”Frauda Covid”: Guvern din G20 și decidenți din sănătate dați în judecată pentru frauduloasa utilizare a testelor PCR în sensul creării aparențelor unei pandemii și pentru implementarea măsurilor de lockdown, acuzați de crime împotriva umanității. ”O crimă ca oameni sănătoși să fie testați cu un PCR care nu oferă un diagnostic al bolii respectiv să fie etichetați drept cazuri dacă rezultatul este pozitiv, dat fiind numeroase fals pozitive”. Documente

Sporttim continuă seria dezvăluirilor din surse oficiale verificabile de o majoră semnificație și pentru România și care nu sunt prezentate în mass-media carpatină din motive lesne de înțeles. Astăzi, despre darea în judecată a guvernului unei țări din grupul G20 pentru ”frauda Covid-19”, după ce tot săptămâna aceasta Sporttim informa în legătură cu petiția oficială lansată de medici de pe continent cu solicitarea de ”urgență” către Agenția Europeană pentru Medicamente de imediată sistare a tuturor studiilor vaccinurilor anti-SARS CoV-2, în frunte cu cele ale Pfizer&BioNTech, respectiv în legătură cu un caz complet separat privitor la solicitarea oficială a retractării lucrării din ianuarie ce a stat la baza aplicării în lume în 2020 a protocolului testării RT-PCR.

Sub titlul ”Programele guvernamentale de vaccinare: crime împotriva umanității”, doctorul July Wilyman, expert în siguranța vaccinurilor, a publicat joia trecută pe portalul vaccinationdecisions.net o consemnare apărută la începutul acestei luni sub același titlu și în ediția pe decembrie a revistei ”Maeștrii Sănătății”, Masters of Health Magazine, respectiv pe portalul Principia Scientific International sub titlul ”Siguranța vaccinurilor și principiul precauționării”

Judy Wilyman explică în consemnare că ”în Australia s-a declanșat o acționare în judecată împotriva Guvernului – a prim-ministrului Scott Morrison și a miniștrilor sănătății federali și statali – pentru frauduloasa utilizare a testelor PCR în sensul creării aparențelor unei pandemii și pentru implementarea măsurilor de lockdown, incluzând constrângerea aplicată pentru vaccinare, cu potențial de vătămare a sănătății persoanei”.

Citată de portalul canadian henrymakow.ca, doctorița australiancă face trimitere la știrea chemării în judecată, difuzată de Principia Scientific International luna trecută sub titlul ”Frauda COVID – avocații depun dosarul de judecată împotriva Guvernului australian corupt”

În continuarea articolului în care punctează la un moment dat că ”orice guvern care folosește măsuri de constrângere pentru a impune populației utilizarea unui produs medicamentos comite o crimă împotriva umanității”, Wilyman scrie că ”Guvernele sau persoanele/organizațiile care promovează sau impun informații sanitare false și care induc în eroare fără cunoștință despre efectele pe termen lung la adresa sănătății în populații diverse din punct de vedere genetic comit o crimă împotriva umanității.  

Se constituie de asemenea o crimă a mandata sau impune orice vaccin sau medicamentație asupra populației ca politică guvernamentală deoarece întreaga medicație are diferite efecte secundare de la o persoană la alta dat fiind geneticii umane. Acesta este un principiu fundamental al eticii medicale: consimțământul în deplină cunoștință de cauză, fără constrângere, manipulare sau presiune.

Adițional riscurilor normale pe care toate vaccinurile le pot genera multor persoane cu predispoziții, noul vaccin pentru Covid-19 include o tehnologie nouă și netestată care va permite oamenilor să fie monitorizați în privința stării de sănătate și a locurilor în care se deplasează. Aceste date vor fi înregistrate pe un card electronic de sănătate care va fi utilizat pentru eventuala limitare a călătoriilor persoanei sau a altor activități sociale. Acesta a fost deja introdus copiilor în Australia în cadrul sistemului NJNPay/Play iar acum este aplicat pe adulți, odată cu noul vaccin.

Este de asemenea o crimă ca oameni sănătoși să fie testați cu un test PCR care nu oferă un diagnostic al bolii respectiv ca persoanele în speță să fie etichetate drept ”cazuri” de Covid-19 diseminate de mass-media sau să fie carantinate dacă rezultatul este pozitiv, dat fiind numeroase situații de fals pozitiv cu aceste teste non-standardizate”.  

În continuare, Dr. Judy Wilyman face o trimitere la o prezentare video de pe stopworldcontrol.com sub titlul ”Avertizarea omenirii: vaccinul Covid-19 , explicând că ”descrie noua tehnologie aplicată vaccinului, urgentată și netestată pentru siguranță, care va permite guvernelor după vaccinare colectarea datelor biometrice de identificare personală.

Orice guvern care folosește măsuri de constrângere pentru a impune populației utilizarea unui produs medicamentos comite o crimă împotriva umanității, dat fiind diversitatea construcției genetice umane, dar guvernele ignoră aceste aspecte științifice, oamenii care doresc să călătorească pe calea aerului cu liniile Qantas fiind nevoiți a se vaccina, fiind totodată de așteptat ca și alte companii de profil să adopte aceeași măsură.

Iar toate astea pentru un vaccin care a fost grăbit pe piață și include o nouă tehnologie care va spulbera intimitatea vieții private a persoanei și în cazul căreia populația nu deține nici o informație de siguranță pe termen lung. Nu există o analiză independentă a afirmațiilor legate de siguranța sau eficiența vaccinului înaintea mandatării acestuia pentru călători deja în luna în curs. Ori această informație este esențială a fi la dispoziția oamenilor înaintea aplicării unei medicații știute a fi generat riscuri multor persoane.

Un experimentat om de știință din cercetare cu o extinsă cunoaștere a reglementărilor medicațiilor, doctorul Saeed Qureshi, s-a referit la numeroasele vaccinuri actualmente în dezvoltare pentru Covid-19 în articolul pe care l-a intitulat ”Să aprobe FDA și alte administrații vaccinurile SARS-CoV-2? O perspectivă dinspre știință” (publicat pe drug-dissolution-testing.com), prin a spune că ”se poate argumenta că nu se arată a fi nevoie, cel puțin într-o notă urgentă, de dezvoltarea unui vaccin sau a altor noi terapii pentru boli manifestând simptome medii tipice răcelii, care ar fi tratate cu medicații deja existente și disponibile. Trialurile clinice au fost derulate fără modele ale studiilor valide științific, bazate pe vagi puncte finale și teste PCR analitice invalide care ar putea genera concluzii și produse fără folos”.

Wilyman își încheie articolul astfel: ”O analiză a finalității și altor aspect cheie ale trialurilor clinice ale vaccinului Pfizer Covid-19. În Australia, acest vaccin va fi unul dintre numeroasele care sunt utilizate prin constrângere, privându-i pe cetățeni de dreptul de a participa în totalitate la viața social. Sunt deja peste 12 vaccinuri care au fost deja mandatate în politici obligatorii pentru copii dar și pentru angajările în activitate ale adulților sau pentru sistemul de beneficii sociale din programele guvernamentale. Și este de așteptat ca noile vaccinuri să fie adăugate pe cardul electronic de sănătate al adultului pentru utilizarea obligatorie în viitorul apropiat. Aceste politici de constrângere sunt nelegale în raport cu drepturile populației dat fiind binecunoscutele serioase urmări adverse în ceea ce privește sănătatea persoanei, incluzând chiar decesul, care pot apărea după vaccinări. Sistemul nostru genetic ne predispune unei serii de boli cornice iar aceste afecțiuni s-au înmulțit semnificativ în rândul populației în corelație directă cu creșterea peste decenii a vaccinărilor. Deși guvernul afirmă că corelația nu dovedește cauzalitatea, îi revine totuși obligația de a aplica medicina bazată pe evidențe și dovezi în cazul generării politicilor publice de sănătate. Ignorarea acestor evidențe drept ”coincidențe” nu constituie un act medical bazat pe dovezi și echivalează cu o crimă dacă rezultă în vătămarea sau decesul mai multor persoane”.

Principia Scientific International publica totodată marțea trecută sub titlul ”Siguranța vaccinurilor și principiul precauționării” analiza întemeiată a expertului în siguranța vaccinurilor Judy Wilyman, Principia Scientific International sub titlul ”Siguranța vaccinurilor și principiul precauționării”, publicația semnalând că analiza a fost riguros revizuită în repetate rânduri de omologi din domeniu și reprezintă un avertisment al consecințelor neintenționate de pe urma unor decizii de politici publice greșit direcționate, ajutând întru informare în ideea unei extinse discuții de dezbatere în societate. Textul complet al lucrării lui Judy Wilyman despre aplicarea greșită a principiului precauționării este accesibil pe portalul publichealthpolicyjournal.com

Deși mass-media din România punctează săptămâna aceasta demararea campaniei de vaccinare în Regatul Unit, omite pe de altă parte esențiale aspecte cheie care nu sunt date publicității și asupra cărora se va reveni în aceste pagini, laolaltă cu consemnarea și altor subiecte semnificative de interes public în legătură cu situația în derulare, bine de știut în ideea unei informări mai complete a cititorilor. Situațiile prezintă interes datorită existenței similitudinilor dar și în lumina dificultăților întâmpinate de sportul competițional și de masă ca urmare a normelor în vigoare, consistent contestate pe diverse meridiane ale globului.

În alte consemnări de săptămâna aceasta…

”E ca un Hiroshima-Nagasaki al testului Covid”: se solicită retragerea lucrării de la baza aplicării în lume în 2020 a protocolului testării RT-PCR. Raportul oficial revizuit ”10 erori fatale la nivel molecular și metodologic cu consecințe ca rezultate fals pozitive”, trimis Eurosurveillance de oameni de știință din lume grupați în proiectul ”Știința împotriva panicii crizei Covid”. Documentele

”!! URGENT !!” din presa germană, cetățenilor Uniunii Europene. Ex-conducătorul comitetului de sănătate publică din Ansamblul Parlamentar al Consiliului Europei, doctorul în medicină Wolfgang Wodarg, și ex-diriguitorul cercetării pe aspecte respiratorii la Pfizer, dr. Michael Yeadon, solicită într-o petiție oficială scrisă Agenției Europene pentru Medicamente imediata suspendare a tuturor studiilor vaccinurilor anti SARS-CoV-2, în particular al celor de la BioNTech/Pfizer. Documentul moțiunii: ”Studiile să nu fie continuate…”

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − sase =

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: