Lupulescu și Gavrilescu, de la CSC Ghiroda, în lotul României pentru Campionatul European

Constantin Lupulescu și juniorul David Gavrilescu, jucători ai clubului CSC Ghiroda, au fost selecționați de Federația Română de Șah în efectivul ”tricolor” pentru Campionatul European de șah de la Batumi (Georgia), programat în perioada 23 octombrie – 3 noiembrie 2019.

Cei doi jucători ai secției de șah aparținând clubului timișean au fost selecționați în echipa de seniori pentru a reprezenta România la Campionatele Europene din Georgia.

Componența echipei masculine de seniori selecționată pentru a reprezenta România la aceste campionate este următoarea: Constantin Lupulescu, Mircea-Emilian Pârligras, Bogdan-Daniel Deac, David Gavrilescu, Tiberiu-Marian Georgescu. Rezervă este Lucian-Costin Miron iar căpitan, Alin-Mile Berescu.

”Suntem deosebiți de onorați pentru această selecție și pentru faptul că avem în cadrul clubului nostru  jucători de o asemenea valoare și, în același timp, ne bucurăm că am avut prilejul să învățăm tainele șahului de la acești doi jucători în vizita pe care au făcut-o în comunitatea noastră cu prilejul câștigării Cupei României la sah, cupă câștigată în premieră de CSC Ghiroda în mai 2019. De asemenea, dorim să transmitem pe această cale tuturor iubitorilor de șah și copiiilor de la secția de șah din cadrul clubului nostru, valorile acestui minunat sport care, în timp, le dezvoltă abilitățile creative, încrederea și modul de gândire. Șahul te învață să fii inventiv”, a spus Marius Mihai Poclid, director al  Clubului Sportiv Ghiroda și Giarmata Vii.

 

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Şah și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × 2 =

 


Ultimele articole din categoria Şah: