Dan Negru a dezvăluit una dintre pasiunile sale neștiute

Nu pentru că e bănățean, dar Dan Negru este unul dintre cei mai „cool” oameni de televiziune. Ce știe toată lumea despre el? Că are arici la buzunar. Că e atent cu banii. Cei din showbiz fac multe glume pe tema asta, glume pe care Dan și le asumă. Nu se simte jignit și nici nu ar avea de ce.

Mai puțin cunoscut e faptul că prezentatorul emisiunilor de top de la Antena 1 joacă la pariuri sportive. „Pe sume de 10-15 lei pariez. Pariez pe site-uri sportive”, a spus Dan Negru pentru Evenimentul Zilei, dorind, parcă, să își păstreze „aula” de zgârcit. Dar pariază și pe sume mai mari.

De exemplu, în 2015, a mizat 100 de lei pe calificarea lui Partizan Belgrad în Play-Off-ul Ligii Campionilor, în dauna Stelei. După 1-1 la București, „roș-albaștrii” conduceau cu 2-1 la pauză, la Belgrad. Pariorul din Dan Negru a simțit ce va urma, a plasat pariul, meciul s-a terminat 4-2 pentru Partizan, iar câștigul a fost de 510 lei.

„Am pariat on-line pe Partizan pentru că știu cât de căpoși sunt sârbii, nu pentru că m-aș pricepe la fotbal! O țară izolată de Europa și cu monumente anti-NATO în mijlocul Belgradului. Juniorii lor sunt campioni mondiali la fotbal, baschetul lor e în primele trei ale lumii și Djokovic e regele tenisului mondial. De tot sunt vreo 7 milioane! Iaca sârbii…”, scria pe Facebook Dan Negru, la momentul respectiv.

Pariuri pe Eurovision și politică

Pe același canal de socializare și-a ținut la curent urmăritorii și cu alte pariuri. „O săptămâna mișto de pariuri. Am pus așa: Trump, Dodon (Moldova), egal cu Polonia. Hai să vedem!”, a scris vedeta în noiembrie 2016. Trump a câștigat, Dodon a câștigat, dar România a fost învinsă categoric de Polonia.

Un an mai târziu, Dan Negru a câștigat bani pariind pe Eurovision 2017: „Am pus 100 lei la pariuri ca Salvador Sobral ia diseară Eurovisionul. În Portugalia e o isterie Sobral, nu atât cu muzica, cât cu povestea transplantului de inimă de care are nevoie. Povestea o să-i aducă succesul!”. A revenit cu un update: „Mi-a ieșit pariul cu Salvador Sobral! Mișto și muzica, nu doar povestea. Am o propunere pentru Moga, Faur, Smiley sau oricare alt compozitor. Luați-o pe Lorelai, fetița fără mâini, compuneți pentru ea o melodie wow și trimiteți-o la anu’ la Eurovision! Eu aș paria din nou!”.

Gigi Becali a câștigat 15.000 de euro într-o seară

Omul de televiziune născut la Timișoara nu este singura „vedetă” autohtonă care obișnuiește să parieze. Sunt foarte multe alte persoane publice care  joacă la pariuri. Unele recunosc, altele nu. Din prima categorie face parte și Gigi Becali, care a pariat anul trecut 10.000 de euro pe sferturile de finală ale Ligii Campionilor și a câștigat 25.000.

În timp ce finanțatorul lui FCSB a riscat mulți bani pe o cotă mare, de 2.50, Mircea Badea, un parior „înrăit”, preferă strategia „Easy Money”, adică sume mari pe cote mici. Badea pariază de obicei pe lupte, dar anul trecut a câștigat bani jucând pe tenis, mai precis pe semifinalele turneului feminin de la Birmingham. A mizat 2.000 de lei pe victoria lui Ashleigh Barty împotriva Barborei Strycova (6-4, 6-4) – profit 444 de lei – și 2.000 de lei pe succesul Juliei Georges contra Petrrei Martic (6-4, 6-3) – profit 285 de lei.

Grav bolnav, Viorel Lis scapă de depresie jucând la pariuri. „Fiecare cu plăcerea lui”, a spus Oana Lis, soția care îi pune biletele la agenție. Deși e familiarizat cu Internetul, fostul primar al Capitalei preferă să joace offline, în „old fashioned way”. Intră pe calculator să vadă dacă a câștigat. Procedura este simplă. De exemplu, la Winner verificare bilet în 2020 se face în câteva secunde, cât durează să introduci un cod. În 2017, Lis a câștigat 700 de lei mizând numai 10 lei. Se pricepe!

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + patru =

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: