Cel de-al doilea premiu al concursului „Ştii sport?”, adjudecat!

Cititorul Adrian Arsene este cîştigătorul celei de-a doua ediţii a concursului cu premii „Ştii sport? MEWI te îmbracă!”, a cărui a treia ediţie demarează luni 7 mai.

Învingătorului, care a răspuns corect la toate cele 6 întrebări, îi adresăm pe această cale felicitări şi mulţumiri pentru participare, rugîndu-l totodată să ne contacteze pe adresa redacţiei pentru a intra în posesia premiului.

Înainte de a vă lansa întrebările celei de-a treia ediţii, iată răspunsurile corecte la cel de-al doilea concurs, scoase în evidenţă cu caractere îngroşate:

1. Cîte tururi a rezistat în competiţie şi pînă în ce fază a întrecerii a ajuns în actualul sezon al Cupei EHF echipa antrenată de ex-polistul Vlad Caba, HC Odorhei?

a) două; pînă în sferturi; b) trei; pînă în optimi de finală; c) patru, pînă în sferturi.

2. Care tineri canotori timişoreni au obţinut recent două titluri naţionale în zile succesive, alcătuind un echipaj la C.N. de Fond pentru seniori şi juniori, găzduite la Timişoara?

a) Florin Marian Enache şi Adrian Cionca; b) Ionuţ Atofanei şi Daniel Donci; c) Răzvan Toderiţă şi Ciprian Postolache?

3. Care a fost cel mai bine clasat şahist timişorean la recent încheiata ediţie a Campionatului European individual de la Plovdiv?

a) Marius Manolache; b) Vladislav Nevednichy; c) Mircea Emilian-Pârligras.

4. Care erau cele 2 cluburi timişorene prezente în liga a doua, Divizia B, în sezonul 1989-1990?

a) UMT şi CFR; b) Progresul şi Poli; c) CFR şi Progresul.

5. Care este cea mai recentă multiplă campioană naţională de juniori şi seniori din badmintonul românesc dată de Timişoara?

a) Adina Posteucă; b) Andra Olariu; c) Sonia Olariu.

6. Care fostă jucătoare în sferele înalte ale Champions League evoluează cu succes în actualul retur al Diviziei A, pentru nou înfiinţata echipă de handbal feminin CS Timişoara?

a) Doina Roman; b) Alina Marin-Ariton; c) Monica Bahuczky.

www.sporttim.ro te invită să participi la concursul cu premii „Ştii sport? MEWI te îmbracă!”, un prilej de divertisment dar şi de împrospătare a cunoştinţelor din arena sportivă.

Ştii sport? Înscrie-te, participă şi răspunde întrebărilor adresate la fiecare două săptămîni în cadrul unui nou concurs cu tematică sportivă, şi ai şansa să intri în posesia unor accesorii vestimentare din gama echipamentului sportiv, furnizate de MEWI.

Cele cîte 6 întrebări vor fi publicate lunea, la fiecare două săptămîni, participanţii avînd la dispoziţie 7 zile pentru a trimite răspunsurile alese. Cîştigător al concursului va fi desemnat concurentul care a indicat cele mai multe răspunsuri corecte, în caz de egalitate apelîndu-se la o tragere la sorţi efectuată de editori-seniori ai publicaţiei noastre.

Participantul care acumulează cele mai multe răspunsuri corecte după fiecare 4 ediţii ale concursului va fi recompensat cu un premiu special adiţional.

Succes!

*MEWI este sponsor tehnic al campioanei naţionale CSS Bega Timişoara, învingătoare în 2011 cu echipa de juniori a clubului, în Divizia Speranţe a C. N. volei masculin.

 

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + sapte =

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: