Şi cu Lemnaru revenit, RCM Timişoara „îşi ia puterea din unitatea grupului”. Campioana înfăţişează înaintea semifinalei cu Farul catalogul oficial al clubului, „The Knot”

Atât de covârşitor a eclipsat-o campioana RCM mvt UV Timişoara în ultima vreme pe oaspetea sa din semifinala de sâmbătă dimineaţă a Superligii 2013, RCJ Farul Constanţa, de care a trecut în ultimele 10 dăţi, încât gruparea din Ronaţ a avut în această după-amiază răgazul să-şi prezinte catalogul oficial al clubului, „The Knot”, într-o nouă lovitură de imagine completată cu o acoladă de veşti bune şi paşi înainte.

(clic pe poze pentru mărirea clişeului) Iar după ce actualul sezon era prefaţat de prezentarea unor noi parteneri în ceea ce priveşte echipamentul de prezentare şi de joc dar nu numai, preambulul fazelor finale a fost marcat de o nouă şarjă imagistică a unui club tot mai şlefuit şi atent la detalii…

Iar vestea cea mare este că „Nodului” cu care este asociată unitatea grupului i s-a realăturat, apt de joc şi cu un mare apetit să refacă terenul pierdut, aripa Mădălin Vlad Lemnaru, revenit în plenitudinea forţelor înaintea momentului cheie al sezonului, finala din 5 octombrie de la Bucureşti, şi în vederea căreia îşi va reintra în mână deja în semifinala de sâmbătă de la ora 10, de pe stadionul „Gheorghe Răşcanu”.

Internaţionalul român este unul dintre cei 36 de rugbyşti din lotul lui Chester Williams, componenţi la care s-a făcut astăzi referire în tente stilistice: „O echipă îşi ia puterea din unitatea grupului şi am făcut legătura cu nodul ce ţine împreună firele care sunt jucătorii. Avem multe naţionalităţi la echipă şi fiecare component reprezintă unul dintre mai multe fire legate împreună”, a spus vicepreşedintele Dan Dinu la prezentarea catalogului oficial al campioanei naţionale en-titre, „The Knot”, album conturat de creatorul Tudor Vreme şi în jurul căruia s-a reunit lume luminată la „Locanda del Corso”, pe strada pietonală Mărăşeşti.

Ce diferenţă între duelul de debut stagional în noroi şi această pe undeva sofisticată punere în scenă a imaginii campioanei României, redovedind faptul că nu există incompatibilităţi între acest sport mai abraziv, al bărbaţilor vânjoşi şi dintr-o bucată, şi fineţurile unei prezentări parcă dintr-un alt domeniu!

Pentru o repriză, rugbyştii n-au mai fost nevoiţi să se opintească în grămezi, ci au frunzărit cu nesaţ filele „Nodului”, liniştiţi înaintea bătăliilor finale din campionat şi a cursei pentru readjudecarea Cupei cucerite în 2011.

N-au lipsit, bineînţeles, falnicii rugbyşti, frumos echipaţi în galben-albastrul câştigătoarei fazei preliminare precum şi play-off în Superliga 2013, iar despre „The Knot” s-a specificat faptul că va fi disponibil amatorilor la terenul din Ronaţ, cu ocazia semifinalei de sâmbătă, dar şi cu atenţionarea că s-ar putea duce ca pâinea caldă…

Nu doar „Nodul” va reprezenta în week-end o noutate pentru fanii echipei campioane descinşi pe „Gheorghe Răşcanu”, ci şi o a doua tribună metalică precum şi tabela de marcaj electronică, utilităţi indispensabile pentru un club aflat la nici două săptămâni de apărarea trofeului Superligii.

E drept, „multinaţionala” Timişoarei a încheiat faza play-off cu mai puţin scontate eşecuri tocmai în faţa celorlalte două semifinaliste din week-end, CSM Ştiinţa Baia Mare şi CSA Steaua, dintre care se va alege oponenta finalei de duminica viitoare, maramureşenii câştigând acelaşi penultim act din 2012, însă acea ultimă victorie a galben-albaştrilor, din 24 august, la malul mării, cu o garnitură şi cu rezerve, 45-6 într-un joc şi cu 5 eseuri în cont, prefigurează o despărţire în trombă şi cu brio a favoriţilor de proprii fani, la ora ultimei apariţii în campionat pe 2013.

Ulterior, unii dintre suporteri vor reveni pe spezele clubului într-un Bucureşti în care jubilau in corpore la triumful final din 7 octombrie 2012, promisiunile grupării campioane satisfăcând însă şi pasiunea de rugby a susţinătorilor rămaşi acasă. Astfel, un ecran panoramic va fi amplasat la ora finalei în Piaţa Operei, pentru o vizionare în grup a jocului cu trofeul pe masă, iar trupa Cargo îi va delecta pe fanii balonului oval local într-un concert la ora la care, se doreşte, Chester Williams şi elevii săi vor fi sorbit deja din şampania învingătorilor.

Entuziasmul e mare iar optimismul celor de la RCM mvt UV Timişoara, infecţios, planurile nu doar pe termen scurt părând a fi fortificate de asocierea administraţiilor locală şi judeţeană în susţinerea clubului, fără a se vorbi de sume exacte dar amintindu-se de estimări în jurul milionului în valută externă, atât din partea Consiliului Local cât şi a Consiliului Judeţean.

RCM mvt UV Timişoara a avut aşadar multe aspecte pozitive de relevat şi pare a avea în planurile sale obiective şi mai îndrăzneţe, toate legându-se de acest nod, „The Knot”, tot mai strâns legat pe parcursul ultimelor 3 sezoane.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + = 6

 


Ultimele articole din categoria Rugby: