Luați exemplu, caracterelor nulități din sportul românesc? Cel mai titrat sportiv al Austriei, multiplu campion olimpic și mondial, demisionează printr-o scrisoare deschisă către Minister: ”Îmi este profund rușine de țara noastră… Eram convins că țara noastră a învățat din istorie.” Nu-l poate consola deloc că nici o minoritate spălată pe creier și îndoctrinată din România n-a înțeles nimic din socialism și ceaușism. Mesajul lui Felix Gottwald

Din martie 2020 sportul românesc este călcat în ultimul hal în picioare sub masca bunelor intenții, ceva de nedescris cum se poate face absolut orice cu lumea arenelor sub false pretexte și în orice caz fără nici o justificare reală de ordin științifico-medical, totul fiind profund nelegal și anticonstituțional, împotriva statului de drept, însă și pe fondul absenței unei luări de poziție din sânul fenomenului. Fără pic de reacție și atitudine, fără o necesară și firească apărare a intereselor și drepturilor sale, dar în schimb pasiv, conformist și obedient, fără pic de caracter, integritate, demnitate și coloană vertebrală, dar mai presus de toate lipsit de discernământ, luciditate, rațiune și conștiință spirituală. În schimb un exemplu perfect de urmat tocmai a fost oferit de către cel mai titrat sportiv al Austriei, multiplul campion olimpic și mondial Felix Gottwald, demisionar printr-o scrisoare deschisă către Ministerul Sportului, inserată mai jos. Însă doar oamenii mari sunt capabili de gesturi pe măsură când situația o impune, ori de la cei mici și mărunți chiar n-ai la ce să te aștepți, eventual să-și țină capul plecat în așteptarea ploconului ”normalității”. ”Îmi este profund rușine de țara noastră… Eram convins că țara noastră a învățat din istorie”, a semnalat printre altele laureatul în Combinata Nordică la schi fond, luarea sa de poziție fiind pusă în lumină și în presa din Carpați, de hranaspirituala.ro

Sub titlul ”CEL MAI TITRAT SPORTIV AL AUSTRIEI DEMISIONEAZĂ: Îmi este profund rușine de țara noastră/ Eram convins că țara noastră a învățat din istorie. Sunt șocat să realizez că, din punct de vedere al societății, am devenit mai răi, nemiloși și discriminatori decât am fost până acum”, hranaspirituala.ro a publicat o consemnare accesibilă la această legătură, semnalând atitudinea cât se poate de firească și sănătoasă pe care a adoptat-o triplul campion olimpic austriac din 2006 și 2010, totodată triplu campion mondial în 2003 și 2011, al cărui mesaj este elocvent și pilduitor în lumina tiranicelor dictate impuse în Austria, și acestea ca parte a instaurării terorii comunistoide la nivel global, sub masca așa-zisei ”pandemii”, urzeală a ocultei satanice mondiale pe care nici minoritatea spălată pe creier și îndoctrinată din România, plină de false virtuți și aere de superioritate dar de fapt ignorantă în extrem vizavi de realitățile obiective ale lumii în care își târâie zilele, n-are pur și simplu cum s-o detecteze și înțeleagă, necitită fiind, în necunoaștere de cauză, dar în schimb cât se poate de dezinformată și manipulată prin condiționare psihologică. Într-adevăr, ”cultiștii” așa-zisului ”virus”, ai măștilor și ai așa-zisului ”vaccin” n-au înțeles absolut nimic din socialism și ceaușism, continuând să ia aminte la minciunile purjate la Telejurnal de tătuca ”Fratele cel Mare”. Și asta pentru că sunt în disonanță cognitivă și habar n-au nici măcar că nu știu că nu știu ceea ce ar trebui cât de cât să știe, de unde și alinierea lor conformistă pe un drum profund greșit, orbește, spre pierzanie. Suntem în dictatura prostiei răutăcioase, un pericol public întreținut de o sumedenie de oameni de nimic ”de la butoanele” țării, cu complicitatea atâtor idioți utili din societate. 

Dar iată ceea ce consemnează https://www.hranaspirituala.ro/.

La 14 noiembrie, Feix Gottwald, cel mai decorat sportiv al Austriei, multiplu campion olimpic și mondial și președintele Comisiei de „sport amator”, a publicat o scrisoare deschisă către ministrul Sporturilor Werner Kogler prin care își anunță demisia cu efect imediat.

Foto: Felix Gottwald – sursa Facebook, Daniel Trippolt

Printre altele el se declară dezamăgit de politicieni și de discriminarea instituită în țară.

„Aș dori să vă informez că am demisionat din funcția de președinte al Breitensportkommission a Bundes-Sport GmbH, cu efect imediat, și nu mai sunt disponibil.

Am făcut un pas înainte pentru a contribui la o adevărată cultură a mișcării în țara noastră. Am făcut un pas pentru a crește numărul anilor sănătoși de viață împreună în țara noastră. Și am pășit pentru a crea conștientizare în rândul populației, prin mișcare și exercițiu pentru a cuceri mai bine lumea în care trăim. După nouă luni oficiale în această funcție, îmi dau seama că s-ar putea petrece multe în țara noastră în acest moment, dar cu siguranță nu în legătură cu sănătatea și bunăstarea austriecilor și asta în mijlocul celei mai mare crize de sănătate. Divizare, agitație, discriminare – aceast este oferta guvernamentală a momentului. Îmi este profund rușine de țara noastră și, ca austriac, sunt furios, trist și (constituțional) în același timp.

Mi-am pierdut toată încrederea în politică și, în cel mai bun caz, nu mă mai pot gândi la alte argumente de ce ar trebui să am încredere în ea chiar și când e vorba despre o singură seringă. Genul de discurs din politică, alegerea cuvintelor, incongruența, subestimarea care ajung la mine, ca cetățean capabil și contribuabil, mă irită profund și, probabil, ar transforma orice afacere privată într-o ruină. Fiind un om sănătos, dovedit, care a gestionat cu foarte multă responsabilitate măsurile rezonabile și semnificative pentru a limita pandemia, sunt acum, la fel ca alte milioane, limitat de la viața socială și, prin urmare, și de la viața sportivă.

Ca atlet, a trebuit să îmi asum întotdeauna responsabilitatea. Nimic nu s-a schimbat și nu se va schimba – indiferent de presiune, de orice reguli și reglementări. Am studiat științele sănătății pentru că mi-am petrecut viața ocupându-mă cu modul în care se creează sănătatea și nu boala. Sportul și mișcarea sunt și rămân o parte esențială a soluției. În calitate de ministru al Sportului, ați fi putut să mutați pârghia, să promovați și nu să preveniți mișcarea și sportul (larg) în cea mai mare criză de sănătate a timpului nostru.

Cât de departe e dispus să meargă acest guvern? Fiind cel mai de succes olimpic al Austriei, am pierdut destul de des și rareori am câștigat. Ca atlet, am învățat să mă confrunt cu înfrângeri și eșecuri, să învăț din ele, să mă dezvolt și să mă regăsesc, pe mine însumi și pe alții, cu respect și demnitate. Momentan îmi lipsesc din plin aceste virtuți din partea politicii. Eram convins că țara noastră a învățat din istorie. Sunt șocat să realizez că, din punct de vedere al societății, am devenit mai răi, nemiloși și discriminatori decât am fost până acum.

Vreau să trăiesc din nou într-o țară de care putem fi mândri, într-o țară în care noi, ca societate, cultivăm o cultură a țărilor străine. Îmi doresc din toată inima decizii și acțiuni modelate de minte, înțelegere și încredere. Am speranța că niciodată nu este prea târziu pentru asta – indiferent de circumstanțele externe – și că astăzi este întotdeauna cel mai bun moment pentru a începe din nou. Cu îngrijorare aprinsă, Felix Gottwald”, a scris sportivul.

France Soir remarcă faptul că Felix Gottwald își încheie epistola cu „Mit brenneder Sorge”, în germană (cu aprinsă îngrijorare – n.r.) care amintește de enciclica (scrisoare a Papei către bisericile, clerul și credincioșii din toate țările sau dintr-o anumită țară, conținând o problemă de doctrină sau de actualitate) scrisă de Papa Pius al XI lea în 1937, interzisă de partidul nazist din Germania.

Armata și Poliția din Austria și-au anunțat prezența la un protest masiv împotriva carantinării nevaccinaților

 

Acest articol a fost publicat în Sport de masă, Sport sabotat, Sporturi de iarnă și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × = 56

 


Alte articole legate de acest subiect: