Un nou cîştigător al concursului nostru „Ştii sport?…”

Cititorul Cristian Pulpă este cîştigătorul celei de-a treia ediţii a concursului cu premii “Ştii sport? MEWI te îmbracă!”, a cărui a patra ediţie demarează luni 28 mai.

Învingătorului, care a răspuns corect la toate cele 6 întrebări, îi adresăm pe această cale felicitări şi mulţumiri pentru participare, rugîndu-l totodată să ne contacteze pe adresa redacţiei pentru a intra în posesia premiului.

Înainte de a vă lansa întrebările celei de-a patra ediţii, iată răspunsurile corecte la cel de-al treilea concurs, scoase în evidenţă cu caractere îngroşate:

1. În ce an s-a dezintegrat echipa de polo pe apă ILSA Timişoara, datorită acutei crize financiare de la club?

a) 1989; b) 1999; c) 1998.

2. Care sportiv timişean a intrat ultimul între primii 10 clasaţi ai ierarhiei celor mai buni performeri judeţeni pe anul 2011 la discipline olimpice în urma declasării floretistului Alexandru Diaconu, iniţial plasat al doilea?

a) Dan Ilin; b) Sorin Vătămanu; c) Adrian Cionca.

3. Care jucători au marcat golurile triumfului lui LPS Banatul Timişoara, 3-0 cu Dinamo, în finala Campionatului Naţional de Juniori B, din 23 iunie 2011?

a) Buia şi Dobrosavlievici; b) Buia şi Filip; c) Filip şi Birău.

4. Ce loc a ocupat CSS Bega Timişoara, cu Ciprian Dîrnescu la timonă, în ierarhia finală pe 2011 a Campionatului Naţional feminin, Divizia Minivolei?

a) 4; b) 3; c) 2.

5. Cine au fost marcatorii ultimului succes polist în Liga 1, 4-1 cu Dinamo, pe 21 mai 2011?

a) Luchin, Nikolic şi Ignjatijevic; b) Luchin, Goga şi Ignjatijevic, c) Ignjatijevic, Sandu şi Chivorchian.

6. Cîte înfrîngeri a suferit RCM mvt UVT Timişoara în cursul sezonului tur-retur din ediţia trecută a Superligii în faţa primelor 3 clasate după 14 etape, şi anume Ştiinţa Baia Mare, Steaua şi Farul?

a) 4; b) 5; c) 6.

www.sporttim.ro te invită să participi la concursul cu premii “Ştii sport? MEWI te îmbracă!”, un prilej de divertisment dar şi de împrospătare a cunoştinţelor din arena sportivă.

Ştii sport? Înscrie-te, participă şi răspunde întrebărilor adresate la fiecare două săptămîni în cadrul unui nou concurs cu tematică sportivă, şi ai şansa să intri în posesia unor accesorii vestimentare din gama echipamentului sportiv, furnizate de MEWI.

Cele cîte 6 întrebări vor fi publicate lunea, la fiecare două săptămîni, participanţii avînd la dispoziţie 7 zile pentru a trimite răspunsurile alese. Cîştigător al concursului va fi desemnat concurentul care a indicat cele mai multe răspunsuri corecte, în caz de egalitate apelîndu-se la o tragere la sorţi efectuată de editori-seniori ai publicaţiei noastre.

Participantul care acumulează cele mai multe răspunsuri corecte după fiecare 4 ediţii ale concursului va fi recompensat cu un premiu special adiţional.

Succes!

*MEWI este sponsor tehnic al campioanei naţionale CSS Bega Timişoara, învingătoare în 2011 cu echipa de juniori a clubului, în Divizia Speranţe a C. N. volei masculin.

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 4 = doi

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: