Specialist în medicina materno-fetală, SOS despre infertilitatea post-vaccinare: „E tocmai pe baza datelor lor şi e cea mai masivă şi letală procedură medicală ce a fost lansată în istoria medicinei. Au minţit o lume întreagă că vaccinarea ar fi sigură la femei însărcinate. Au cumpărat cu bani sute de sectoare de activitate pentru promovarea vaccinării”

Într-un interviu video online în exclusivitate cu RAIR Foundation USA, cu durata de peste 75 de minute şi accesibil aici, doctorul în medicină James A. Thorp (70 de ani), cu 44 de ani de experienţă în obstetrică şi ginecologie, certificat şi în medicina materno-fetală, cu aproape 8.000 de paciente anual, subliniază că dovezile vătămărilor sunt indubitabile în legătură cu fatalităţile post-„vaccinare” anti-Stupid-19 respectiv cu afectarea ireversibilă a fertilităţii, iar datele sunt conforme tocmai informaţiilor din documentaţia celor de la Pfizer, pe care comerciantul de produse şi-ar fi dorit-o a nu fi dezvăluită opiniei publice vreme de 75 de ani. 

Şi normal ca ofertanţii de produs să nu dorească dezvăluirea informaţiilor, ci tăinuirea lor, pentru că aşa-zisa „vaccinare” demarată în decembrie 2020 echivalează cu cea mai letală procedură medicală din istorie, nefiind vorba nici măcar despre un experiment, pentru că un experiment ar presupune prin însăşi noţiunea sa un test ale cărui rezultate sunt necunoscute şi urmează a fi identificate, dar despre o urzeală premeditată de depopulare forţată şi sintetizare spre transumanism.

Rata în declin a fertilităţii speciei umane era oricum îngrijorătoare chiar şi înaintea “pLandemiei” Stupid-19, dar respectivele date sumbre premergătoare începerii anului 2020 pălesc actualmente în semnificaţie în raport cu magnitudinea efectelor secundare cu care s-au confruntat femei din întreaga lume odată cu înţepările cu serul ARN mesager, consecinţe binecunoscute celor de la Pfizer încă din capul locului, după cum explică în interviu medicul David A Thorp, specializat pe cazurile pacientelor de mare risc obstetric: “E pe baza datelor tocmai de la Pfizer, pe care încercau să le ascundă deoarece ştiau că e un produs letal. Au încercat să nu fie făcute publice pe 75 de ani, un judecător federal decizând să fie declasificate şi accesibile publicului.”  

Conform datelor de la pagina 7 a documentaţiei celor de la Pfizer referitoare la perioada de la startul aşa-zisei „campanii de vaccinare” din decembrie 2020 până la sfârşitul lui februarie 2021, au fost înregistrate 1.223 de decese, “ceea ce înseamnă peste 100 pe săptămână. E cea mai masivă şi letală procedură medicală ce a fost lansată în istoria medicinei, sau cum vreţi să mai numiţi acest demers, că e un dispozitiv medical, o terapie medicală, un vaccin, un medicament. Vă provoc să găsiţi şi identificaţi o altă intervenţie medicală care să fi fost demarată şi să omoare mai mult de 100 de oameni săptămânal”, după cum a mai spus Thorp în interviu.

Cu menţiunea că este mai mult decât probabil ca estimările să subevalueze numărul celor decedaţi, dat fiind că guvernul celor de peste Ocean decidea la vremea aceea că doar cei care se aflau la peste două săptămâni de la data celei de-a doua inoculări erau consideraţi ca fiind complet „vaccinaţi”, ori “marea majoritate a celor care au decedat – peste 80% – au avut parte de tragicul sfârşit în primele două săptămâni după înţepare, un număr mare în chiar primele două zile de la vaccinare.” 

James Thorp susţine în interviu că a întrezărit urzeala cu mult înainte: “Ştiam că e o fraudă cu vreun an înaintea începerii campaniei, sau chiar şi mai demult, deoarece n-a existat vreodată un fundament raţional pe care să-l lansezi la femei însărcinate. Şi ştiam că într-acolo vor îndrepta lucrurile, ştiam şi aveam informaţii în acest sens la vremea respectivă.”

Un alt semn care dădea în mod clar de gândit celor în cunoştinţă de cauză a ţinut de campania împotriva hidroxiclorochinei: “Am folosit-o vreme de mai bine de 40 de ani în sarcini; unul dintre cele mai sigure şi eficiente medicamente de pe piaţă la ora actuală. CDC şi FDA recunoşteau asta. Aşa încât de ce au schimbat brusc şi dintr-odată naraţiunea în acest caz? De ce au scos-o dintre substanţe în ţări precum Franţa cu un an înaintea începerii pandemiei?”

Deşi a publicat sute de lucrări de cercetare şi a depus de două ori mărturie în faţa Senatului SUA, publicând alte aproape 30 de lucrări de la începerea aşa-zisei „pandemii”, James A. Thorp a ajuns să fie atacat tocmai de American College of OBGYN, de American Board of Obstetrics and Gynecology şi de Society of Maternal-Fetal Medicine: “Culme a ironiei, aceste 3 organizaţii care m-au onorat de-a lungul întregii cariere, acum mă atacă şi ameninţă. Le-am ameninţat naraţiunea. Am respins categoric naraţiunea guvernamentală, naraţiune politically correct ce a fost falsificată. Am fost strigat în toate felurile, înjurat în toate chipurile, iar acum încearcă să-mi retragă licenţa şi certificarea. Dar sunt aici să vă spun că nu mi-e frică de moarte. Ce mi-e frică e să nu onorez jurământul de credinţă către Dumnezeu, către pacienţi şi Jurământul lui Hipocrate. Nimic despre această acţiune oribilă nu este constituţional sau legal. Fiecare dintre aceşti indivizi sunt ucigaşi şi trebuie numiţi ca atare. Bineînţeles că toată munca de cercetare a fost pe propria cheltuială şi în afara orelor de serviciu”, asta în vreme ce „Department of Health and Human Services” a creat o nouă agenţie, COVID-19 Community Core, “prin care a distribuit 13 miliarde de dolari către 274 de sectoare sociale, corupându-le cu bani pe fiecare în parte, împrumuturi nerambursabile dacă întruneau înţelegerile contractuale, legate de promovarea vaccinării. Aşa încât, fiecare sector social a fost cumpărat cu bani, incluzând toate agenţiile medicale, spitalele, organizaţiile medicale, American Board of Obstetrics and Gynecology, American College of OBGYN, Society of Maternal-Fetal Medicine; toate au primit sume mari şi nedivulgate pentru promovarea falsei naraţiuni şi pentru a omorî pacienţii pe care se presupunea că îi protejează.” 

Thorp atrage atenţia la conţinutul paginii 12 a documentaţiei celor de la Pfizer, înfăţişând pericolul clar şi real al aşa-zisei “vaccinări” pentru femeile însărcinate. “Ei fac referinţă la avorturi spontane – de preferat, pierderi de sarcină, contracţii uterine în timpul sarcinii, rupturi premature ale membranelor, avorturi, sarcini pierdute, decese fetale, alte evenimente clinice, excrescenţe fetale anormale. Iar când tragi linie, la urma urmei, constaţi că doar un bebeluş a supravieţuit dintre acei 274. Ei ştiau că e letal în sarcină. Dacă a omorât 1.223 de persoane – peste 100 pe săptămână, la începerea campaniei, atunci de ce l-ai mai forţa pe pielea celei mai vulnerabile populaţii din lume, cea a pacientelor însărcinate?”  

Nu numai doctorul Thorp, dar şi alţi medici precum Sasha Latypova, un biochimist „veteran” cu 30 de ani vechime în industria vaccinurilor şi farmaceutică, la care a şi făcut referire în interviu, deţin dovezi bazate pe documente interne în sensul că guvernul a şters  fraudulos deznodăminte negative în studiile toxicologiei reproductive a femeilor însărcinate, date la dispoziţia lui Latypova atât de la Pfizer cât şi din asemenea studii, cu consecinţe teribile, “de care ei au fugit, minţindu-i pe americani şi pe oamenii din întreaga lume prin a spune că nu-i nimic de constatat, că totul conferă asigurări. Când ceea ce au găsit de fapt în aceste studii ţinea de un număr incredibil de mare de sarcini pierdute, de malformaţii, incluzând absenţa creierului, a craniului, a ochilor, severe malformaţii costale, tot felul. Aşa încât, dacă aş observa aşa ceva în orice studiu toxicologic de reproducere, n-aş mai prescrie niciodată vreo medicaţie, nu că dacă sau parcă. Nu doar că au minţit zicând că-s sigure, dar pe deasupra le-au mai şi publicat.” 

În privinţa fertilităţii femeilor care nu sunt însărcinate, James A. Thorp n-are date clare dar în schimb suficiente indicii pe post de avertisment. Astfel, într-o lucrare publicată în Gazette of Medical Sciences în aprilie 2022, în urmă cu un an, principalul autor Tiffany Parotto, fondator al mycyclestory.com, semnalează modificări menstruale majore, conform rapoartelor din partea a mii şi mii de femei, una ieşind în special în evidenţă, sub forma unui fenomen în baza căruia ciclul menstrual se reduce la o bruscă hemoragie profundă, ceea ce a fost consemnat în jurnalele medicale de mai puţin de 40 de ori în ultimii 109 ani. Iar mycyclestory.com a semnalat rapoarte ale 292 de asemenea cazuri din 2021. 

Mai mult, fenomenul s-a făcut remarcat atât la femeile vaccinate, cât şi la cele nevaccinate: “Ceea ce am descoperit e că marea majoritate a nevaccinatelor a venit în proximitatea cuiva vaccinat, fie în casă sau la lucru, fie în plan social, cu 3 până la 5 zile înaintea instalării severelor anormalităţi menstruale. Ceea ce ne spune că e o mare problemă cu transmiterea de la vaccinate la nevaccinate în sensul cauzării tulburărilor menstruale.”

S-a mai semnalat transfecţia şi de la mame la noii născuţi, cel mai probabil ca urmare a prezenţei nanoparticulelor lipide în laptele mamar, alt aspect în privinţa căruia aşa-zisele „autorităţi” de reglementare au indus în eroare: „Ni s-a spus o mare minciună, iar ei ştiau că mint. Vaccinul nu rămâne în braţ. De la minute la ore, nanoparticulele lipidice sunt în circuitul sanguin. Traversând absolut orice barieră ştiută a organismului, toate fiind rupte. Totul merge care încotro, deoarece astfel a fost planificat să acţioneze cu decade în urmă: să poarte otrava către tumori în tot corpul.”

Aceste nanoparticule se adună în ovare şi in testicule. “Sunt extrem de toxice pentru sperma progeniturilor şi pentru ovulul progeniturilor. De asta şi avem această masivă reducere a fertilităţii. E o uriaşă creştere a infertilităţii, din această cauză, nu doar a anormalităţii ciclurilor menstruale, dar datorită otrăvirii ovarului şi spermei.”

Iar Thorp pune clar punctul pe i, nu doar că transfecţia de la vaccinaţi la nevaccinaţi este un fapt indubitabil, dar că Pfizer şi Moderna aveau cunoştinţă despre această răspândire: “Ce le-au spus vaccinaţilor dar nu şi restului lumii!? Celor vaccinaţi în acele studii li s-a spus să nu vină în proximitatea femeilor însărcinate şi să nu întreţină relaţii intime cu persoanele nevaccinate. Aşadar şi-au protejat participanţii la studiu, dar după aceea tot au demarat campania de vaccinare în masă a populaţiei.”

Pentru „oamenii de bine” care, în ignoranţa lor, datorată inconştienţei ce ţine de absenţa conştiinţei spirituale, şi-au dat ochii peste cap în ultimii 3 ani cu prejudecata imposibilităţii ca o publicaţie de sport să facă referire la tematici care n-ar privi-o, doar câteva întrebări.

Nu sunt cumva şi sportivii, cei din lumea arenelor, mai întâi şi în primul rând fiinţe umane, susceptibile urmărilor nefaste ca urmare a manipulării puse la cale de „sistem” prin „naraţiunea oficială”, de fapt o propagandă de dezinformare?

N-a fost oare tocmai grosul presei generaliste trâmbiţa-trompetă a acestei odioase dezinformări din partea aşa-ziselor „autorităţi”, preluându-le pe nerăsuflate şi pe pilot automat, contracost, în baza unei corupţii „de milioane”, toate comunicatele de presă cu potenţial vătămător şi tragic pentru sănătatea publică?

Este cumva exclus ca o publicaţie de nişă din domeniul sportiv să se documenteze pe baza unor dovezi şi date oficiale explicite, şi să fie implicit bine informată, de fapt mult, mult mai bine informată decât mass-media generalistă – doar o javră în lesa „sistemului”?

Scrie undeva şi sunt dovezi irefutabile în acest sens că marea majoritate a presei ar trebui fără doar şi poate să fie neapărat bine informată şi să disemineze implicit cu echidistanţă şi bună credinţă informaţiile adevărate şi reale? Răspunsul? „Ştirile” din partea lor sunt de fapt pure minciuni prefabricate iar „emisiunile informative” sunt doar astfel denumite, dar în fond „divertisment pentru mase” – propagandă curată.

Şi-atunci, dacă lumea sportului e şi aceasta periclitată, ca parte a vieţii sociale, iar o publicaţie de nişă are datele corecte, reale şi adevărate, în vreme ce mass-media mituită îşi trădează menirea şi înşeală publicul, prin minciună, dezinformare şi omitere, de ce n-ar fi cazul ca un jurnal de sport să nu preia îndatorirea întinată de presa generalistă, aceea de a informa publicul?   

Dacă n-ar fi fost pusă la cale mascarada care afectează şi activitatea sportivă, iar dacă presa gereralistă şi-ar fi îndeplinit îndatoririle pentru care ar trebui de fapt să activeze, acelea de a informa şi nu de a dezinforma în masă, atunci nici o publicaţie de sport nu s-ar fi sesizat pentru a face în spiritul unei cauze drepte treaba lăsată baltă fără moralitate de alţii, mituiţi pentru a închide ochii şi a deversa verzi şi uscate.  

Nu sunt şi tinerele sportive potenţiale viitoare mame? Ba bine că nu. Iar citirea unui asemenea articol le-ar putea pune în gardă, mult mai mult decât toate mizeriile deversate parşiv de presa generalistă.

Autoarea consemnării pe marginea interviului acordat de James A. Thorp lui RAIR Foundations USA, Miranda Sellick, este caracterizată printre altele de către site-ul din SUA ca fiind „conştientă imediat după ce diversiunea covid a fost lansată la nivel mondial că nu era ceea ce părea a fi.”

   

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − patru =

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: