”Cupa Floretă Timișoara”, scrimă pentru copii sub 14 ani în circuitul european. Cu invitate, întreceri de amatori și sesiuni de inițiere

La finele săptămânii viitoare, Timişoara va găzdui o nouă competiţie internaţională de scrimă pentru juniori. Sâmbătă, 28 octombrie, şi duminică, 29 octombrie, e programată să se desfăşoare o etapă din circuitul european pentru copii sub 14 ani în cadrul evenimentului „Cupa Floretă Timișoara”. Cu acest prilej au fost invitate două din sportivele cu rezultate excelente în carieră, Ana Maria Brânză Popescu şi Roxana Scarlat Bârlădeanu.

Concursul are loc la sala de sport a UVT de pe strada Popa Şapcă, din Timişoara. Fetele se întrec, de la ora 9,00 pe categoriile de vârstă 9 ani, 11 ani şi 13 ani în cursul zilei de sâmbătă, iar băieţii, la aceleaşi categorii de vârstă, în cursul zilei de duminică, tot de la ora 9,00.

Pe lângă tablourile oficiale, în finalul primei zile e prevăzut şi un concurs pentru amatori, unde se poate înscrie oricine. Pentru concursul de amatori (sâmbătă, ora 17) se organizează două sesiuni de iniţiere şi antrenamente înaintea competiției, astăzi (vineri, 20 octombrie), de la ora 19,30, şi marţi, în 24 octombrie la ora 21, la Colegiul Tehnic Ion I. C. Brătianu Timişoara (fostul liceu M.I.U.).

Acest articol a fost publicat în Scrimă și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ doi = 5

 


Ultimele articole din categoria Scrimă: