Sosene Anesi, după 38-21 Timişoara Saracens RCM UVT: „În plan individual, suntem fiecare pregătiţi, dar ca echipă mai sunt multe de îmbunătăţit”

Sosene Anesi, neo-zeelandezul antrenor principal interimar în locul compatriotului său Grainger Heikell, a admis la finele jocului amical Timişoara Saracens RCM UVT – U Prodvinalco Cluj 38-21 că galben-albaştrii din Ronaţ mai au multe de pus la punct în planul evoluţiei colective până la debutul oficial în Superliga 2015, programat sâmbătă 29 martie de la ora 11, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, contra Stelei Bucureşti.

rug 012

 

 

Fostul purtător al tricoului All Blacks a explicat: „A fost un test tare şi sunt mulţumit că am atins standardul şi nivelul pe care ni-l doream la ora actuală, dar mai sunt aspecte ale jocului de îmbunătăţit. Am vorbit şi astăzi cu sportivii, înaintea partidei, despre aspectele legate de atitudine şi disciplina în joc, iar ca atitudine adversarul din Cluj a fost exact ceea ce ne trebuia la un oponent. Vor fi două săptămâni dificile înaintea startului campionatului, în pregătirea debutului oficial, şi din nefericire dispunem de numai un singur meci de verificare, însă ca disciplină şi atitudine suntem la cotele dorite”.

Sosene Anesi a mărturisit: „În plan individual, suntem fiecare pregătiţi, dar ca echipă mai e mult de îmbunătăţit. Avem parte la ora actuală şi de câteva accidentări iar meciul de azi ne-a arătat că nu suntem încă pregătiţi şi ca joc de echipă, şi luni vom viziona înregistrarea video a întâlnirii, pentru a ne edifica. Însă ca atitudine a jucătorilor, este foarte bine!”

Antrenorul principal interimar a mai spus: „Ne vom strădui să fim gata de start peste două săptămâni! Va fi o competiţie puternică, deoarece fiecare echipă a achiziţionat jucători noi, toţi s-au întărit…”

Morrison şi Lemeki Nabalei, revenit după o lungă pauză forţată ca apariţii în teren, au acuzat astăzi dureri şi accidentări însă Anesi a dat asigurări că nu este nimic grav: „Lemeki a avut astăzi prima apariţie plină cu contacte fizice în regim de joc şi în două-trei zile va fi refăcut, în plenitudinea forţelor”.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× unu = 6

 


Ultimele articole din categoria Rugby: