VIDEO. ”Și cum de știi că va apare o criză Covid săptămâna viitoare?” Și-a coborât ochelarii de pe ochi și s-a uitat la mine, spunându-mi ”Ai ajuns deja până acum să știi ce se întâmplă” ”Atunci a venit vremea să fie dat jos tot acest sistem complet corupt, împuțit”

O angajată de culoare din sistemul sanitar din SUA a dezvăluit corupția din domeniu într-o scurtă expunere înregistrată video și postată în media socială vinerea trecută. Demascarea efectuată de denunțătoare, foarte relevantă în contextul în care manipularea și sforile trase în farsa ”pLandemie” sunt tot mai complexe pe fondul tot mai numeroaselor și marilor minciuni de acoperit, o mascaradă de manual de la A la Z pigmentată mai nou cu alte ”tulpini” anunțate în aceste pagini de vara trecută – doar parte a conspirației premeditate, a se citi și alte nano-fuziuni de particule bio-robotice poreclite drept SARS-CoV-2, plus tot circul cu așa-zisa vaccinare, de fapt un experiment ca parte a patentării cobaiului uman modificat genetic. Ceva mai jos, înregistrarea și traducerea.  

Omenirea este în chingile ocultei satanice mondiale care o posedă și care își desăvârșește acum poziția de forță din cursul ”Planului Strategic COVID-19 de Pregătire și Răspuns” cu durata de 5 ani prin instaurarea săptămâna aceasta peste Oceanul Atlantic a paiațelor comunismului tiranic implementat cu expertiza controlului preluat de ”pericolul galben”, respectiv prin Marea Resetare ce urmează a fi anunțată săptămâna viitoare din inima bătrânului continent, evenimente simbolice certificând pervertirea spre absolut, binele în rău și viceversa, adevărul în minciună și viceversa, frumosul în urât și viceversa – transformări la nesfârșit.

Propaganda și manipularea norodului tind spre paroxism, și ”narațiunea oficială” de pe Dâmbovița devenind la rândul ei tot mai toxică, nocivă dar mai ales periculoasă pentru integritatea fizică a românilor, un atentat fățiș sub formă de genocid la sănătatea publică, în pericol de moarte pe fondul ațâțării isteriei pseudo-vaccinării, de fapt un experiment tehnologic ofensiv la adresa vieții biologice tradiționale, pe cale de extincție, pentru a nu mai pomeni de repetarea aberațiilor asociate pașilor pregătitori din ultimele aproape 12 luni, legate de așa-zisul virus și ”combaterea” sa. Ce mai tragicomedie pe pielea unor mase neavizate, umilite și intens spălate pe creier, totală sfidare a inteligenței.

Rolul decidenților dar și al celor duși de nas sau corupți din sistemul sanitar precum și al mass-media și pseudo-analiștilor, experților și idioților invitați TV periculoși în absurditățile lor despre ”viruși”, ”teste”, ”cazuri”, ”infectări”, ”vaccinare” și tot pomelnicul este uriaș în plan negativ și cu un potențial catastrofal dat fiind profunda eroare împingând turma pe căile greșite spre prăpastie, drumul spre iad fiind întotdeauna pavat cu cele mai bune intenții, roluri și atitudini pentru care toată această șleahtă de inconștienți ar trebui țintuită la zid pentru trădarea poporului.

Despre patogenul letal care ”va urma să atragă mai bine atenția, acesta nu va mai trece la fel de neobservat”, conform avertismentului comparativ între ”Covid19” și ”Covid21” lansat anul trecut de ”filantropul” fără studii medicale, s-a semnalat în aceste pagini din vara trecută, iar acum, că tirania comunistă a fost tocmai instalată cu cheia din mâna ”pericolului galben” în democrația decedată a ”țării omului liber” iar Marea Resetare e ca și declanșată, nimic în plus n-ar fi exclus în complotul conspirativ.    

Dar iată cuvintele angajatei din sistemul sanitar din SUA…

”Lucrez pentru un mare sistem spitalicesc în Broward County, Florida, în echipa de anestezie. Aseară, managerul asistentelor medicale s-a înfățișat departamentului nostru și ne-a spus că trebuie să ne pregătim pentru o criză Covid ce va începe săptămâna viitoare. Iar ideea lor e să preia parte a unității noastre anestezice de recuperare pentru a găzdui pacienți Covid. Și că noi nu le putem permite familiilor pacienților operați să vină să viziteze, ceea ce noi facem pre anesteziere și postoperatoriu. Și m-am uitat la ea și am întrebat-o ”Dar cum de știi că veți avea nevoie de camerele noastre, baza noastră? Și cum de știi că va apare o criză săptămâna viitoare?” Și-a coborât ochelarii de pe ochi și s-a uitat la mine, spunându-mi ”Ai ajuns deja până acum să știi ce se întâmplă.” La care i-am răspuns ”Da, știu”, și toți ceilalți au oftat, ”Eh, iar începe din nou”, dând din umeri. Nu găsiți asta cu adevărat straniu sau doar eu? A venit vremea ca tot acest întreg sistem corupt, împuțit să fie dat jos… Serios! Am ajuns să-mi urăsc cu adevărat slujba. Nu mai pot înghiți deloc această corupție și în continuare. Vă rog distribuiți!”    

Înregistrarea video, publicată de TheTruthSeeker.co.uk prin citarea sursei ”Tim Truth – YouTube Jan 15, 2021”.

WOW! Florida Hospital Whistleblower Exposes Corruption. Prepare For Covid Crisis Next Week?

Câte o consemnare anterioară…

CEO Moderna: ”Virusul cu noi pe vecie.” Mesaje interne European Medicines Agency scurse despre ”semnificative diferențe” ale integrității procentajului ARN în defavoarea loturilor pentru comercializare, 55% față de 78% la loturile clinice pentru analiza interimară a vaccinului Pfizer / BioNTech: cauză a scăderii la loturile comerciale, neidentificată… Și documentație a guvernului britanic: ”Nu există date disponibile despre vaccinul COVID-19 mRNA BNT162b2 pentru transferul placental sau excreția în lapte. Există o experiență limitată despre folosirea vaccinului la femei însărcinate”

Program din 2020 pentru 2021. Februarie: ”Mutație proiectată a Covid-19 într-un virus secundar -21”. Aprilie-Iunie: ”Instabilitate economică – rupere proiectată a lanțurilor de aprovizionare: penurie de stocuri”. Tot anul: ”Accelerarea achiziției (construcției) de instalații de izolare (campusuri) în fiecare regiune și departament”. Din iulie: ”Mobilizare armată pentru controlul deplasărilor”

”Covid-19” nu este doar un coronavirus iar schemele utile de tratament sunt dovada. ”Consultăm pacienți Covid în cele 24 de zone orare și s-au evidențiat distinctiv variațiile semnificativ diferite ale armei biologice eliberate de la o conurbație majoră la alta. Lansarea atacurilor biologice, cu versiuni care vor eluda la nesfârșit un diagnostic cu adevărat corect”. Tactica post-2020, fără urme: alți agenți infecțioși adăugați cu fiecare nouă generație a armei biologice Covid, alți patogeni inserați în ingineria biologică pentru a ținti anumite grupe de sânge, rase, națiuni, zone geografice și ce mai vor ”ei”

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − = 5

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: