VIDEO 13 secunde. Convulsii instantanee cu sângerare la sportul extrem experimental poreclit ”vaccinare”. Vizionare nerecomandată cultiștilor ”pLandemiei”

Website-ul postului radiofonic HalTurnerRadioShow, care emite din New Jersey (Statele Unite ale Americii), la microfon cu Harold Turner, al doilea jurnalist din istoria SUA ajuns la pușcărie pentru opinii editoriale, a prezentat sub titlul ”Terifiant! Convulsii instantanee cu sângerare de la vaccinul COVID” înregistrarea video cu reacția adversă suferită de un tânăr evreu imediat ce a fost injectat în actualul experiment al studiului la scară mondială derulat cu produse clasificate ca având o Autorizație de Utilizare de Urgență (EUA) și înșelător poreclit propagandistic ”vaccinare”, etapă intermediară a planului pe post de presetare a modificării genetice a omenirii pe calea spre transhumanism. Procesul e parte a proiectului Băncii Mondiale de pregătire strategică și răspuns CoVID-19 (SPRP) sub forma simulării pe viu a unei situații de criză cu tematică ”virusarea” și programat în perioada 2 aprilie 2020 – 31 martie 2025 prin aplicarea de masive achiziții publice, armele biologice concepute drept nano-fuziuni de particule bio-robotice mixate diferit în funcție de zona de răspândire și intitulate ”viruși” fiind pretextul pentru injectarea cu ac efectuată direct pe ființe umane ca urmare a reclasificării oamenilor între animale, în asociere cu artropodele, păsările, dinozaurii, în baza unei decizii din 1998 de modificare a clasificării vieții pe pământ din sistemul istoric liniar într-unul cuprinzând noi forme de viață precum de exemplu cea sintetică, hibrid, extraterestră, demonică, nouă clasificare devenită efectivă începând din 2020 prin cele puse la cale la nivel mondial. 

Vizionarea înregistrării nu este recomandată cultiștilor ”pLandemiei” în derulare, îndoctrinați prin manipulare și propaganda ”narațiunii oficiale” de funcționari publici și formatori de opinie din mass-media care emit teorii acoperitoare în favoarea conspirației urzite de oculta satanică mondială, complici fiind sintetizării omului și genocidului în curs. 

Zeci de decese au survenit deja doar în România ca urmare a efectuării experimentului, la nivel mondial fiind de ordinul miilor, cu mențiunea că la ora actuală sunt invocate bolile cronice drept cauze ale morții după injectare, care conform ”narațiunii oficiale” n-ar avea de-a face cu decesele, la fel de convenabil decidenților și în contrast cu adevărul inconvenabil precum anul trecut tocmai bolile cronice nu erau invocate la trecerea în neființă a persoanelor ”etichetate cu Covid-19”. O întreagă farsă. 

Dar iată legătura către articolul de pe HalTurnerRadioShow care include înregistrarea video cu durata de 13 secunde: https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/terrifying-instant-bloody-convulsion-from-covid-vaccine

Spicuire dintre titlurile altor știri pe aceeași temă de săptămâna aceasta…

”22 de bătrâni cu demență decedați în Olanda într-o săptămână de la injecția experimentală ARNm COVID”: aici.

”Rapelul la Pfizer, stopat în Spania după decesul a 46 de persoane într-o casă de îngrijire a bătrânilor după prima doză”: aici.

”<Zeci și zeci de profesori> din nordul Italiei sună că absentează de la cursuri din cauza îmbolnăvirii după injecția experimentală ARNm de la Astra Zeneca”: aici.

”Spitalele din Franța, forțate să încetinească injecțiile experimentale COVID dat fiind îmbolnăvirea în număr mare a lucrătorilor din domeniul îngrijirii sănătății”: aici.

”Pseudo-știința din spatele <noilor tulpini mortale> de SARS-CoV-2”: aici.

Totul e de fapt pseudo-știință dacă te iei după mincinoasa ”narațiune oficială” și truismele clișeelor cu prețiozitate repetate aidoma papagalului de suspecții de serviciu ai teoriilor conspirațiilor, tot soiul de cetepiști, mândruți, prelipceni și în general larga faună a ignoranților de teapa lor. Complotul e mondial iar indivizii se joacă cu viețile oamenilor manipulându-i din arsenalul propriei spălări pe creier. 

 

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei − 1 =

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: