Document oficial. Organizația Mondială a Sănătății publică în secțiunea ”alertă de produs medical” o ”notă informativă a OMS pentru utilizatorii de diagnostic in vitro”: testele PCR crează fals ”pozitive” prin numărul mare de cicluri de amplificare. De ce se recunoaște așa târziu ceva evident, despre care se scria de luni de zile? Pentru că Maurul trebuia să-și facă datoria: pregătirea terenului pentru vaccinare. Intrată acum în scenă…

OMS a recunoscut public săptămâna trecută pe propriul portal oficial, prin publicarea articolului ”Notă informativă a OMS pentru utilizatorii de diagnostic in vitro”, că un număr ridicat de cicluri de amplificare în testarea RT-PCR induce rezultate fals ”pozitive”,  esențiale rezultate înșelătoare în baza cărora s-au instituit însă ”lockdown-urile” și care rezultate eronate au tot fost semnalate ca atare anul acesta de numeroși experți și cercetători, până și site-ul Guvernului Australiei admițând că testele sunt defectuoase iar o Curte de Apel din Portugalia decizând că nu sunt viabile scopului în sine. Organizația Mondială a Sănătății s-a sesizat așadar în cele din urmă pe un aspect cheie în privința căruia s-a tot atras repetitiv atenția dinspre sursele injust discreditate ca fiind ”teorii ale conspirațiilor” și ”fake news”, însă această mult prea întârziată mărturisire din partea OMS a venit abia după ce Maurul își făcuse deja datoria și putea fi retras din prim-planul scenei, a se citi după ce falsele ”pozitive” au indus stările de carantină ca modalitate de alertare a populației în sensul necesității vaccinării, împinse tot mai insistent în scenă și demarate pe repede înainte, în ciuda nu doar unuia, ci a mai multor uriașe semne de întrebare. În 8 decembrie s-a efectuat prima vaccinare, fapt împlinit, în 14 decembrie OMS putea recunoaște orice. Prea târziu… Omenirii i se inoculase deja mincinoasa idee fără fundament științifico-medical real a unicei alternative a vaccinării, așa cum fusese adusă din aproape în aproape prin a încuviința în necunoștință de cauză și starea de ”urgență”, testările PCR, antigen sau altele, izolarea, carantina, măștile, distanțarea socială, dezinfectarea, camuflajul nocturn, testarea temperaturii corporale, trecerea la școala online și în general tot evantaiul impunerilor fără un autentic scop sanitar ci având de fapt de-a face cu erodarea libertăților cetățenești și decăderea controlată din drepturi a societății civile.       

Cum este posibil ca Organizația Mondială a Sănătății, al cărei evident obiect de activitate este explicitat prin însăși denumirea sa, să recunoască abia în 14 decembrie aspecte esențiale din propriul domeniu de interes despre care până și un cotidian local de nișă din sfera sportului și nu a actului medical, Sporttim, avertiza de bune luni de zile?

Sporttim a evidențiat pe îndelete în repetate rânduri încă din primăvara lui 2020 că ”testele” utilizate nu fuseseră concepute cu scopul detectării încărcăturii virale și cu rol de diagnosticare, subliniind remarcile însuși creatorului testului PCR, biochimistul Kary B. Mullis, laureat al Premiului Nobel în chimie pentru descoperirea sa, care a explicat peste ani că, prin utilizarea anumitor protocoale pentru testul PCR, oamenii de știință pot obține un anumit rezultat dorit: ”În cazul PCR, dacă procedezi cum trebuie, poți găsi aproape orice în oricine”.

Mai jos, documentul oficial al ”notei informative” din 14 decembrie din partea OMS, dar mai întâi două dintre cele mai recente dar și foarte elocvente dovezi din noianul celor care au îngroșat în ultimele luni semnele de întrebare în privința rezultatelor testelor RT-PCR.

Una…

Astfel, conform unui raport al Cambridge University pe seama rezultatelor testării aplicate la peste 9.000 de studenți în perioada 30 noiembrie 2020 – 6 decembrie, numai zece au fost ”pozitive”, dar toate aceste 10 rezultate au fost de fapt fals pozitive.  

Iată datele celei de-a noua săptămâni de program de screening a asimptomaticilor de la University of Cambridge, tabel inclus de Tim Brown, de la sonsoflibertymedia.com, în articolul cu titlul ”Bombshell Cambridge Documents: Of All Positive COVID Tests Of 9,000+ Students, 100% Were FALSE POSITIVES”, ”Documente bombă Cambridge: 100% fals pozitive ale rezultatelor pozitive la Covid-19 pe testarea a peste 9.000 de studenți”: https://sonsoflibertymedia.com/bombshell-cambridge-documents-of-all-positive-covid-tests-of-9000-students-100-were-false-positives/

Tabelul…

A doua…

Ca o altă dovadă, evidențiată luna trecută de naturalnews.com într-un articol de Raymond Wolfe republicat de pe LifeSiteNews.com, The U.S. Food and Drug Administration (FDA) a dat publicității în 3 noiembrie un ghid al testării antigen rapide la Covid-19, admițând o mare probabilitate a rezultatelor incorecte. Astfel, documentul a menționat că profesiunea medicală ”se poate aștepta la apariția unor rezultate fals pozitive chiar și atunci când teste de înaltă acuratețe sunt utilizate pentru screening-ul unor mase largi cu o prevalență scăzută a infecției”. Conform FDA, acuratețea testelor rapide depinde aproape în totalitate de nivelul Covid-19 în populația testată: ”Pe măsura descreșterii prevalenței bolii, procentul rezultatelor fals pozitive este în creștere. De exemplu, un test cu specificitatea de 98% va acoperi cu acuratețe doar puțin peste 80% într-o masă cu prevalența 10%. Mai mult de 20 din 100 de rezultate pozitive vor fi fals pozitive. Iar într-o populație cu prevalența de 1%, doar 30% dintre persoanele cu rezultate pozitive ale testelor și au într-adevăr boala. Într-o arie cu prevalența 0,1%, rezultatele pozitive din teste rapide vor fi numai și numai 4%. Angajații din ocrotirea sănătății trebuie să ia în considerare prevalența locală când interpretează diagnosticul rezultatelor testării”, a subliniat FDA în același ghid.

The U.S. Food and Drug Administration a mai detaliat motive adiționale pentru inacuratețea testelor rapide, dar chiar și așa guvernul SUA s-a angajat în distribuirea anul acesta a 150 de milioane de teste rapide. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) a rezonat în ecou cu recomandările FDA prin a nota că ”testele antigen nu au 100% acuratețe iar unele rezultate fals pozitive sau fals negative ar putea apărea. Rezultatele testelor de anticorpi n-ar trebui folosite pentru a determina dacă o persoană poate reveni la muncă. Persoanele cu rezultate pozitive la testele anticorpi dar care n-au simptome de Covid-19 și n-au fost în preajma cuiva care ar fi putut avea Covid-19, nici nu sunt cel mai probabil infectate și pot continua activitățile curente…”   

CDC publica linii directoare similare și în august 2020, care subliniau că ”valorile anticipative sunt determinate de procentajul persoanelor cu anticorpi într-adevăr pozitivi în populația din populația testată (prevalența, probabilitate pre-testare) precum și de gradul de senzitivitate și specificitate al testului”. În aceeași lună, un studio publicat de Journal of Clinical Microbiology determina că testele rapide cu o specificitate de 98% aplicate în școlile din SUA pot genera aproximativ 800.000 de rezultate fals pozitive pe săptămână. În octombrie, Departamentul de Sănătate din Nevada a interzis testele rapide în centrele de îngrijire a bătrânilor după constatarea că cel puțin 58% din probele rezultatelor pozitive erau de fapt negative.  Iar îngrijorările despre eficiența testelor Covid nu s-au restrâns doar la testările rapide antigen, un alt articol revizuit de specialiști în domeniu remarcând în august că testele rezultate în fals negative erau în până la 29% dintre cazuri, asta în condițiile în care testele PCR, evaluând mostrele genelor, erau considerate ca fiind reper definitoriu al metodelor de testare.

FDA a criticat metoda de testare PCR odată ce angajați din domeniul îngrijirii sănătății în statul Vermont au descoperit că aproximativ doar 6% dintre rezultatele pozitive ale unor testări antigen au fost confirmate ulterior prin PCR. De asemenea, un grup de cercetători din SUA și Regatul Unit a stabilit că probele nazale PCR se învârt în jurul a 63% ca grad de senzitivitate, față de 32% în cazul celor orale. Iar respectivul grup a refuzat ideea că ar exista un ”gold standard” pentru testele coronavirus.

Principalul protocol de testare PCR la Covid a fost și mai tare luat la întrebări odată ce revista care a publicat articolul original de bază al abordării situației n-a oferit vreme de 10 luni nici măcar un raport revizuit de omologi din domeniu. Ca reacție, la fine de noiembrie a fost publicată o scrisoare a unui ”Consorțiu internațional al oamenilor de știință” solicitând retractarea respectivelor documente inițiale, etichetate ca fiind ”grav eronate în ceea ce privește conceptul biomolecular și metodologic”. (esențial subiect pe marginea căruia Sporttim a publicat o consemnare a cărei legătură este inserată la încheierea acestui material)

Motive pentru care procese legale sunt pe cale de a fi demarate în Elveția, Germania, Italia sau Africa de Sud, un fost vicepreședinte al Pfizer, dr. Mike Yeadon, criticând testarea în masă din Regatul Unit într-o consemnare din ”Scepticii lockdown-urilor” prin a avertiza ”riscurile severe ale ceea ce denumim o pseudo-epidemie de rezultate PCR fals pozitive”. Capac la toate, în noiembrie erau dezvăluite și majorele riscuri de contaminare existente într-un centru de testare din Regatul Unit în cadrul căruia staff-ul ”nu avea experiență în a activa într-un asemenea centru sau a mânui materiale bio-hazard”, conform remarcilor denunțătorului.

Dar iată documentul oficial menționat în titlul acestui articol în ceea ce privește ”nota informativă” din 14 decembrie din partea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS)… https://www.who.int/news/item/14-12-2020-who-information-notice-for-ivd-users: https://www.who.int/news/item/14-12-2020-who-information-notice-for-ivd-users

Testele la SARS-CoV-2 se bazează pe reacția de polimerizare în lanț (PCR – abreviere a polymerase chain reaction). PCR preia mici fragmente din AND și ARN, nucleotide, și le multiplică până la identificarea lor. Multiplicarea se efectuează în cicluri, fiecare dublând cantitatea materialului genetic, iar numărul necesar de cicluri pentru identificare este cunoscut ca fiind ”valoarea CT”, ciclul limită. Cu cât mai ridicată această valoare, cu atât mai mică probabilitatea detectării a ceva semnificativ.

Noua notă informativă a Organizației Mondiale a Sănătății menționează că utilizarea unei valori CT ridicate pentru testarea prezenței SARS-CoV-2 va induce rezultate fals pozitive: ”Utilizatorii de reactivi RT-PCR vor trebui să citească atent instrucțiunile de utilizare pentru a determina dacă ajustarea manuală a pragului de pozitivare PCR e necesară a ține cont de zgomotul de fundal care ar putea duce la un specimen cu o ridicată valoare a ciclului limită (CT) interpretat ca fiind un rezultat pozitiv. Principiul concepției RT-PCR echivalează cu faptul că pentru pacienții cu niveluri ridicate de circulație a virusului (încărcătură virală), un număr relative scăzut de cicluri va fi necesar pentru a detecta virusul iar astfel valoarea CT va fi mică. Din contră, când specimenele conferă o valoare CT ridicată, înseamnă că multe cicluri au fost necesare pentru detectarea virusului. În unele circumstanțe, diferența dintre zgomotul de fundal și prezența în sine a virusului țintă e dificil de stabilit”.

Bineînțeles însă că nimic din toate acestea n-ar constitui o noutate pentru cei în temă și riguros informați, devenind deja de notorietate că testele PCR au fost ușor manipulate cu un potențial înalt grad de inacuratețe, cheie a implementării tuturor măsurilor care au afectat în 2020 viața pe pământ, inclusiv activitatea sportivă.

Numeroase articole au fost publicate în acest sens de experți în domeniu, de jurnaliști medicali, de exemplu sub titlul ”Testele PCR la Covid-19 n-au nici o însemnătate științifică – Deși întreaga lume se bazează pe RT-PCR pentru ”diagnosticarea” infecției, știința e clară: nu sunt viabile scopului în sine”, sau alți cercetători: ”Cum au înrăutățit testările și mai mult problema?” Iar despre faptul că orice test folosind o valoare CT peste 35 n-are nici o semnificație s-a referit însuși biochimistul Dr. Kary B Mullis, laureat al Premiului Nobel pentru inventarea procesului PCR: ”Dacă trebuie să treci de 40 de cicluri pentru amplificarea copiei unei unice gene, atunci trebuie că e ceva foarte greșit.”

Conform setului descriptiv al minimei informații necesare pentru evaluarea experimentelor qPCR, ”valorile ciclurilor cantitative mai mari de 40 sunt suspecte deoarece implică o mică eficiență și în general n-ar trebui raportate.” Chiar până și Dr. Anthony Fauci a admis public că un prag ciclic superior limitei 35 va detecta “nucleotide moarte”, nu un virus activ.

Fie și-așa, se știe că multe laboratoare din lume au efectuat teste cu valori CT peste 35, chiar și peste 40. Însă abia săptămâna trecută Organizația Mondială a Sănătății s-a sesizat oficial în sens, recunoscând o banală realitate obiectivă, omisă și ignorată totuși în toate aceste luni în pofida importanței sale cheie, ignorare pe baza căreia au fost dispuse numeroasele impuneri restrictive. Rezultatele fals pozitive aveau însă rolul lor esențial, de a justifica protocoalele care să întrețină o stare generală de neliniște a populației, pe fondul căreia să fie servită ”soluția” vaccinării, prim-plan al ”narațiunii oficiale” la zi.

Acum, că Maurul și-a făcut datoria, poate ieși din prim-planul scenei, ceea ce se și întâmplă, scăzând semnificativ numărul testelor efectuate, în vreme ce actualitatea ticluită de Ministerul Adevărului se axează pe începerea vaccinărilor. Pe fondul cărora, cel mai probabil, testările se vor efectua sub noile reglementări OMS limitate la 25-30 de cicluri – procedură corectă, și nu peste 35, tocmai pentru a nu mai rezulta mulți ”pozitivi” și a lăsa implicit senzația că demersul vaccinării își face bine efectul. Genial…

Mașinăria de generare a unei false ”pandemii” se mai poate și odihni, nefiind însă exclus să fie repusă în funcțiune dacă împotrivirea populației la vaccinare va fi suficient de mare pentru a fi necesară apelarea la valori ridicate ale ciclurilor de amplificare, readucând în cadru rezultatele fals pozitive și isteria numeroaselor ”cazuri”. Alertă, urgență și tot tacâmul Ministerului Adevărului.  

”E ca un Hiroshima-Nagasaki al testului Covid”: se solicită retragerea lucrării de la baza aplicării în lume în 2020 a protocolului testării RT-PCR. Raportul oficial revizuit ”10 erori fatale la nivel molecular și metodologic cu consecințe ca rezultate fals pozitive”, trimis Eurosurveillance de oameni de știință din lume grupați în proiectul ”Știința împotriva panicii crizei Covid”. Documentele

 

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 5

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: