RCM Timişoara prepară pentru succesele din 2013 propria bere

La 173 de zile după ce i-a răpit trofeul în finala de la Bucureşti, noua campioană RCM mvt UV Timişoara va debuta mîine la ora 10 în Superliga 2013 împotriva fostei deţinătoare a titlului, CSM Ştiinţa Baia Mare, prim duel direct din cele măcar 4 între principalele protagoniste ale întrecerii şi din acest an.

RCM mvt UV Timişoara - CSM Ştiinţa Baia Mare, sîmbătă de la ora 10, în Ronaţ. Începe! Invitaţie la rugby-ul Superligii 2013

 

Dublă atractivitate, ca prim joc pe teren propriu tocmai în compania principalei rivale la onoruri, şi ca ocazie de a vedea pe viu o pleiadă de rugbyşti mai vechi dar şi mai noi ai galben-albaştrilor. RCM mvt UV se va prezenta în acest meci din etapa a doua şi cu un nou antrenor secund, într-un nou echipament dar şi reavîndu-l apt de joc pe principalul transformer, Valentin Calafeteanu, recuperat în timp util după accidentarea suferită tocmai în finala adjudecată pe Stadionul Naţional „Arcul de Triumf”.

Cu trofeul la posesor, Timişoara o ia de la capăt cu multiple opţiuni în privinţa alinerii unui XV de start cu influenţe ale sportului cu balonul oval din emisfera sudică. Iar conform anunţului lansat la prezentarea oficială a lotului, miercuri seară, la Decathlon, victoriile vor fi în curînd stropite cu propria bere, Rugbier, sortiment ce urmează a fi produs de „Clinica de Bere”.

Aşadar la cît mai multe… beri în 2013.

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la RCM Timişoara prepară pentru succesele din 2013 propria bere

  1. ba nu e produsa de timisoreana ci de clinica de bere. schimbati. va faceti de ras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Rugby: