”Medicii români nu mai tolerează aberațiile Guvernului! Încetați starea de teroare!”, document cu 11 puncte semnat de 115 medici împotriva măsurilor ”fără logică din punct de vedere științific”. Se vor rupe zalele sportului înlănțuit?

Și sportul are enorm de suferit de pe urma constrângerilor și condiționării generate de impunerile total nejustificate din punct de vedere științifico-medical care de peste un an de zile au încorsetat viața lumească la scară internațională sub cele mai false pretexte, ”narațiune oficială” încuviințată orbește de o majoritate neavizată în absența cunoașterii aprofundate și a informațiilor suprimate ale realității factuale obiective, indusă fiind pe false piste periculoase inclusiv o semnificativă secțiune a sectorului medical, așa încât o vitală luare de poziție cu rol de S.O.S. lansat la începutul acestei luni cu clarviziune, luciditate, discernământ și spirit civic pe adresa executanților interni de către un grup deschis de ”Medici pentru adevăr” din România este absolut necesară și esențială pentru ajustarea percepțiilor maselor, denaturate prin manipulare, pentru conștientizarea societății în întregul ei – de la administrațiile publice și până la cetățeni – în privința pericolelor mascate ale unei direcții profund greșite pe care este mânată și țara noastră. Numeroase asemenea grupuri ad-hoc de medici au luat atitudine în ultimele luni în același sens și pe alte meridiane, venind iată și rândul unor admirabili medici români să pună apăsat punctul pe i, lansând un apel document în 11 puncte împotriva măsurilor ”fără logică din punct de vedere științific”, momentan cu peste 100 de semnatari. O semnificativă inițiativă date fiind originile sale, din rândul medicilor, dar și spiritul colectiv al demersului, în slujba unui mai mare bine colectiv al poporului, o șansă în plus de rezistență activă la perfida ”pLandemie”, o șansă în plus de eliberare și a sportului din chingile tiraniei în devenire. Ceva mai jos, textul integral al comunicatului de presă.  

Cotidianul ActiveNews.ro a găzduit începând de zilele trecute documentul apel lansat de zecile de medici români, unii dintre aceștia activând peste hotare, de exemplu în Anglia, Italia, Franța, Spania, SUA, Suedia sau Ungaria. Sporttim subscrie și se solidarizează cu demersul medicilor români pentru adevăr, dar și îndeamnă publicul cititor să se debaraseze de reflexul inert al acceptării ”narațiunii oficiale” fără filtrul rațiunii, să se elibereze de temeri și să ”gândească cu capul său”, să-și ”deschidă ochii” în a se documenta selectiv din sursele de informare reală bineînțeles existente – inclusiv cu caracter oficial, dar fie omise tacit sau tăinuite, fie trecute cu vederea ori ignorate cu desăvârșire de mass-media, fie chiar discreditate de bruiajul propagandistic la vedere. Un fapt este însă cert, și anume că numeroși formatori de opinie, moderatori, editori, analiști, comentatori ori influencers sunt chiar primii manipulați, tocmai pentru a manipula la rândul lor, o veritabilă spălare pe creier, inconștienți ignoranți fără scuză vizavi de aspectul că o sumedenie de date, studii și documente cheie verificabile și cât se poate de elocvente sunt accesibile la îndemâna oricui drept dovezi certe ale demascării ”pLandemiei”.    

Documentul…

 COMUNICAT DE PRESĂ

<Medicii români nu mai tolerează aberațiile Guvernului! Încetați starea de teroare!>

<Noi, semnatarii acestui document, solicităm Președintelui Iohannis, parlamentarilor și guvernanților încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace și revenirea la starea de normalitate.

În ultimele 12 luni, din postura de giranți politici, ați inițiat, tolerat și încurajat o strategie greșită, care este împotriva românilor. Ați încălcat Constituția României, legile și convențiile internaționale privind drepturile pacienților (Convenția de la Oviedo) pentru o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare cu ale unei gripe sezoniere.

Noi, medicii cu știință de carte și conștiință, uniți în convingeri și adevăr, vă atragem atenția că măsurile pe care le-ați luat sunt fie absurde, fie ineficiente, fie fără logică din punct de vedere științific. În acest sens, vă solicităm ca, de îndată, să:

1. Încetați cu obligativitatea purtării măștilor, mai cu seamă în aer liber. Măștile sunt dispozitive medicale și, dacă nu sunt utilizate corect, nu folosesc la nimic! Ba, mai mult, după o perioadă scurtă de purtare într-un spațiu nesteril, acestea devin focare de infecție, întrucât se umezesc, iar germenii găsesc în ele un mediu de cultură perfect. Despre cele neconforme (peste 90%) nici nu mai vorbim.

Încetați să ne obligați copiii să poarte măști la școală! Este nociv, este inuman, este degradant, este fără rost!

2. Încetați cu monitorizarea temperaturii la intrarea în magazine sau în alte instituții! Determinarea temperaturii și triajul epidemiologic pe care îl fac „medicii-agenți de pază” este un act medical care ar trebui să fie efectuat (conform legislației românești, dar și mondiale, în materie) numai de personal calificat. Monitorizarea temperaturii corpului nu este doar ilegală, efectuată în condiții improprii și cu instrumente neadecvate, ci și total ineficientă, întrucât febra nu este un simptom specific numai infecției cu SARS-Cov2.

3. Încetați cu interdicțiile de circulație! Interzicerea circulației cetățenilor în anumite intervale de timp nu are nicio logică din punct de vedere epidemiologic.

Prin măsurile restrictive, ați decredibilizat Poliția și Jandarmeria. I-ați transformat în infractori, impunându-le să aplice niște acte administrative care încalcă flagrant Constituția și legile țării!

4. Încetați cu promovarea vaccinurilor anti-Covid. Legislațiile românească, dar și cea europeană, interzic reclama la medicamente. Vaccinarea este un act medical. Niciun act medical nu poate fi făcut sub constrângere sau presiune. Serurile utilizate în acest moment în România sunt de fapt terapii genice experimentale, aflate în fază de testare până în 2023, iar administrarea lor în condițiile în care populația nu este informată corect și complet, reprezintă un malpraxis grosolan, o crimă cu premeditare la adresa românilor.

5. Nu mai obstrucționați medicii să-și trateze pacienții cu scheme de tratament pe care le consideră ei ca fiind cele mai potrivite pentru aceștia. Medicina este o profesiune liberală, iar medicii au întreaga libertate de a alege ce medicamente cred ei de cuviință pentru a-și vindeca pacienții. Nu mai impuneți protocoale terapeutice anti-Covid „oficiale”, în care tronează medicamente experimentale (unele dovedite ca ineficiente sau chiar toxice), transformând astfel populația României într-o colonie de cobai.

6. Încetați cu discreditarea și compromiterea corpului medical, a actului medical, a spitalelor. Orice voce din lumea medicală care îndrăznește să rostească public altă opinie decât cea oficială este discreditată în cel mai grosolan mod posibil. Reglementările Codului Deontologic al Medicilor care interzic unui medic dreptul la libera exprimare sunt anticonstituționale.

7. Încetați cu manipularea statisticilor medicale și cu obligarea medicilor să falsifice certificatele de deces. Oameni care au murit de patologii diverse au fost declarați morți de Covid. Mai mult decât atât, ați închis spitalele, interzicând accesul românilor la serviciile medicale. Bolnavi cu patologii cronice au decedat pentru că nu a mai avut cine să îi trateze sau opereze, în timp ce secții întregi, spitale întregi chiar, stăteau goale.

8. Opriți strategia greșită de comunicare (posibil programatică), prin anunțuri zilnice apocaliptice, care conduce la depresii grave în populația și așa îngrozită de problemele financiare rezultate din năruirea activității economice în toate domeniile!De peste un an, se anunță zilnic doar numărul (neverificabil) de nou-infectați, numărul de cazuri grave din ATI (neverificabile) și numărul de decese (care includ decesele la pacienți fără simptome de Covid), dar nimic despre cei vindecați. Din acest motiv, starea de spirit a românilor se agravează constant. Niciun cuvânt de încurajare, de încredere într-un viitor bun, dimpotrivă. Iar un lucru binecunoscut în medicină este acela că scăderea moralului și stresul induc deprecierea importantă a imunității organismului.

9. Stopați campania de denigrare a medicilor (în special a celor din ATI) și a activității spitalicești, deoarece aceasta conduce la scăderea încrederii populației în sistemul de sănătate și la neprezentarea sau la prezentarea tardivă a pacienților la medic, având drept consecință înmulțirea numărului de cazuri grave, cu amplificarea costurilor de tratament, dar și la înmulțirea numărului de decese!

10. Stopați distrugerea economiei României! V-ați exercitat discreționar puterea asupra cetățenilor și a firmelor românești, împingându-le către faliment. Dumneavoastră nu înțelegeți medicina, aveți sfătuitori necalificați sau rău intenționați. Vă rugăm, lăsați medicii să facă medicină, că asta e profesia lor, și sprijiniți-i!

11. Nu mai terorizați populația, nu mai induceți psihoze, nu mai manipulați datele statistice! Încetați cu stările de urgență/alertă motivate prin așa-zisa „pandemie”! Ea nu există, mai cu seamă atât timp cât nu a fost declarată printr-un act oficial!

Semnatarii acestui document sunt doar câteva cadre medicale dintre zecile de mii care activează în România. Orice medic sau farmacist român care dorește să fie cosemnatar al acestui comunicat, după publicare, este binevenit să ni se alăture.>

 1. Damian Baciu, medic primar pediatru, specialist în vaccinologie
 2. Ioan Cordoș, medic primar de chirurgie toracică
 3. Adina Alberts, medic primar de chirurgie plastică
 4. Răzvan Constantinescu, medic primar interne și gastroenterologie
 5. Camelia Smicală, medic specialist medicină de urgență
 6. Monica Coteț, medic anestezist (Maine, SUA)
 7. Aurel Băcean, medic primar neurochirurg
 8. Adrian Cacovean, medic primar de chirurgie cardiovasculară
 9. Carmela Aghazadeh, medic primar interne și cardiologie (Suedia)
 10. Iulian Șerban, medic primar chirurg
 11. Mihaela Baciu, medic primar pediatru
 12. Caterina-Miladi Grif, medic primar obstetrică-ginecologie
 13. Horia Trifan, medic primar neurochirurg
 14. Gheorghe Tăbăcaru, medic primar obstetrică-ginecologie
 15. Mihai Tetraru, medic primar psihiatru (Franța)
 16. Gabriela Gelețu, medic primar chiurgie OMF
 17. Geanina Dragnea, medic primar obstetrică-ginecologie
 18. Andra Buceac, medic specialist ORL
 19. Dinu Dușceac, medic specialist cardiolog
 20. Iorgu Dragoș Matei, medic specialist psihiatru
 21. Loredana Speriosu, medic specialist ORL
 22. Laurenția Andronache, medic primar recuperare medicală
 23. Casandra Olga Tăbăcaru, medic primar ORL
 24. Dan-Decebal Gavrilescu, medic primar medicină de familie
 25. Cristina Mariș, medic primar medicină de familie
 26. Lavinia Nițoiu, medic specialist medicină de familie
 27. Răzvan Ionescu, medic specialist medicină de familie
 28. Oana Cristina Tăbăcaru, medic specialist medicină de familie
 29. Monica Dulamita, medic specialist medicină de familie
 30. Cosmin-Mihai Modreanu, medic specialist medicină de familie
 31. Anca-Veronica Vasile, medic specialist medicină de familie
 32. Lăcrămioara Cârstea, medic specialist medicină de familie
 33. Andreea Maria Tăbăcaru, medic specialist medicină de familie
 34. Nestor Tache, medic generalist
 35. Dragoș Ioan Fota, medic generalist
 36. Lavinia Ispas, farmacist
 37. Iulia Florică, farmacist
 38. Maria Anca Muntean, farmacist
 39. Andrei-Gabriel Dumitrașcu, farmacist
 40. Mihaela Voinea, farmacist
 41. Carmen Leonte, farmacist
 42. Dragos Dinulescu, medic dentist
 43. Mircea Pușcașu, medic dentist
 44. Ștefan Vasile Ștefănescu, medic dentist
 45. Cristina Metea, medic dentist
 46. Iulia Popescu, medic dentist
 47. Viorel Negulescu, medic dentist
 48. Daniela Dumitrescu, medic dentist
 49. Laurențiu Gheorghe, medic dentist
 50. Galina David, medic dentist
 51. Alina Gabriela Iordache, medic dentist
 52. Mihaela Domuță, medic dentist
 53. Constanța Hudema, medic dentist
 54. Brândușa Câmpean, medic dentist
 55. Mădălina Ruxanda, medic dentist
 56. Diana Lazea, medic dentist
 57. Suciu Tănăsie, medic dentist
 58. Irina Coliban, medic dentist
 59. Rareș Limboșeanu, medic dentist
 60. Daniel Aninoiu, medic dentist
 61. Andra Ioana Viciu, medic dentist 
 62. Alexandru Ciorcilă, medic dentist
 63. Oana Limboșeanu, medic dentist
 64. Imola Török, medic dentist
 65. Georgeta Bota, medic dentist
 66. Cornelia Gheorghiu, medic dentist
 67. Alexandru Stănescu, medic dentist
 68. Ioan Sperling, medic
 69. Danialina Lepădatu, medic 
 70. Ana Zafiu, medic pensionar
 71. Ioan Zafiu, medic pensionar
 72. Iulia Urzica, asistent medical principal
 73. Cornel Cătălin Magda, asistent medical generalist
 74. Elena Stavilă, medic pensionar
 75. Nina Ursu, asistent medical generalist
 76. Marinela Florentina Cozma, asistent medical (Anglia)
 77. Geanina Chelaru, asistent medical (Anglia)
 78. Zoica Dina, medic dentist
 79. Anamaria Florina Codreanu, medic dentist
 80. Ghizela Bodor, medic dentist
 81. Daniela Dumitrescu, medic dentist
 82. Crina Mondoca, farmacist
 83. Monica Paraschiv, farmacist (Ungaria)
 84. Anca Ormenișan, farmacist
 85. Svetlana Grigoriță, medic generalist (Italia)
 86. Ramona Munteanu, medic de familie (Spania)
 87. Ana Gora, medic de familie (Franța)
 88. Irene Rădășan, medic specialist medicină de familie
 89. Cristina-Patricia Rojas, medic specialist endocrinolog
 90. Laura Răcilă, medic specialist psihiatrie pediatrică
 91. Diana Ulkusal, medic primar recuperare medical
 92. Ida Berar, medic radiolog (Franța)
 93. Marieta Carmen Toma, medic primar anatomopatolog
 94. Oana Mihaela Secară, medic primar igienă
 95. Raluca Coman, medic primar igienă
 96. Iorgu Dragoș Matei, medic specialist psihiatru
 97. Ana-Mia Petcoviciu, medic specialist neurochirurg
 98. Cristina Ardelean, medic specialist oncolog
 99. Adrian Ilie, medic primar psihiatru
 100. Radu Nevinglovschi, medic primar psihiatru
 101. Otilia Dobîrcianu, medic primar de chirurgie plastică
 102. Maria Dan, medic primar medicină de laborator
 103. Daniela Voicu, medic primar endocrinolog
 104. Elena-Sabina Simulescu, asistent medical generalist
 105. Georgiana Guiu, asistent medical generalist
 106. Ioan Dorin Udrea, asistent medical generalist
 107. Costin Ivan, asistent medical generalist.*

În completare, Sporttim inserează mai jos consemnări publicate în trecut în aceste pagini cu trimiteri spre luări de poziție similare ale altor grupuri de medici, din străinătate. Clic pe titluri pentru accesarea articolelor.

I

”Scrisoare deschisă de la medici și profesioniști din domeniul îngrijirii sănătății către toate autoritățile și mass-media din Belgia”, accesibilă aici în cadrul website-ului ”Medici pentru o dezbatere deschisă”, Docs4opendebate. Publicată în limba engleză, cu tot cu o bibliografie cu 51 de referințe.

II

”Zeci de medici de frunte v-au implorat să puneți capăt lockdown-urilor”: pledoarie argumentată cu date statistice concrete despre efectele ”măsurilor”. Reacția premierului? Peste 101 minute îl exclude pe semnatar dintre membrii grupului parlamentar

III

VIDEO 28′ cu explicațiile unora dintre cei peste 100.000 de doctori și angajați în profesiunea medicală uniți împotriva vaccinării anti – Covid-19. ”În primul rând a nu fi numit un vaccin, prin lege e văzut drept ceva experimental, ca agent investigativ”. Peste 60.250 doctori și profesioniști din activitatea medicală semnatari ai scrisorii deschise a ”Alianței Mondiale a Doctorilor” către cetățenii și guvernele lumii: ”Solicităm imediata și permanenta renunțare la măsurile de lockdown”

IV

”E ca un Hiroshima-Nagasaki al testului Covid”: se solicită retragerea lucrării de la baza aplicării în lume în 2020 a protocolului testării RT-PCR. Raportul oficial revizuit ”10 erori fatale la nivel molecular și metodologic cu consecințe ca rezultate fals pozitive”, trimis Eurosurveillance de oameni de știință din lume grupați în proiectul ”Știința împotriva panicii crizei Covid”. Documentele

V

Președintele Academiei Mondiale de Științe și Tehnologii Biomedicale, carte despre virusul modificat genetic în laborator: ”Crearea unui vaccin, extrem de puțin probabilă”. În schimb asta e ”fake news”, și anume întreaga ”narațiune oficială”, o ”pLandemie” da capo al fine: 640 de doctori europeni organizați pentru a investiga supralicitarea crizei de către autorități

VI

VIDEO. Medic: ”Solicit să ni se ceară scuze! Am spus adevărul și nici care n-ați ascultat, ci doar ne-ați luat în derâdere, ne-ați ridiculizat, ne-ați cenzurat și i-ați lăsat să moară! Și ce spun oare acum toate studiile!?”

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 4 = patru

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: