GALERIE FOTO. Succese cu câte 9 goluri marcate dar și la limită în debutul ”Cupei Automotive 2015”

„Cupa Automotive 2015”, dedicată echipelor corporaţiilor auto din vestul ţării, a pornit în weekend în găzduirea Helios Sport Club, organizatoare şi a celei de-a cincea ediţii a întrecerii de minifotbal pentru amatori. Duminică a fost ziua rezervată primei etape, echipele angrenate fiind ZF TRW şi Leman Industrie, TMD Friction şi TT Electronics respectiv Delphi cu MGI Coutier. Iată detalii şi fotografii…

TMD Friction, ocupanta locului 3 al ediţiei trecute, a câştigat la limită un meci foarte echilibrat contra TT Electronics. Învingătoarea s-a impus însă abia în ultimele 5 minute, când TMD a înscris golul decisiv prin Fulop Andrei, număr 10 al echipei care a bifat primul gol al ediţiei şi în acelaşi timp şi prima „dublă”. Cu uşurinţă putem să îl considerăm jucătorul meciului. De notat că ambele echipe au avut în jur de 8-10 minute de ploaie puternică, la care au rezistat eroic şi au ţinut steagul sus.

Al doilea meci al zilei a adus faţă în faţă pe Delphi, câştigătoare în două rânduri a competiţiei, în 2011 şi 2012, şi finalistă anul trecut, respectiv MGI Coutier.

Experienţa lui Delphi s-a văzut din primul minute, jocul organizat aducându-i destul de uşor prima victorie a sezonului, cu scorul de 9-3. Rejep Raul a fost un pericol constant pentru apărarea lui MGI, înscriind 5 goluri şi având încă 4 ocazii clare de gol. Majoritatea paselor decisive pentru Raul au fost furnizate de Remus Ciui, care la rândul lui a reuşit să îşi treacă de 4 ori numele pe lista marcatorilor. Remus merită premiul de jucătorul meciului pentru performanţa sa.

Ultima întâlnire a zilei a constat în duelul ZF TRW – Leman Industrie.

Meciul a pornit echilibrat, Leman Industrie reuşind chiar să conducă cu 1-0 pentru primele 5 minute, graţie unui gol al decarului său. Probabil intraţi mai greu în ritm, cei de la ZF TRW au recuperat încet, încet teren şi au reuşit să domine meciul. Scorul final a fost 9-2, însă cu multe ratări din partea ambelor echipe. Numărul 10 al lui Leman Industrie a bifat „dubla” iar la TRW vedeta a fost tot un număr 10, Adrian Făget, cu 5 goluri înscrise, urcând şi el pe prima treaptă a marcatorilor după etapa I. Un hat-trick a bifat şi numărul 7, Stelică Fălcuie. Lista marcatorilor a fost închisă de numărul 2 de la TRW, Marian Lupşoiu. O performanţă solidă, cu care ZF TRW se prezintă ca una dintre favorite în acest an…

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: