Sloturi noi online apărute în luna noiembrie din 2020

Diamond Inferno este un joc cu un aspect clasic, dar cu o combinație de caracteristici moderne în niciun fel inferioare celorlalte sloturi actuale.

Diamond Inferno este format din role de 5×3 cu 20 de linii active și aveți posibilitatea să extindeți zona de joc până la 5×6 role cu 50 de linii active. Simboluri Wild, re-rotiri, Scatter și multiplicatori – este o colecție excelentă de caracteristici, iar potențialul câștigător este excelent – datorită acestor caracteristici la jocuri ca la aparate cu fructe gratis pe slotsUP Romania. Acest joc poate plăti până la 11.750 de ori miza, ceea ce este impresionant din toate punctele de vedere. RTP de 96,6% este, de asemenea, foarte impresionant!

Diamond Inferno – Caracteristici

În primul rând, ar trebui menționată zona de jocuri de noroc, deoarece nu funcționează exact așa cum v-ați aștepta, fiind un clasic în anumite privințe. Începeți cu role 5×3 și 20 de linii, ceea ce este un aspect foarte obișnuit. Cu toate acestea, atunci când jocul își declanșează re-rotirile, primești rânduri de simboluri suplimentare și 10 linii noi, astfel încât, după mai multe runde de victorii repetate, să obții până la 5×6 role și 50 de linii de plată active.

Re-rotirile sunt declanșate după fiecare combinație câștigătoare și se opresc atunci când nu mai există victorii noi.

Odată ce ați atins dimensiunea maximă a zonei de joc, veți obține în schimb multiplicatori mai mari. Se schimbă la multiplicatorii 2x, 3x, 5x și 10x, care se aplică doar re-rotirilor în care sunt activi

Wilds vă vor ajuta atunci când încercați să formați combinații și să declanșați re-rotirile.

Și există o altă caracteristică – un Scatter. Cu simbolul scatter jocul declanșează premii în bani. Simbolul de Scatter este prezent pe cele trei role din mijloc și toate cele trei sunt obligate să primească o recompensă. În funcție de linia în care apare simbolul scatter, fiecare scatter individual vă aduce un premiu, între 1 și 20 de ori pariul. Dacă primești toate cele trei scatters pe a 6-a linie în timpul redării, poți obține de 60 de ori pariul.

Dragon’s Fire Megaways

Cum se joacă? Reguli și simboluri speciale

Dragon’s Fire Megaways ™ este un slot video de jocuri video fantastic dezvoltat de Red Tiger, aceeași companie de jocuri care a lansat Mystery Reels Megaways ™ și Paddy Power Gold Megaways ™ Calitatea jocurilor lor a câștigat acestui dezvoltator o bună reputație, care acum revine cu un alt lansare puternică în seria Megaways ™. Această mașină de jocuri fantezie este amplasată într-un bârlog de balaur și tezaurul este la îndemâna ta – chiar în spatele dragonului teribil. Slotul vă oferă șansa de a lua o parte din ea și de a scăpa de ea!

Dragon’s Fire rulează pe mecanica Megaways ™, ceea ce înseamnă că fiecare rotație produce un rezultat dinamic. Rola afișează 2-7 simboluri pe rotire, câștigul maxim la Megaways ™ fiind de 117.649.

Slotul nu are funcția de rulare în cascadă, ceea ce este foarte frecvent în jocurile din serie. Cu toate acestea, oferă două caracteristici bonus aleatorii care fac jocul mult mai interesant. Prima dintre aceste caracteristici este Fire Blast. Această caracteristică arată o animație excelentă a dragonului care se sprijină pe spatele tamburului. Monstrul înfricoșător te ajută să câștigi mare scuipând foc pe role și lăsând doar simbolurile Free Spins și Wild. În acest fel, este mult mai ușor să obțineți câteva combinații câștigătoare!

O altă caracteristică specială a jocului este multiplicatorul oului dragonului. Poate ați observat un ou roșu de dragon în colțul din dreapta jos al rolei. Cu fiecare reacție câștigătoare multiplicatorul crește cu x1 și valoarea sa este nelimitată! Numărul multiplicatorilor este resetat la zero la prima rotire care nu câștigă. De asemenea, puteți obține un Dragon Eye Boost, care crește multiplicatorul cu x10 într-o singură tură.

Tunetul Atlantidei

Cu Slotul Atlantis Thunder Kalamba puteți intra în legendarul regat sub mare. Nu doar grafica și simbolurile grozave ale lui Neptun și tot felul de animale oceanice vă așteaptă, dar, desigur, și o mare șansă de a deveni un câștigător. Slot-ul funcționează cu 6 role și folosește un model de 3-4-5-5-4-3 rânduri. Veți găsi 4 jackpot-uri cu ratinguri diferite, rotiri gratuite, multiplicatori, așa-numita funcție hyper bonus și multe altele.

Funcția Hyper Bonus vă permite să vă catapultați direct în rotirile gratuite Atlantis Thunder cu multiplicatori recompensatori printr-o miză sporită. Modul convențional este de a utiliza simbolurile bonus. Pentru a începe rotirile gratuite trebuie să obțineți 3 sau mai multe dintre ele. De-a lungul jocului, ai șansa să lovești unul dintre cele 4 jackpoturi – Bronz, Argint, Aur sau Platină. Acestea cresc continuu prin pariurile tale.

Atlantis Thunder are oferta potrivită pentru aproape fiecare tip de jucător. Începătorii vor beneficia de o gamă largă de opțiuni de pariere, profesioniștii se vor bucura de redarea automată, iar pentru rolele mari există 4 jackpoturi tentante. Într-adevăr, acestea din urmă și toate celelalte oportunități de câștig sunt, desigur, extrem de interesante pentru toate grupurile. În afară de jackpot-uri, există o selecție bună de rotiri gratuite, multiplicatori și wild-uri, care pot face, de asemenea, să vă sune casa de marcat.

 

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− cinci = 2

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: