Sportul este plin de elevi și studenți, cu numeroși practicanți copii, juniori, tineri și seniori pe băncile școlii și universității. Chiar poate fi sportul de-acord cu abominațiunea Ministerului Sănătății pentru anul de învățământ 2020-2021?

Ditamai contradicția paradoxală, ca ”modelul suedez”, altădată mult admirat și slăvit, să fie actualmente evitat pe cât posibil în discursul public din România în ceea ce privește abordarea așa zisei epidemii, trecut cu vederea, omis tacit și ignorat, ceea ce spune de fapt totul despre tendințele din spațiul carpatin. Căci scandinavii, fără a se izola vreo zi în locuințe în acest an și fără a apela la tragicul set de binecunoscute măsuri lipsite de fundament, justificări și dovezi de ordin științific, medical și din cercetare, și-au văzut normal de viață cu un infim impact din partea ”virusării”, din contră, prosperând economic. În România în schimb, niște autorități decidente trădătoare de țară și ale poporului au aplicat de 5 luni niște politici de inginerie socială fără bază și argumentație științifică, medicală, sanitară și din cercetare, contribuind la slăbirea sistemului imunitar al oamenilor și îmbolnăvirea implicită a cetățenilor, aberante măsuri periclitând sănătatea pentru care ”aleșii” ar trebui să dea explicații, socoteală și să fie judecați, dar înainte de toate placați ferm pentru a nu mai persevera în abominațiuni, ultimele, legate de pregătirea tot sub satârul fricii și a noului an de studiu. Iar cum lumea sportului este plină de elevi și studenți, cu numeroși practicanți copii, juniori, tineri și seniori pe băncile școlilor și universităților, întrebarea este cât se poate de legitimă: chiar poate fi sportul de-acord cu absurditățile Ministerului Sănătății pentru anul de învățământ 2020-2021?

Fără doar și poate, deoarece se lasă la fel de dezinformat și păcălit precum numeroșii cetățeni care n-au nici cel mai mic acces la dovezile verificabile din surse pertinente ce demontează ”narațiunea oficială”, surse cu credibilitate despre care nici măcar n-au habar că ar exista, plecându-și în schimb urechea strict către propaganda mediatică, uriașă minciună de la A la Z a unei infernale mașinării. 

”Criza” înadins prefabricată în 2019, pretextul perfect pentru ”reacțiile” și ”soluțiile” astfel ticluite de sforari ca parte a aceluiași plan încât să erodeze pe moment și ireversibil în timp mersul firesc al celor lumești pe pământ, un complot în toată regula, și nici vorbă de vreo ”teorie”, cum psihopații care controlează ”narațiunea oficială” țin morțiș a discredita orice fel de argument rațional venind în contradicție cu conspirația oneroasă a ocultiștilor. 

Este dovedit științific fără nici o discuție că purtarea măștii nu doar că este ineficientă ca măsură de combatere a acestei așa-zise epidemii, dar periclitează din mai multe puncte de vedere starea de sănătate a populației, la nivel individual și colectiv, putând constitui un factor de generare, răspândire și alimentare a bolilor. În aceste condiții, și cu atât mai mult cu cât este vorba despre copii și tineri, se poate aminti în cazul acestor politici de inginerie socială fără acoperire medicală despre însăși periclitarea viitorului generațiilor de mâine, ceea ce echivalează cu crime împotriva umanității și genocid.

Copii și adolescenți cu mască pe gură și nas zi de zi pentru ore în șir în procesul de învățare!? Abordare nu doar detrimentală ci de-a dreptul criminală ca impact în timp, având în vedere că generațiile de mâine sunt în plină dezvoltare a funcțiilor fiziologice, dezvoltare impietată de o asemenea decizie aberantă. Mai mult, procesul de asimilare a cunoștințelor va avea fără doar și poate de suferit din cauza aceleiași obligativități fără pic de justificare și argumentație științifico-medicală, oxigenarea insuficientă a creierului ca urmare a unui nefiresc mod de respirație lipsit de naturalețe mergând mână în mână cu subminarea capacității de învățare a celor de pe băncile instituțiilor de învățământ.

Tot în acolada afectării sistemului imunitar al oamenilor intră și ridicola emanație a ”distanțării sociale”, distanțare fizică la toleranțe care mai de care în funcție de gradul de aberație al sistemului autoritar ”de la butoanele” societății, din nou, o măsură care nu numai că nu aduce beneficii în planul sănătății populației, dar din contră, crează în timp premisele instaurării unui cadru favorabil apariției bolilor.

Prin ceea ce s-a pus deja în aplicare și este anunțat și în continuare, inclusiv în privința noului an de învățământ, România este pe pilot automat pe un drum complet greșit, urmat voit și înadins cu concursul decisiv al unor forțe transfrontaliere care nu dau niciodată socoteală, și nu neapărat strict din prostia și ignoranța verificabilă peste ani a unor autorități interne total lipsite de credibilitate, de astă dată fiind intensificată și amplificată îmbolnăvirea incrementală și deja declanșată în noul mileniu a marii mase a populației, cu țintă directă generațiile de mâine, vizate supunerii și controlului într-un sistem dictatorial, susceptibile spălării pe creier și îndoctrinării.

Variantele dezbătute de decidenții ”de la centru” în privința începerii noului an de studii dezvăluie anormalitatea în care a fost aruncată societatea românească, anormalitate țintind acum direct la baza sistemului de învățământ, printr-un set de măsuri ce pune în pericol major bunăstarea generațiilor de mâine. Se pomenește până și de separatoare între băncile sălilor de clasă sau de ora în plus de Educație Fizică și Sport sub formă online, amintite fiind și alte aberații în privința desfășurării orelor de Educație Fizică și Sport. Cum că ar trebui limitate la activități care nu ar impune un efort mediu/intens sau că s-ar impune obligativitatea menținerii distanței fizice de minimum 1,5 metri, norme care pur și simplu dezintegrează noțiunea de educație fizică și sport. Ca un fel de concesie, decidenții stipulează că n-ar mai fi indicată purtarea măștii în ”ora de Sport” în cazul păstrării distanței fizice, totul constituind de fapt o aberație de la cap la coadă. Indicat ar fi ca decidenții să se controleze în grup la cap pentru emanațiile etalate cu aerul de eminenți prelați din tagma ”Fratele mai mare”.  

Iar toate aceste abominațiuni în numele așa zisei combateri a unei presupuse epidemii,  combatere care a fost otrăvitor inoculată sub imperiul fricii dar în absența justificărilor de ordin științific unor populații ușor de constrâns și lipsite de reflexele firești ale unei societăți civile sănătoase. România este la cheremul strategiei neverificate și letale a unor executanți orbește ai simulării experimentului pe viu de aplicare a unui scenariu în situație de criză, în acest caz un atac bioterorist, având drept scop implementarea unui sistem dictatorial de control ca pasaj pe calea condiționării lumii după canoanele noii ordini mondiale.

Este evident că, în toată această paranoică psihoză colectivă, organismele direct și indirect responsabile în legătură cu deciziile privitoare la desfășurarea noului an de studii sunt mai mult sau mai puțin la unison pe aceeași voce, a se citi în mare eroare, valabilă și în cazul MTS sau COSR, setul hotărârilor preconizate creând premisele unei catastrofe umanitare în timp, cu efecte peste ani care vor fi aruncate în spatele oamenilor de rând, expuși unor drame și tragedii pe cale de conturare. S-ar mai putea vorbi cel mult despre limitarea pagubelor…

Tot ceea ce se pune la cale este pe linia înrobirii omenirii în mrejele perfide ale cultului satanic mondial ce o posedă, însuși simbolismul purtării măștii fiind parte a ritualului inițiatic de inducere a maselor în ocultismul controlorilor din umbră, pas premergător de acomodare în ideea vaccinării obligatorii a populației, linie finală de demarcație între pe de-o parte natural și firesc iar pe de altă parte expunerea organismului la modificări genetice.

Totul este o colosală farsă de proporții în numele ”siguranței colective” și ”grijii pentru om”, vorbe goale din ”narațiunea oficială” dar cu mare trecere în percepția denaturată a idioților utili, disonanță cognitivă, fiind greu de crezut că societatea civilă din arena sportivă va avea discernământul și tăria de a lua atitudine în fața agravantei periclitări a propriilor practicanți care vin de pe băncile unităților de învățământ. Ceea ce nu o poate scuti de recepționarea întrebării dacă sportul chiar poate fi de-acord cu abominațiunile Ministerului Sănătății pentru anul de învățământ 2020-2021. Se pare că da, chiar ar putea fi de-acord fără măcar a clipi, după noi potopul, consecințele abordărilor de astăzi urmând a se revărsa negativ în timp peste ani, fără însă a se sesiza legătura de cauzalitate la vremea respectivă. Va fi oricum prea târziu iar sforarii de-atunci vor pune problema exact în așa fel încât să atribuie culpa ”vinovaților fără vină”. Alte mistere neelucidate și ”dosare” a căror rezolvare trenează peste decenii, precum suntem obișnuiți deja…

Una peste alta, societatea își merită de fapt din plin soarta pentru modul obedient pasiv și complice în care se lasă nerușinat manipulată fără filtrul rațiunii de forțe dezinteresate de binele colectiv, iar trecerea timpului va da măsura abominațiunilor implementate pe pielea românilor în 2020, de parcă n-ar fi fost oricum suficiente alte nenumărate inginerii sociale aplicate peste multe decenii unor populații așa zis educate, în fond profund naive și susceptibile condiționării, cu capul plecat și dependente de salvarea aparențelor.

Alta este atitudinea în societăți civile consolidate și capabile a-și apăra drepturile și libertățile, grupuri de cetățeni care înțeleg importanța unității ca formă de punere a piciorului în prag în fața abuzurilor luând la bani mărunți politicile guvernamentale și ”narațiunea oficială” pe tema COVID-19. Bunăoară, în Olanda, un grup de oameni de știință, medici și experți legali dau în judecată guvernul cu solicitarea întreruperii imediate a tuturor restricțiilor aplicate ca formă de combatere a așa-zisei epidemii, solicitând totodată guvernului înfățișarea datelor științifice pe care le utilizează pentru a justifica intruziunea fără precedent a statului în drepturile legale ale populației. Semnificativ în privința manipulării exersate la grad de excelență, nici urmă de date n-a fost prezentată la prima înfățișare în fața completului, judecătorul acceptând lipsa de transparență iar solicitarea legată de preluarea cazului de către un alt judecător fiind ignorată.

Dovezi implacabile și dintr-o țară vecină Olandei, Germania, prin vocea profesorului Klaus Püschel, coordonator al departamentului de Medicină Legală la Spitalul Universitar Hamburg-Eppendorf (UKE), autopsierea tuturor celor decedați în zonă cu COVID-19, peste 100 de persoane, dezvăluind concluzia că nici un deces nu a survenit de la acest virus, ci ca urmare a unor severe boli preexistente, în suficiente cazuri mai multe afecțiuni în dreptul aceluiași pacient, media celor trecuți în neființă fiind de 80 de ani: ”În aceste situații sistemul imunitar este slăbit și nu poate reacționa în mod adecvat”. În consecință, Püschel subliniază că abordarea situației din partea autorităților este ”complet exagerată”, apreciind ”narațiunea oficială” ca fiind ”total nepotrivită”. În opinia profesorului, frica de virus este exagerată iar COVID-19 este o boală fără periculozitate în comparație cu alte afecțiuni cu care se confruntă populația. Însă, precum în toate luările de poziție care nu rezonează cu ”narațiunea oficială”, vocea obiectivă cu valoare științifică este trecută cu vederea și ignorată de mass-media, caz și al conferinței de presă susținute de asociația spaniolă ”Medicină pentru adevăr”, în fond un simpozion de cercetare reunind aproape 500 de doctori din Europa, ajunși la aceleași concluzii, fără nici cel mai mic ecou în spațiul carpatin.

Și peste Oceanul Atlantic sunt organizații care luptă împotriva cenzurii amplificate odată cu derularea scenariului de criză legat de pandemie, Children`s Health Defense, ”Apărarea sănătății copiilor” chemând în judecată facebook pentru cenzură și nu numai. 

Se ia fără doar și poate atitudine dar mai nimic nu ”transpiră” în România, asfixiată de cifrele morții și narațiunea fricii, set zilnic de informații care strecoară spre final semnificativul aspect că numărul deceselor de la COVID-19 fără comorbidități este echivalent cu zero, maxim unul-doi morți. De fapt, la nivel mondial, rata fatalității de la ”virusul ucigaș” este inferioară infimului 0,01%, altfel spus, că lumea supraviețuiește în proporție mai mare de 99,99 la sută așa-zisei pandemii.

Este vorba de fapt despre un amplu și intens proces de îndoctrinare la nivel mondial în vederea restructurării în rău a vieții oamenilor pe pământ, un proces care n-are de-a face cu vreo boală sau știința medicală în sine, ci cu politicile de inginerie socială și aplicarea unor lovituri de palat ziua-n amiaza mare, vizând instaurarea unei guvernări la nivel planetar asemănătoare previziunilor semnalate în timp de scriitori precum Orwell sau Huxley, însă totul strict cu consimțământul maselor.

Ceea ce se și întâmplă de fapt în România, caz în speță semnalat în această consemnare cu privire la abordarea viitorului an școlar, societatea civilă fiind inertă, fără reacție și obedientă oricăror impuneri fără nici cea mai mică justificare, fără pic de argumentare științifico-medicală, sanitară sau din sfera cercetării.

Demn de semnalat și spusele profesorului israelian Udi Qimron în interviul publicat de Yediot Ahronot și de Israel National News, republicat de thetruthseeker.co.uk, coordonatorul în devenire al Departmentului de Microbiologie Clinică și Imunologie de la Universitatea Tel Aviv subliniind că ”exista un foarte mare interes al tuturor celor care au susținut măsurile draconice din jurul lumii să spună că politicile Suediei au fost un eșec, deoarece, dacă respectivele politici aveau succes iar trilioane s-au scurs degeaba pe conductă în restul lumii fără motiv, atunci unii ar avea de dat socoteală pentru asta. De aceea se preferă peste tot în lume să se susțină că Suedia a greșit. Dar în cele din urmă adevărul a ieșit la iveală. Însă într-o lume în care decidenții, sfătuitorii lor și media ar fi fost capabili să-și admită greșeala și panica inițială ce i-a cuprins, demult am fi revenit și noi la rutina zilnică. Distrugerea în curs este datorată incapacității de a admite această eroare, în ciuda redusei mortalități a epidemiei, ceea ce este absolut scandalos. Istoria va judeca isteria. Dacă nu ni s-ar fi spus că ar fi o epidemie în țară, nici n-ați fi știut că ar fi existat o asemenea epidemie și n-ați fi făcut nimic în legătură cu asta. Iar faptul că subiectul e rulat zilnic în media întreține situația peste niște dimensiuni naturale. Dacă boala s-ar fi manifestat ca în secolul al XIV-lea, n-ați mai fi urmărit noutățile la știri, căci cadavrele ar fi fost stivuite pe străzi. N-am fost și nici nu suntem la ora actuală într-o asemenea situație.”

Profesorul Qimron a mai subliniat că o abordare înțeleaptă ar fi tocmai opusă celei aplicate la ora actuală în lume, explicând că ”aș deschide complet întregul sistem de educație, deoarece vasta majoritate a celor implicați este formată din persoane care nu se regăsesc în categoriile de risc. Desigur că este necesar a se găsi o soluție pentru profesori suferind de diabet sau cu un istoric al altor boli, dar altfel nu văd nici un motiv care să prevină activități ce încurajează economia. Nu doar pentru că le permite părinților să meargă la lucru, dar și pentru că micșorează mortalitatea pe termen lung. Și le cer copiilor și tinerilor să-și scoată măștile. Bineînțeles, e imposibil să forțezi un copil să-și dea jos masca, dar o informare adecvată și-ar atinge scopul…”

 

  

     

Acest articol a fost publicat în Sport de masă, Sport juvenil, Sport sabotat și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− cinci = 4

 


Alte articole legate de acest subiect: