperare și cu Institutul de Biotehnologie din Beijing. În nomenclatorul celular, HEK face referire la celulele embrionice umane renale, iar portalul hek293 stipulează că HEK293 e o linie celulalră derivată din celulele embrionare renale umane crescute într-o cultură tisulară. Ele sunt denumite informal celule HEK”. Iar tot nu ca o surpriză, utilizarea celulelor fetale nu se limitează doar la statul canadian, cel puțin alte 5 vaccinuri pentru COVID-19 fiind dezvoltate în lume prin utilizarea a două linii celulare fetale avortate.

Deloc în ultimul rând, în ceea ce privește sindromul de sensibilitate electromagnetică tot mai prevalent în lumea mileniului 3 sub imperiul expansiunii tehnologice, oricât de ficțional ar părea neinițiaților care din crasă ignoranță nici nu vor să audă de legăturile dintre radiațiile electromagnetice potentate la stadiul 5G și consecințele resimțite de corpul uman, expuneri altfel de o extremă pertinență din partea unor veritabili experți care au activat în importante domenii conexe cu utilizarea  unor asemenea tipuri de tehnologii, contextul actual comportă o minimă remarcă și pe această linie.

Ar fi enorm de multe de amintit în acest sens, necesară fiind o mică publicație în sine, dar ne oprim asupra unui considerent de dată recentă, în contextul emergenței tehnologiei 5G într-o pliere abil potrivită în timp așa-zisei ”pandemii”. Pe scurt, 5G stimulează barierele naturale ale corpului uman, acesta răspunzând prin a trimite exozomi conținând noi acizi ribonucleici care să facă față noii amenințări. Noul ARN se înfățișează pe testul PCR și este atribuit unui virus ficțional, când de fapt a fost vorba despre radiația în sine ce a generat răspunsul organismului.

Ca ipoteză, dacă este să te ghidezi după documentul preluat de pe National Institutes for Health, organizație guvernamentală din cadrul US Department of Health and Human Services, și cu mențiunea apropo de exozomi că sunt produși de corpul uman pentru orice patogen și arată precum coronavirus, putând fi implicit confundați, iar în acest sens cercetători investigând virusul SARS au admis în publicații de specialitate că niciodată n-au izolat virusul, ceea ce semnalează  ca atare că restul cercetătorilor care s-au pronunțat fie au depistat exozomi, fie pur și simplu chiar au mințit în privința SARS.

”Fie și după disiparea pandemiei, s-a menținut și chiar s-a intensificat această mai autoritară supraveghere a cetățenilor, mai autoritar control al activității acestora”

Și câteva cuvinte înșiruite negru pe alb și la dispoziția utilizatorilor mediului online, parvenind din direcția diriguitorilor politicilor sociale, cuvinte ca o dovadă în sine că nimic nu e întâmplător, nimic nu e o coincidență, ci doar plănuire prestabilită. Citat extras din Global Business Network, lucrare publicată în 2010 de Rockefeller Foundation: ”Fie și după disiparea pandemiei, s-a menținut și chiar s-a intensificat această mai autoritară supraveghere a cetățenilor, mai autoritar control al activității acestora”. Viziune într-un glob de cristal sau plan în toată regula? Oricum, nu pare a fi ceva cât se poate de plauzibil?

În loc ca sportul să se ridice in corpore, salvator al unui vas în derivă și cu ”mateloți” dacă nu și beți, atunci măcar afumați de oculte forțe rău intenționate, ”De-ajuns cu manipularea și sabotarea activităților și vieții sociale!”, alunecă în schimb în postura de a deveni o convenabilă masă de manevră în plus a oficialităților ce oricum pun o întreagă încercată națiune și mai mult pe jăratec, de parcă n-ar fi de-ajuns deșănțata propagandă mincinoasă de la A la Z a circarilor cu prompter de pe Dâmbovița ”centrală”, o rușine absolută pentru România zilelor noastre prin trădarea la care se fac complici prin micul ecran.

Așadar oricum totul este plănuit cu decenii în avans, astfel încât, cu sau fără masca pe post de simbolic element de decor cu conotații pentru vânzătorii de iluzii, viitoarele și mai neplăcute ”etape” tot vor fi implementate, deranjul urmând a fi aruncat – bineînțeles! – pe seama COVID-19, a ieșirii din izolare, a refuzului de a purta mască, câte și mai câte, când de fapt totul se reduce la capital și profit, la concentrarea puterii absolute în câțiva pumni ce vor constrânge marea majoritate într-o cruntă teroare a supravegherii tehnologice și controlului pseudo-medical, pe fondul pauperizării economico-financiare a maselor. Circul financiar stătea pe picior de implozie în 2019 iar uzurpatorii mai trebuiau realimentați cumva, așa încât și asta a contribuit la declanșarea ”crizei”, pentru a se arunca vina apropiatului picaj economico-financiar în spatele ”pandemiei”, deși ordinea detonărilor din umbră e taman invers.

Una peste alta, aruncarea măștii ar ajuta sistemul imunitar, strângerea rândurilor ar ajuta cauzei, dar lumea a fost deja încolțită în trapa capcanei, docilă și alimentându-se cu speranțe deșarte, pasivă în a se valida reciproc de la distanță în uriașul cerc al idioților utili.

În fine… Altfel, pentru conformitate, cu ce mai vine nou FRR prin preluare ”de sus”…

”În urma deciziei Colegiului Director al Federației Române de Rugby din data de 02 noiembrie 2020, având în vedere prevederile Ordinului Ministrului Sănătății nr. 1819 din 27.10.2020 (vezi aici), din cauza situației epidemiologice actuale, în care mulți sportivi au fost testați pozitivi, acești jucători testați pozitiv, pot relua activitatea sportivă (pregătire și competiții) după 14 zile de carantină fără prezentarea unui test negativ pentru SARS-CoV-2.

Practic, cei în cauză pot juca pentru echipele lor fără să fie nevoie să fie testați. După 90 de zile, aceștia vor trebui testați după programul fiecărei echipe. Conform staff-ului medical al Federației Române de Rugby: “În cazul apariției unui caz pozitiv de coronavirus la un sportiv legitimat, acesta va fi izolat de restul echipei pentru 14 zile, fiind monitorizat de medicul de familie de care aparține. Acesta va trimite fișa de urmărire a pacientului la DSP local. Conform noii metodologii de lucru, cuprinsă în ordinul de ministru numărul 1819/27.10.2020, emis săptămâna trecută, pacientul pozitiv este declarat vindecat după 14 zile de la data recoltării primului test pozitiv și nu mai trebuie retestat RT PCR timp de 90 de zile de la vindecare, cu excepția persoanelor care dezvoltă simptomatologie clar sugestivă. După 14 zile de la data recoltării primului test pozitiv, pentru pacienții vindecați de COVID-19, la reintrarea în colectivitate (loc de muncă, unitate de învățământ etc.) nu este necesar aviz epidemiologic și nici solicitarea unui test negativ pentru SARS-Co-2, precizează ordinul”. Iar hotărârea Colegiului Director a intrat în vigoare din data de 3 noiembrie 2020.

Pe când SCM Timișoara a intrat forțat ”în vacanță” când vine vorba de jocuri încă din 12 septembrie. Și oare până când!? Cât de mare să fie oare naivitatea pentru a se înghiți asemenea găluști de către tineri sănătoși și capabili de efort fizic susținut!?

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Lume a sportului, lume a rugbiului, trezește-te și adulmecă tirania. Autoritățile te mint, Covid-19 e un truc iar cura de grijă e mai toxică decât ”virusarea”. Champions Cup și Challenge Cup cu sferturi, semifinale și finale cu spectatori în Europa, plus noi grupe din 11 decembrie, SCM Timișoara gratulată de FRR pentru neprezentare. Foștii campioni, nici un joc de peste două luni…

  1. steppewolf spune:

    cum i se permite unui asemenea dobitoc sa publice pe aceasta plarforma, altfel respectabila?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + noua =

 


Ultimele articole din categoria Rugby: