AEM Luxten Timişoara, locul 3 în Cupa României la şah rapid, în Bucureşti

CS AEM Luxten Timişoara s-a clasat în weekend pe podiumul Cupei României la şah rapid, în competiţia masculină, cu 7 întâlniri câştigate şi două pierdute.

Mircea-Emilian Pîrligras, proaspătul vicecampion naţional în competiţia individuală a seniorilor, a acumulat 8 puncte din cele 9 partide disputate pentru AEM Luxten în cele două zile de concurs la „Hanul Manuc” din Bucureşti, în organizarea F.R. Şah şi Master Mind Bucureşti. Colegii săi de echipă Constantin Lupulescu şi Radu-Cristian Toma au acumulat câte 6 puncte din 9 posibile, Vladislav Nevednichy, 4,5 din 8 posibile iar Andrei Murariu a remizat partida pe care a susţinut-o.

Formaţia condusă de Sergiu Grunberg a fost depăşită pe podium de Clubul de Şah al Municipiului Baia Mare, pentru care a mutat Liviu-Dieter Nisipeanu, ca şi Pîrligras, unul dintre cei 4 şahişti acumulând 8 puncte din 9 posibile la Bucureşti, respectiv de ACS Şah Apa Nova (I) Bucureşti. Între cele 28 de grupări pe eşichierul masculin s-a regăsit şi CSM Lugoj, a zecea în ierarhia finală a Cupei României la şah rapid, cu 4 victorii, două remize şi 3 înfrângeri.

 

Acest articol a fost publicat în Şah și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × 7 =

 


Ultimele articole din categoria Şah: