”!! URGENT !!” din presa germană, cetățenilor Uniunii Europene. Ex-conducătorul comitetului de sănătate publică din Ansamblul Parlamentar al Consiliului Europei, doctorul în medicină Wolfgang Wodarg, și ex-diriguitorul cercetării pe aspecte respiratorii la Pfizer, dr. Michael Yeadon, solicită într-o petiție oficială scrisă Agenției Europene pentru Medicamente imediata suspendare a tuturor studiilor vaccinurilor anti SARS-CoV-2, în particular al celor de la BioNTech/Pfizer. Documentul moțiunii: ”Studiile să nu fie continuate…”

Specialistul pneumolog fost diriguitor al comitetului de sănătate publică din Ansamblul Parlamentar al Consiliului Europei, doctorul în medicină Wolfgang Wodarg, și fostul conducător al cercetării pe aspecte respiratorii la Pfizer, doctorul Michael Yeadon, au înscris marți 1 decembrie o aplicație către European Medicine Agency (EMA), Agenția Europeană pentru Medicamente responsabilă cu aprobarea medicamentației la nivelul Uniunii Europene, pentru imediata suspendare a tuturor studiilor vaccinurilor anti SARS-CoV-2, în particular studiul celor de la BioNTech/Pfizer pentru BNT 162b (EudraCT număr 2020-002641-42), după cum notează presa germană.

Petiția-moțiune oficială către Agenția Europeană pentru Medicamente, adresată Comitetului pentru produse medicinale umane (CHMP) și Unității de Forță pandemică Covid-19 (EMA), document inserat într-o legătură din acest articol, are cap de afiș înscrisul ”!! URGENT !!” în culoarea roșie și este prezentată ca fiind o acțiune administrativă de reglementare legată de confirmarea eficienței punctelor finale și utilizării datelor în privința trialului clinic ”PHASE III – EUDRACT NUMBER: 2020-002641-42” dar și al oricăror alte trialuri clinice pentru vaccinuri candidate cu scopul de a stopa transmiterea virusului…  

După cum semnalează publicația germană https://2020news.de/en/home-english/, doctorii Wodarg, din Germania, și Yeadon – bazat în Anglia, solicită ca, pentru protejarea vieții și sănătății voluntarilor, studiile să nu fie continuate până când un model de studiu va deveni disponibil pentru a se putea preta adresării semnificativelor îngrijorări pe marginea siguranței lor, exprimate de un număr tot mai mare de renumiți oameni de știință împotriva vaccinului și a modelului studiului.

Pe de-o parte, petiționarii cer ca, dat fiind deja recunoscuta lipsă de acuratețe a testului PCR raportată unui studiu riguros, să fie utilizată de necesitate o anumită secvențiere denumită Sanger. Aceasta ar fi unica modalitate pentru a se putea oferi o dovadă credibilă în privința eficienței vaccinului împotriva Covid-19. Pe baza multor diferite teste PCR cu majore fluctuații calitative, nu pot fi determinate cu o certitudine necesară nici riscul bolii, nici beneficiile unui posibil vaccin, motiv pentru care testarea vaccinului pe ființe umane nu este etică în sine.

Mai mult, medicii solicită ca, dat fiind riscurile deja cunoscute din studii precedente, care parțial își au originea din natura coronavirusurilor, această excludere să poată fi înfăptuită, urmând de exemplu căile experimentelor pe animale. 

Îngrijorările sunt orientate în special în următoarele direcții:

– formarea așa-zișilor anticorpi non-neutralizanți poate conduce la o reacție imunitară exagerată, în special când persoana testată se confruntă cu un virus real, ”sălbatic”, în urma vaccinării.  Această așa-zisă amplificare a dependenței de anticorpi, ADE, este recunoscută de multă vreme din experimente cu vaccinuri corona de exemplu pe pisici. În cursul acestor studii, toate pisicile care inițial au tolerat vaccinarea au murit după infectarea cu un virus sălbatic;

– se așteaptă ca vaccinările să producă anticorpi împotriva activării proteinelor SARS-CoV-2. În orice caz, acestea conțin de asemenea proteine omologi sincitinei care sunt esențiale pentru formarea placentei, ca de exemplu în cazul speciei umane. Trebuie absolut exclus ca un vaccin împotriva SARS-CoV-2 să poată declanșa o reacție imunitară împotriva sincitinei-1, căci altfel infertilitatea pe durată nedeterminată poate rezulta în femeile vaccinate;

– vaccinurile ARN mesager ale BioNTech/Pfizer conțin PEG, glicol polietilenic. 70% dintre oameni dezvoltă anticorpi împotriva acestei substanțe, ceea ce înseamnă că multe persoane pot dezvolta alergii, reacții potențial fatale la vaccinare;

– mult prea scurta durată a studiului nu poate permite o estimare realistă a efectelor întârziate. Precum în cazurile de narcolepsie după vaccinarea contra gripei porcine, milioane de oameni sănătoși pot fi expuși unui risc inacceptabil dacă o aprobare de urgență ar fi să fie acordată iar posibilitatea observării efectelor întârziate ale vaccinării ar fi să urmeze. Oricum, BioNTech/Pfizer a înaintat se pare o aplicație pentru aprobarea urgentă pe 1 decembrie 2020.

Doctorii Wodarg și Yeadon îi îndrumă pe cetățenii Uniunii Europene să semneze e-mailul pregătit pe adresa Agenției Europene pentru Medicamente, e-mail accesibil în articolul publicat de 2020news.de, solicitând ca EMA să acționeze imediat.

De reamintit că Ansamblul Parlamentar al Consiliului Europei investiga public motivele pentru care Organizația Mondială a Sănătății a declarat ”pandemia” H1N1 din 2009, președintele epidemiolog al ansamblului, Wolfgang Wodarg, punctând atunci că ”este unul dintre cele mai mari scandaluri medicale ale secolului”, și fiind completat în spusele sale până și de directorul Centrului de Colaborare pentru Epidemiologie din Organizația Mondială a Sănătății, așadar din cadrul însăși instituției declarante, Ulrich Kiel, care înfiera ”farsa” prin a sublinia că se înregistra ”o gigantică alocare eronată a resurselor de sănătate publică, 18 miliarde de dolari până la ora la care semnalez…” 

Textul integral al actualei petiții-moțiune întocmită de doctorii Yeadon și Wodarg, în această legătură:

https://2020news.de/wp-content/uploads/2020/12/Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_EN_unsigned_with_Exhibits.pdf

Despre necesarul și binevenitul demers precedent al doctorului Wolfgang Wodarg din urmă cu peste un deceniu mai amintea Sporttim și în cadrul unei consemnări din 2 august 2020:

Lume a sportului, deșteaptă-te și ridică-te ferm cu coloană vertebrală și pentru restul societății, pentru a ne face bine! Poți fi exemplul necesar prin a spune solidar ”Gata, de-ajuns!” Nou set de informații difuzate unicat în România: II. Inclusiv o hartă interactivă din surse publice verificate

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 4 = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: