Liderul Academica și Piemontana Logistic înving la două diferență în penultima rundă a Ligii Satelor, Miki Mob urcă pe podium, peste Maracana

Penultima etapă a celei de-a doua ediții a Ligii Satelor la minifotbal a adus victorii la două goluri diferență în contul primelor două clasate, Maracana Biled pierzând însă cu aceeași marjă de scor în întâlnirea următoarelor două clasate și cedându-i câștigătoarei, Miki Mob Sânandrei, al treilea loc pe podium.

Afis Liga Satelor

 

Runda a XII-a a întrecerii de minifotbal găzduită de BiArena din Sânandrei a început sâmbătă cu rezultate fără înfrângere pentru cele două echipe din Orțișoara. Cocoșul a învins la scor, surprinzător, pe WTF, iar Steluța doar a remizat, la un incredibil 7-7, egalând pe final ”lanterna roșie” a dentiștilor timișoreni, care au prezentat și trei medici stomatologi italieni, stabiliți în orașul de pe Bega. Tânărul și talentatul Fedor, de la Steluța, și-a cam luat-o ”în cap”, văzând roșu, aceasta fiind a doua rundă consecutivă cu eliminare pentru echipa sa.

Athletic-ul covăcean al lui Vlad Bugnar (în continuare doar pe banca tehnică), Mihai Hapenciuc (în continuare în refacere după accidentare, devenit antrenor secund, un antrenor în stilul Florin Halagian, cu îndemnuri despre mamă ce nu pot fi reproduse) și Giani Hrebenciuc (patronul celui mai ”cool” birt din sat, amintește pe teren de Marcel Coraș la apusul carierei) a învins pe ACS-ul din Dudeștii Noi. Mahle a redevenit echipa din sezonul trecut, câștigând la scor cu Bărăteazul lui Cristi Enescu.

Ultimele trei meciuri au implicat echipele de pe primele cinci locuri. Maracana a consemnat a trei etapă consecutivă fără victorie și a doua consecutivă cu înfrângere, semn că extraordinara echipă din Biled este în criză, lucru pe care îl resimte și în prima ligă a Campionatului Județean de minifotbal. Acum a pierdut cu Miki Mob, trupa sânandreiană în frunte cu Alin Roman (fostul internațional de juniori de la Euro U17 din 2011, fost în Liga I la Dinamo, în această iarnă transferându-se de la FC Caransebeș la UTA Bătrâna Doamnă), Alex Bodochi (CSM Lugoj) și Mădălin Florea (fost jucător în selecționata emigranților români din Portugalia). Astfel, Miki Mob trece pe 3, iar Maracana coboară pe 4…

Corneștiul n-a putut repeta surpriza din etapa precedentă, când a învins Biledul, cedând în fața Rudnei, care își păstrează primul loc.

În sfârșit, Piemontana a dispus de curajoasa și tânăra echipă Cabanes Dudeștii Noi, la care căpitanul Adrian Cadar n-a jucat, fiind plecat în Germania. Deși cu un jucător de câmp în poartă – la fel ca și în derby-ul de săptămâna trecută, cu Rudna, portarul titular, Andrei Popescu, întorcându-se la clubul suedez Helsingborg City FC, băieții lui Marius Rujan nu au putut fi stopați din drumul spre titlu, la care încă speră. A fost un meci dur, cu Raul Duțu accidentat grav (fractură de peroneu) încă din minutul 2, și cu Florin ”Carlos” Vereșteanu la un pas de eliminare.

*

Rezultatele etapei a XII-a (sâmbătă, 27 februarie)

Ora 15: Cocoșul Orțișoara – WTF Sânandrei 4-0

Ora 15: Steluța Orțișoara – Dental Tim 7-7

Ora 16: ACS Dudeștii Noi  – Covaci 4-7

Ora 16: Bărăteaz – Mahle 3-12

Ora 17: Biled – Miki Mob Sânandrei 3-5

Ora 17: Rudna – Cornești 3-1

Ora 18: CS Cabanes Dudeștii Noi – Piemontana Logistic 3-5.

Programul rundei finale, din 5 martie: WTF Sânandrei – ACS Dudeștii Noi, AS Cornești – CS Cabanes, Miki Mob – Academica Rudna, Dental Tim – Maracana, Athletic Covaci – Steluța, Mahle – Cocoșul, Piemontana Logistic – Bărăteaz.

+

Clasament

 

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport de masă și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: