Un cvintuplu campion, Mădălin Lemnaru, lovitură simbolică de start a jocului SCM Timișoara – CSM Știința Baia Mare

Mădălin Lemnaru va da lovitura simbolică de start a partidei SCM Timișoara – CSM Știința Baia Mare, care va avea loc sâmbătă (14 august), de la ora 10:30, la stadionul Gheorghe Rășcanu. Jocul contează pentru etapa a V-a a Cupei României la rugby, ambele echipe fiind calificate în semifinale.

„Am avut emoții numai când am auzit că voi da lovitura de start, vă dați seama cum va fi pe teren. Va fi o plăcere și o onoare pentru mine. Vor fi și multe nostalgii, nici nu se poate altfel, după 17 ani petrecuți pe terenul de rugby și o oprire bruscă. Nu mi-a fost deloc ușor”, a spus Mădălin Lemnaru.

Fostă aripă a echipei din Ronaț, Mădălin Lemnaru a fost nevoit să renunțe la activitatea competițională la vârsta de 30 de ani, când adunase 35 de meciuri și 40 de puncte (din cinci eseuri) pentru naționala României.

A fost de la bun început trup și suflet în relansarea rugbistică a Timișoarei în 2011. De la acea finală de Cupă a României, din decembrie 2011, când a și pus două eseuri. Apoi, de-a lungul deceniului trecut, a cucerit cu Timișoara cinci titluri naționale (2012, 2013, 2015, 2017, 2018) alte trei Cupe ale României, o Cupă a Regelui, iar cu stejarii a jucat la două ediții de Cupă Mondială (2011 și 2015).

 

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 1

 


Ultimele articole din categoria Rugby: