Scoruri de 0-114 și 6-121 la finele sezonului regular al Ligii Naționale

Sezonul regular al noii Ligi Naționale de Rugby a conferit o altă pagină rușinoasă în istoria Ovaliei carpatine, prin conceptul competițional detrimental binelui sportului în XV din România, iar încă două dovezi au fost oferite la o săptămână după ultima etapă a parcursului, cu ocazia restanțelor programate așadar după încheierea rundelor cu caracter de departajare ierarhică, sezonul luând sfârșit așa cum a început, cu scoruri fluviu care spun absolut totul.

Așa-i când Federația Română de Rugby improvizează pe scheletul Ovaliei carpatine prin a face un ghiveci din singurele eșaloane divizionare de seniori, comasate într-unul singur, reprobabilă eroare conferind ca rezultantă scoruri de maidan, nici măcar de matineu, o ploaie nesfârșită de scoruri care mai de care mai elocvente în privința greșelilor federale.

Sâmbătă 11 iunie, în ultimele restanțe din sezonul regular, RC Gura Humorului – CSM Știința Baia Mare 0-114 în Grupa A și RC Bârlad – Dinamo București 6-121 în Grupa B, victorii ale oaspeților la 114 respectiv 115 puncte diferență, fără a încasa vreun eseu, dovadă perfectă a catastrofalului sezon regular conceput de federali cu picioarele, împotriva intereselor rugby-ului românesc, pe care mai abitir nu le mai servesc cerebral și cu discernământ de când cu farsa ”pLandemiei” Stupid-19. 

O rușine care se va regăsi sub formă de consecințe, pe baza resortului cauză-efect, în ”rezultatele” și ”întâmplările” anilor ce vor urma, iar timpul le va dovedi implacabil pe toate, vremuri ale viitorului în care mirații ori contrariații să se abțină. Nu e ca și cum n-ar fi fost preveniți sau trași de mânecă.

În orice caz, tragicomedia struțocămilei cu 14 cluburi într-un ghiveci a luat sfârșit după două luni penibile și absurde: 96-6, 133-6, 0-88, 18-66, 76-14, 80-17, 14-62, 95-0, 3-98, 0-137, 6-86 și 0-114 în grupa nord-vestică, respectiv 62-0, 3-97, 125-9, 95-12, 3-74, 113-10, 97-12, 9-69, 6-98 și 6-121 în cea sud-estică. Când 22 de rezultate din totalul celor 42 de meciuri jucate în sezonul regular al Ligii Naționale 2022 au asemenea diferențe, așadar în mai mult de o jumătate din cazuri – majoritatea, nu mai este vorba de vreo întâmplare sau coincidență. Ci despre ceva extrem de prost conceput.

Pe coloana datelor tehnice a secțiunii Rugby, programul etapei I din faza play-off a zonei I valorice 1-4 în Liga Națională, tronson cu 6 runde care va debuta peste două luni. 

Federația Română de Rugby le-a pus laolaltă pe CSM Bucovina Suceava și SCM Timișoara în ghiveciul Daciadei post-Stupid-19 și a denumit pompos campionatul Liga Națională de Rugby. Rezultatul? 0-137. După alte eșecuri ale sucevenilor cu 133-6 și 95-0

Rugby de elită în România luni de la ora 13: 6-86. Asta-i Daciada post-Stupid-19, pompos ambalată de federație: Liga Națională. În care SCM Timișoara înscrie 223 de puncte în două deplasări în 48 de ore cu multe rezerve și 9 sportivi ținuți în primul XV de la un joc la altul, fără eseu primit

Iar toate aceste improvizații, pentru nimic. Dovada? Conform realității factuale obiective, adevăr ecranat într-o societate în negare, de-a dreptul îndobitocită prin îndoctrinare și spălare pe creier. Unde-i conștiința individuală și colectivă? Anulată în cazul majorității modificate genetic și patentate. 

Dovada. Documentele oficiale cu număr de înregistrare ca răspuns de la 127 de instituții de sănătate publică sau științifice din întreaga lume care recunosc că nu dețin nici un înscris privitor la izolarea / purificarea presupusului virus SARS-COV-2 din orice probă de pacient de pe planetă, de către nimeni. Actele accesibile populației, obținute în baza solicitărilor de informații de interes public. Studiul, prezentat de centrul Global Research + Lista țărilor

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 5

 


Ultimele articole din categoria Rugby: