Saracens London, dublu record în AVIVA Premiership: de scor și de puncte

Saracens London s-a răzbunat în această după-amiază pentru seria de 3 apariții la rând în AVIVA Premiership fără succes pe parcursul lunii noiembrie, realizând scorul campionatului, record dublat de cel mai mare număr de puncte marcate în ediția 2014-2015 a primei ligi engleze de rugby.

Saracens a dispus cu 78-7 de London Welsh, depășind astfel cu un eseu transformat recordul stabilit de Wasps împotriva aceleiași oaspete, în runda a șaptea, 71-7.

Londonezii se prezentau în campionat după o pauză de 3 săptămâni în această competiție dar și după o serie de trei meciuri fără victorie, incluzând o remiză la Leicester, cu Tigers, un eșec pe teren propriu, la diferență de un eseu transformat, cu Northampton Saints, și o înfrângere și mai clară, 29-17 la Exeter, cu Chiefs.

Pe locul secund în Grupa 1 a European Rugby Cup, după două treimi din parcursul fazei grupelor, care reîncepe pe 17 ianuarie, Saracens a făcut scor contra codașei cu înfrângeri pe linie, conturând un bilanț de 6 succese, o remiză și 3 eșecuri, înaintea deplasării de sâmbăta viitoare în nord-est, la Newcastle, pentru meciul cu Falcons, din ultima etapă a turului sezonului regular.

Londonezii vor începe returul sâmbătă 3 ianuarie, pe Allianz Park, cu London Irish.

Mako Vunipola, de două ori, Sharman, Kruis și Ashton au marcat eseurile londonezilor în prima parte, încheiată cu 38-7, iar Wray, Barrington, Wigglesworth de 3 ori și Ransom, la reluare.

* Tot în 17 ianuarie va juca și Bucharest Wolves penultima etapă în grupele European Challenge Cup, la Stade Francais Paris Rugby, selecționata divizionară abordând ultima treime a traseului cu 4 eșecuri din tot atâtea apariții.

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × = 6

 


Ultimele articole din categoria Rugby: