”It’s game over”

Numeroase sunt indiciile semnalate peste decenii de păpușarii din umbră ai omenirii în privința planurilor pe care le-au ticluit în amănunt, dezvăluind din când în când pe șleau în avans ce au de gând să întreprindă, zis și făcut, însă chiar și respectivele fapte nu sunt percepute în adevărata lor lumină de grosul maselor, după ce vorbele urzitorilor erau oricum ignorate, și asta oricât de neplăcute sunt consecințele acestor acțiuni pe pielea populației, oricât de strigătoare la cer se dovedeau a fi, nu doar simple întâmplări ori coincidențe. Când însă nivelul conștiinței majorității este prea scăzut pentru ca lumea să facă față și să nu facă jocul ingineriilor sociale croite pentru a fi controlată în detaliu, atunci devine captivă și complice propriei înrobiri, pas cu pas, anul trecut sub forma ”urgențelor”, ”izolării”, ”distanțării sociale” sau a botnițelor răpind zâmbetele de pe chip, expresie a fricii patologice, abil inoculată la scară largă în fața ”sperietorii” CoVID, în 2021 prin așa-zisa ”vaccinare” și nu numai. Fiind oricum doar începutul. Stadii în privința cărora unii erau expliciți de exemplu încă din 1981 ori 2009, puse fiind în practică pe seama unor populații condiționate psihologic. Și care se manifestă exact cum prevedeau cei care ”le poartă de grijă”, ale căror spuse sunt grăitoare în acest sens…  

Oare ce poate fi așadar mai sugestiv decât ”schițele” pomenite de Jacques Atalli în 1981, în primul dintre cei 10 ani de activitate drept consilier al președintelui Republicii Franceze la acea vreme, Francois Mitterand, în sensul că „în tot cazul eutanasierea va trebui să fie un instrument esențial al societăților viitoare. Bineînțeles că nu putem executa oameni sau să creăm lagăre. Ne vom scăpa de ei prin a-i face să creadă că este spre binele lor. Vom fi avut grijă să avem plănuit tratamentul, un tratament care va fi soluția. Selectarea idioților se va face de la sine: ei vor fi cei care vor merge în abator de bunăvoie…”  

Attali, născut în 1 noiembrie 1943, și care în perioada 1991-1993 a fost primul conducător al BERD – Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în 2009 Foreign Policy categorisindu-l pe teoreticianul socio-economic francez, totodată consilier politic și înalt servant public, drept unul dintre cei mai mari 100 „gânditori globali” din lume, a mai spus în cursul interviurilor ”The Faces of the Future” – Fețele viitorului, din ediția Seghers, luate de Michel Salomon, că „în viitor se va pune problema găsirii unei modalități pentru reducerea populației. Noi vom începe cu bătrânii, deoarece odată ce trec de 60-65 de ani, individul trăiește mai mult decât produce iar costurile sociale sunt mari, apoi vom trece la cei slabi și nefolositori, care nu fac nimic pentru societate – deoarece vor fi tot mai mulți și mai mulți ca ei, și în special cei stupizi. Eutanasierea țintește aceste grupuri… Vom găsi noi ceva sau vom cauza asta, o pandemie care să ochească anumiți oameni, o criză economică reală sau nu, un virus care-i va afecta pe cei bătrâni ori grași, chiar nu contează. Cei slabi vor da în primire, cei fricoși și stupizi vor cere asta și vor solicita a fi tratați… Vom fi avut grijă să avem plănuit tratamentul, un tratament care va fi soluția. Selectarea idioților se va face de la sine: ei vor fi cei care vor merge în abator de bunăvoie… În cele din urmă și probabil în mod special, din moment ce nici un război nu poate fi câștigat câtă vreme oamenii care-l stârnesc nu cred în justețea și necesitatea sa, și câtă vreme loialitatea cetățenilor și crezurile lor în valorile acestuia nu sunt menținute, principalele arme ale viitorului vor fi instrumentele de propagandă,  comunicare și intimidare.” 

Mai explicit decât atât, nici că se poate.

Iar și mai scurt și concis, prin zisele lui Henry Kissinger într-un discurs adresat Consiliului pentru Eugenism al Organizației Mondiale a Sănătății în 2009: ”Odată ce turma acceptă vaccinările obligatorii, meciul e jucat. Ei vor accepta orice – inoculare forțată sau donare de organe – <pentru binele superior>. Controlează mințile oilor și controlezi turma. Producătorii de vaccinuri vor face miliarde. Iar mulți dintre voi din această încăpere sunteți investitori. E o situație de mare câștig-câștig. Micșorăm turma și turma ne plătește pentru serviciile de exterminare.”

Proba de microfon din 2009, SARS-CoV-1, premergătoare ”pLandemiei” SARS-CoV-2 din 2020, cu soluția de ”tratament” din 2021 și pe viitor, acul cu ser. Ale căror efecte vor fi exacerbate și de răspândirea pe scară largă a tehnologiilor 5G-6G. Nici o ”teorie”, ci doar pură conspirație. Iar turma se apropie încet, încet de prăpastie, solicitând a fi ”tratată”. Genial. Solicitările venind din păcate în număr mare și dinspre sfera lumii arenelor. Sportul, pe cale să piardă de departe cel mai important meci? Depinde într-o măsură decisivă de modul în care-l joacă.  

 
kiss-vax.jpg sursa foto: henrymakow.ca

Acest articol a fost publicat în Handbal, Sport sabotat și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + = 11

 


Ultimele articole din categoria Handbal: