DY Nutrition susține pasiunea pentru sport și vă invită la DY Games, cea mai dinamică competiție de fitness din România, cu startul la Constanța pe 30 iulie și ruta Cluj, București, Brașov, Timișoara la 1 octombrie și marea finală din capitală, în 15 octombrie, în prezența bodybuilderului Dorian Yates, 6x Mr. Olympia

DY Nutrition susține pasiunea pentru sport și promovează un stil de viață sănătos bazat pe mișcare și alimentație echilibrată, prin organizarea uneia dintre cele mai mari competiții de fitness din România, DY Games, cu peste 500 de sportivi în întreceri. Prin DY Games, DY Nutrition și-a propus un obiectiv îndrăzneț, acela de a aduce laolaltă cei mai buni sportivi din întreaga țară, care să-și depășească propriile limite și să demonstreze tot ce pot în cursa pentru titlul de cel mai bun sportiv din orașele circuitului național pe etape și pentru marele premiu care va fi înmânat personal în reuniunea finală de la București din 15 octombrie de legendarul bodybuilder Dorian Yates, 6x Mr. Olympia.

Crezi că ești cel mai bun sportiv din orașul tău? Acum ai șansa să-ți testezi propriile limite!

Competiția se adresează în egală măsură sportivelor și sportivilor din întreaga țară și se va desfășura în două etape: cea locală, unde au loc calificările pe orașe, și etapa națională.

DY Games debutează la Constanța pe 30 iulie 2022. Urmează Cluj, București, Brașov, Timișoara și marea finală de la București. Înscrierile pentru fiecare oraș în parte au început deja, iar cei care se simt pregătiți și doresc să participe se pot înscrie foarte ușor pe formularul disponibil pe site-ul dedicat competiției: www.dygames.ro

Vizionați DY GAMES – VIN ÎN ORAȘUL TĂU!

Dorian Yates, 6x Mr. Olympia vine în România pentru marea finală DY Games

Pe lângă premiile în valoare de peste 10.000 de euro, marea surpriză a acestei competiții o reprezintă prezența marelui sportiv Dorian Yates – cel supranumit The Shadow de presa internațională și recunoscut la nivel mondial pentru performanța de a câștiga de 6 ori consecutiv mult râvnitul titlul de Mr. Olympia.

Dorian Yates este un exemplu și o sursă de inspirație pentru mulți sportivi din întreaga lume și va fi o onoare să fie pe scenă alături de sportivii care se întrec în această competiție și să îi premieze personal. Prin organizarea acestei competiții, DY Nutrition își dorește să arate cât de important este sportul pentru un stil de viață sănătos și să inspire generațiile tinere prin puterea exemplului. Și în domeniul fitnessului se poate face performanță prin disciplină, determinare și pasiune. Împreună susținem un stil de viață sănătos

Prezentarea competiției

DY Games este o competiție organizată de DY Nutrition, companie internațională din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, construită de către o echipă de specialiști în nutriție, bazată pe experiența de neegalat a legendarului câștigător a 6 titluri de Mr. Olympia, Dorian Yates.

Organizator: DY Nutrition România.

Parteneri: Scandinavia Fitness School, Just Fit, Welness Solutions Inc., Toorx, Robert Cercel – Intense Fitness, Fit Gym Constanța. Partener de hidratare: Dorna.

Instituții partenere: Primăria Municipiului Constanța, Primăria și consiliul local Cluj-Napoca, Primăria Municipiului București, Primăria Municipiului Brașov, Primăria Municipiului Timișoara.

 

 

 
Distribuie
Acest articol a fost publicat în Culturism, Sport de masă și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + sapte =

 


Ultimele articole din categoria Culturism: