Ora premierilor, găzduită de Primăria Timişoara la Teatrul Naţional

Pe o mai remarcabilă scenă decît în comparaţie cu tradiţia ultimilor ani, în care festivităţile de premiere erau găzduite în sala de plen a Consiliului Local, Municipalitatea Timişoara va organiza mîine Gala Excelenţei pe 2012 pentru performerii sportivi şi antrenorii lor în Sala Teatrului Naţional Timişoara.

Este vremea bilanţurilor şi momentelor festive, iar joi 13 decembrie deopotrivă elevi, profesori, studenţi, tineri cercetători şi sportivi localnici vor fi recompensaţi pentru reuşitele înregistrate în cursul acestui an.

Astfel, de la ora 16, în Sala Teatrului Naţional Timişoara vor fi premiaţi sportivi cu performanţe în plan internaţional şi naţional la discipline sportive individuale olimpice şi neolimpice, se va decerna titlul de cel mai bun sportiv al municipiului Timişoara şi vor fi premiaţi cei mai buni antrenori cât şi cea mai buna echipă la individual.

Va fi totodată acordat titlul de ’’Cel mai performant club polisportiv în anul 2012’’, se vor înmîna premii pentru întreaga carieră cât şi premii pentru proiecte sportive în comunitate şi vor fi acordate premii pentru echipele feminine şi masculine de juniori şi seniori.

 

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × = 21

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: